Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic - příhody otylého Jedie #2
29.12.2011 | Karel Drda
136 příspěvků
-
Kurna to mela bejt reakce na Trololo že se to nevyplati.
-
Tak nevim mam Armstech, investigaci a scavenging a videlavam prachy hodne :D tudíž se mi prachy za mise vratěj bez problemu. Mozna to bude ze jedinej prodavam epicky verze zbrani na marketu :D
-
Bla,bla. Tohle zazite klise,ze hry se hraji sest hodin v kuse kazdy den,to snad muze myslet vazne jenom totalni hlupak.
Priznal jsme v praci ze hraji hry. Po cast lidi jsem byl okamzite zavislak. Co na tom ze casem z nich vylezlo,ze oni u TV stravi vic casu nez ja u her. Ja jsem ten zavislak,oni jsou ti ''normalni''.
Pokrytectvi je bohuzel bezna vec. *7* -
Věci, keté se dají dělat místo nadměrného hraní: posilování,různé sporty, cestování : za půroční poplatky za hru si v pohodě koupíte kamkoliv letenku(nízkonákladovky), svádění opačného pohlaví, věnování se rodině, veřejněprospěšná činnost, koncerty, divadla, opery. Atd. apod. všechno z těchto činností vám dá mnohem víc než hraní mmo zabíjáků času.
-
Heh to kladivko bolo v classic WOW :) Ked nie zbrane, tak napr. zase v tbc to boli craftovatelne tailoring veci, ktore sa pouzivali este velmi dlho po zaciatku. Ano, aj v SWtore sa daju pouzit niektore itemy, no je ich velmi malo, staci ist flashpoint a dropne ti lepsia, vid problem armstechu. Sam mam artifice, a necham si ho, ale skor preto, pretoze som lazy phuck a nechce sa mi robit inu profesiu :)
Osobne nemam rad hranie za female chary, fml. Jediny set, ktory sa mi naozaj paci za shadow je pvp, ktory si uz farmim, aj ked pvp je uplne ina kapitola, ktoru radsej nechcem ani rozoberat. -
tak nejak sem tusil ze vytahnes ragnarosovo kladivko ci neco podobneho :}.. A kde v tomhle smyslu neni pouzitelny treba artifice? ktery se svym snoplakem mam. Krystaly se hodi porad mas lehci pristup k upgradum zbroje i mece tak nevim.
Co se tyka zvhledu z modre ustrice na to mam radu:}. Ja tohle vyresil salamounsky a odmitam se divat na nejaky teply zadek od kluka a proto mam jedi consularku ale sem shadow jako ty ale spis tank nez "assasin" :} tohle kombo me se priznam uplne rozbilo tank aby si sam sapoval targety tak to ma bejt:}}} -
kdyby ses misto psani blbosti vzdelaval tak vis jak to chodi a nepises tu takovej nesmysl. Lidi mate krasny portal oldrepublic.cz tak si to tam projdete a az tam nic nenadjdes myslim vysvetleni tak pak neco pis. Ty si stezujez na zakladni princip zvolecni classy a advanced classy/. Takhle hra ale funguje ze si jelito a nevis to je jen tvuj problem. Tady pasuje neznalost neomlouva!:}
-
Eh praveze vo wowku boli profesie vzdy celkom pouzitelne, ci uz vanilla, tbc, wotlk alebo cata. Napr. uz spominane bs zbrane boli napriklad v tbc top velmi dlhu dobu. Neber to tak, ze som WOWfanboi prosim ta, len davam priklad, hram oboje :)
Jasne, necakal som 100% profesie, ktore budu od zaciatku v najlepsej moznej podobe, no stavat 1 nad vsetky ostatne si tiez mohli odpustit. Hra ako taka je dobra, SW svet je spracovany moc pekne (napr. space battles zerem :D ) no core hry, teda rozhovory pri questoch ma prestali bavit uz na lvl 20. Nechcem si predstavit, ked si budem lvlit nejakeho alta a budem to musiet pocuvat znova, brrrr.
Dufam, ze zmenia nejako armory, teda okrem troopera, pretoze niektore itemy na mojom jedi shadow vyzeraju, jak keby bol tancovat v modrej ustrici. -
Nikdo kdo se nad tím zamyslí takové věci nečeká, ale takových hráčů moc není. Proto nové MMO zanikají tak rychle jak vznikají. Když hráči přijdou z odladěných MMO a začnou hrát něco co se tomu z větší části podobá akorát to není vyladěné a dotažené do konce, řeknou si dřív nebo později proč by to mělo hrát, když se můžou vrátit ke své doladěné hře. (A případně se vrátit o rok déle až to doladí a dotáhnou do konce -- z vlastní zkušenosti, tohle nefunguje. K takové hře se už nikdy nevrátí a když tak jen na skok.)
-
Graficka stylizace jen o texturách. Ale jde o celkový dojem z modelů, animací, textur, nasvícení apod. A v tomhle to nemá mnoho společného. A jinak by mě ani nepřekvapilo, kdyby Bioware použilo základ ze stejného enginu který poháněl KOTOR, jakož to dělaj se vším (mimo ME, ten jede na Unreal 3.5) :-)
-
no takto mas pravdu ale ja to nestavim do role ze na tom musim vzdy vydetla a vzdy to neco prinese. Prinese to malo 1-2 veci za celou hru jako to bylo ve wowku. Kdyz vytahneme wowko tak drive craft profese byly skoro uplne k nicemu treba takovej BS . Az pozdeji co pridali cuting gemu a podobne veci se to rozjelo. Ja koncil ve wow z kombem BS a JW jako tank myslim ze horko tezko sem mohl mit lepsi kombo. JW bylo jestli se nepletu az z datacem takze pokud to poresi do prvniho datace tak budu spokojen. Jeslti nekdo ocekaval ze ta hra bude 100% a dotazen do konce je naivni blazen a zije ve svem svete:}.
-
fffuuuu to malo byt na pana EHM :P a este link na jeden whine thread :) http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=96459
-
No nenazval by som ju zrovna gathering profesiou, kedze slicing ides 99% iba na lockboxy, ale mas pravdu, nie je to crafting. Stale je oproti inym prof nevyrovnane. Ked crafting, tak co taky armstech alebo cybertech? Prakticky vsetko okrem biochemu je waste of time and money. Precitaj si ofic fora, kolko threadov je tam o tom, ze sa nic neoplati vyrabat, pretoze misie su drahe a matsy si musis aj tak kupovat, pretoze ich nie je dost. Veci sa nedaju de naspat a predavaju sa za par sto kreditov, zatial co vyrobna cena je podstatne vyssia. Stale to podla mna nie je vybalancovane.
-
Přece člověk na 10lvl nemůže vědět co se mu bude na 50lvl hodit do PVP a PVE.
-
A to je jako problém? Před výběrem máš napsáno na co se jaká specializace hodí a varování, že to je nevratné rozhodnutí. To bys rovnou mohl chtít změnu classu uprostřed hraní *7*
-
No mě příde že Kotor měl trošku realističtější grafiku a TOR je takový komixovější a je to nejenom v textůrách ale i v modelech ...
-
Já nevím já bych radši hrál šeste hodin hru a byl spokojený než dělal šest hodin něco jiného a byl zbytek života v depresi ....
-
Reálná důsledek toho jak se země točí je střídaní dne a noci ... s tím se setkám i když hraju. Protože po noci příde den a musím zase jít makat. *1* ... a potom se v práci 8 a půl hodiny setkávám s reálným světem což mě tak dostane že už potom večer mám toho reálného světa až po krk. Já osobně dneska už MMO moc nehraju radši si vemu knížku ale i to je svým způsobem ztráta času. Volný čas používám na to abych si právě od toho reálného světa odpočinul. Navíc kdyz si spočítám práce + cesta + různé zařizování tak zjistím že stejně o moc víc jak ty 2-3h by mě na to hraní nezbylo ... když sem chodil do školy tak sem hrával klidně 8h denně a vůbec toho nelituji .... naučil sem se obstojně anglicky, byl sem s kamarádama celou dobu, i když "jen" přes internet a ještě sem se u toho bavil. O té izolaci nevím sem se seznámil s lidma z ruska, anglie, koreje, japonska, lotyšska, španělska ..... a když nebylo co dělat tak sme debatovali o životě. Bych řekl že to se většině lidí co sedí v hospodě u baráku nestane.
-
No-lifers
-
No kdyby jen poškozený. Na pár screenech ho má úplně zničený :D