Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo a jeste jsem zapomel na jednu velice dulezitou vec a to je pvp.cekal jsem ze kdyz to je nova hra prijde s necim novim co se pvp tyce a ejhle opravdu tu je neco noveho Hutball ci jak se to jmenuje no problem je v tom ze na lvl 50 kdy vejdete do pvp a pribehne k vam full Ballemaster hrac tak se ani nestihnete podivat kdo ze vas to vlastne sejmu loool no to je fakt uchylarna hahaha a tohle vas provazi az do chvile kdy uz konecne mate full champion gear a itak vas kzdej batllemaster sejme hahaha skratka to neni pvp ale hromadne jatka lol.jako ja jsem vasnivy pvp hrac ve wow mam 7 classu a vsechny v pvp gearu ale v tehle hre mam jeden a jeste skusim operative a to je tak asi vse bo na to ostatni fakt nemam nervi kdyz vlezes do pvp a behem 5 minut tam 30x chcipnes tak to asi velka zabava neni lol tohle proste Biower nedomyslel :D
  • Teda ja zasnu:DTo je fakt neuveritelne.To jako fakt nikomu nevadi ze po trech mesicich je hra na tom co se tyce chybovosti hur nez pri startu??Kiler musism s tebou souhlasit a to ve vsem.tohle jsou Lidi kterym je vsechno jedno, chybi na verejnem zachode toaletni papir?? nevadi utru se prstem a pak se oplachnu u umyvadla to se nekdy stane a ejhle voda netece,co ted?? a pouziju papirovy rucnik,pruser rucniky dosly hmm tak to budu muset jit na obed s posranou rukou ale nesmim zapomenout pred odchodem zaplatit a podekovet pani ktera pred tim zachodem sedi a ma ho udrzovat.Tak to je presne ten vas pristup, dokud my nekdo nemlati po hlave tak vam je vse jedno hlavne ze ja jsem v pohode:D:D paneboze to je des.Swotr ma cim dal vice chyb, jednu opravy druha vznikne , vite vubec ze v jednom tydnu byl v KAZDE operations zabugovany alespon 1 boss ? a o HM ani nemluvim jako kdybych to tu vyjmenoval tak se zblaznim a popisu snad clanek na tri hodiny dyt to je ostuda.a s tim sniperem to mas Kiler pravdu no ale ja ten bug chytil hned v zacatku a to bylo dilo neslo do nej strelit ani z metru prisel jsem tam o 160k creditu a jebal jsem se s tim asi 3 hodiny no fakt uzane zabavne a kdyz jsem to napsal GM a poprosil ho aby my ty penize nebo aspon cast z nich vratily poslaly me slusne do riti.takze resume zni Hra je uzna je faakt perfektni ale jen co vyjde diablo tak mizim.jo a ten slibovanej velkej patch patch tak to chci videt tipuju nekdy v lete hahahaha.
  • hmm
  • Hrajete nebo chcete hrát SW TOR? Rádi byste chodili Flashpointy, jejich Hard mody nebo Operace a nemáte s kým? Tak to jste u nás vítáni! Guilda MYTH hrající na PVE serveru s největší československou komunitou THE RED ECLIPSE přijímá nové CZ/SK hráče! Jsme součástí herní komunity existující již více než deset let a najdete v našich řadách ostřílené veterány i nováčky, casual i hard core hráče, mladé i starší, ale hlavně pohodové lidi s týmovým duchem, co jsou pro každou srandu. Pro bližší info napište mi napište ve hře (/tell nebo mail) nebo když mě nezastihnete, navštivte naše stránky na http://community.myth.sk a napište nám do sekce Přihlášky a my vás už kontaktujeme sami
  • Fascinuje me potreba lidi stezovat si na bugy. Jo - jsou tam, jo - jsou otravny, ale jestli tu hru hrajete proto jak je nebo neni technicky vychytana tak je s vama neco spatne lidi. Miloval jsem EQ2 v dobe launche presto ze to byla hra nevyvazena, zabugovana a nekdy neskutecne otravna, ale mela atmosferu a bylo zabavne hrou prochazet a uzivat si pribeh, lore a socialni cast. A presne proto hraju SWTOR a je mi uplne volny jestli obcas potkam nod, kterej nejde vytezit, mam nesmazatelnej quest nebo nejde presouvat okynka UI. Vsem rozumbradum preju stastnou cestu zpet do starych a uz vychytanych onlinovek. Uz abyste tam vsichni byli.
    • Opet typicka logika fanboye. Ostatni byly zabugovane, tak tohle muze byt taky. Jen prosim, jaky byl rozpocet a doba vyvoje EQ2. Troufam si rict, ze ani ne ctvrtinovy. Mne by opravdu zajimalo, kam se tech 200M dolaru podelo. Ciste ze zvedavosti.
      A uz te vidim, jak potkas bug, co ti treba na levelu 30 znemozni pokracovat pribehovy quest. A ano, prestav si, ze kdybych si neprecetl, ze na setkani s gen. Garzou NESMIM letet jinak, nez svou lodi, tak jsem v prdeli. Ale chapu, tobe se to nestalo, tak nic takoveho neexistuje a kdo si stezuje ma jit jinam, co? Sranda bude, az vas vsichni poslechneme a opravdu odejdeme. Do roka to mate f2p a prazdne servery. Ale to je evidentne to, co chcete.
      • Ty si fakt blazen. :-D EQ2 mel srovnatelny rozpocet na tehdejsi podminky trhu. Pokud budes porovnavat dnesni a sedm let stary projekt z hlediska nominalni hodnoty penez, tak placas. Radsi budu fanboy SWTOR, nez fanboy hloupyho placani jen abych vyjadril svoje komplexy. Myslim ze daleko vetsi problem je kdyz si koupim auto a to ma "bug" u hry me to fakt nevzrusuje i kdyz mi to na par tydnu donuti hrat s jinou postavou.
    • Tohle by mi taky nevadilo, me spis stvalo ze kazdej treti cast za gunslingera se bugl, rng gear v batohu a fps dropy.
  • Zatim uspech..prejme Bioware at to vydrzi! hateri budou stale zasirat diskuze ale nikoho to moc nepali
    • jedini kdo nam zasira diskuzi jsou fanboyové
      • Nekdy je to docela vyrovnany.
      • *1*
  • to: Killer

    Nevim chlape, jak si tak ctu tve prispevky v diskuzich o SWTOR tak dle tvych prispevku mas hru tak desne zabugovanou, ze se divim, ze ji pomalu dokazes spustit? Anebo jen neustale papouskujes neco, kde nekdy nekde napsal nejakovy blabol ? Apropo ja se snicim co zde uvadis ve hre vubec nesetkal a ani moji znami, spise to byly jen drobnosti a to jeste vyjmecne, nevim asi hrajeme uplne neco jineho nez ty.

    Vis ty me pripominas takoveho typickeho ceskeho "Svejka", ktery neustale u piva nadava a kritizuje na veskere deni okolo hry, jen aby se zviditelnil, ale pak prijdes domu a sup smazis SWTOR ze ?
    Nechci se zastavat Bioware a rikat, ze hra je vynikajici bez chyb, ale co si vsechno hraci dokazi vymyslet jen, aby hru pospinili je uz opravdu k smichu nebo k placi.
    • Prestav si, ze vsechny bugy, ktere jsem vypsal se mi take projevili. Ale chapu, logika fanboys je, ze kdyz ja ten bug nemam, tak neexistuje, ze? Uz vidim tebe, jak se dostanes na lvl30, ale protoze nectes fora, tak narazis na bug, co ti zabrani jit dal v pribehovem questu. Ale to je normalni, vid?
      • MrSanta
        Žádnou informaci o buglém questu jsem neměl, příslušná fóra jsem nečetl a příběhový quest se mi nebugnul. Stejně tak jsem nazažil žádný výrazný bug při cca 160hodinách hraní.
        • Asi tak. Žádnej výrazný bug, který by znemožňoval pokračovat v příběhovém questu dál.
          Mě se sice objevil bug u Darth Jaguse (nebo tak nějak *1* ) že jsem do něj jako sniper nemohl střílet z 35 metrů, ale musel jsem přijít k němu na metr a teprve vystřelit. To byl prozatím jedinej bug, který trošku u mě něčemu vadil, ale dá se to jednoduše překonat. Jinak v příběhových u mě dál bez problémů. Nahraných mám taky pomalu jak ty a též musím konstatovat, že nějakej super bug, znepříjemňující hraní se neukázal.
          Buď si Killer vymejšlí nebo já už nevím. S ním je nějaká debata doslova a do písmene ztráta času.
    • zdeeneek
      Co vsechno si dokazi hraci vymyslet jen aby pospinili hru - perfektnim prikladem je Vavruv clanek 100+1 duvod proc nemam rad Skyrim (nebo jak se ten clanek jmenoval) . Krome par objektivnich argumentu (asi tak tretina ze vsech uvedenych) to byl seznam uplnych blbosti *7*
      • musim uznat, ze v hodne tech bodech mel pravdu, ale dohromady to svete div se nejak zazracne funguje a skyrim je bezva :)
    • Máš u mě zelenej palec *5*
      • Diky, ale uz jsem musel reagovat , jelikoz ten jteho neustalej plac uz nejde prehlizet :-)
        • Sak pockaj kym pride hate squadra online, to zas budes oznaceny za neobjektivneho fanboya, biodrona a podobne *6*
  • ja by som si to rad aj zahral ale anglicky neviem a to by som si to nevychutnal..neviete ci je aj v plani cestina ?
    • Neni a nikdy nebude tolik textu nikdo neprelozi aniz by se jim to vyplatilo
    • musis umet aspon zaklady mno..cesky hra neni a nikdy nebude.Jinak onlinovky mi daly v anglictine hodne
      • zdeeneek
        Nebal bych se toho ani pokud by anglicky neumel vubec. Ze zacatku sice muze stravit vic casu hledanim ve slovniku nez hranim, ale staci vydrzet. Nebo si idealne najit server s nejakou ceskou gildou, ve ktere mu pripadne poradi pokud by si s necim nevedel rady.
        • vpodstate mas pravdu..treba vyhledat cz/sk komunitu a ta uz poradi.Ale nevim jestli ho to bude bavit,kdyz v pribehu treba vubec nepochopi oc jde..a ty pribehy jsou fakt pekne udelane
    • Taky nejsem nějakej angličtinář, ale uvidíš, že se do toho po čase dostaneš. Titulky se k rozhovorům dají zapnout. Stejně tak i ukazatele u odpovědí, které ti dají buď dobré nebo temné body k postavě. Questy ti ukazuje na mapě, kde je máš plnit, takže v těch základech se rozhodně neztratíš. Jen se toho nebát.
      A na škole jsem se neučil anglicky *5*
    • zdeeneek
      Idealni pripad se naucit anglicky (jak rikal uz Komensky - skola hrou) . Zacatky sice muzou byt tezky, ale ja jsem hraval v 8 letech na ZX Spectrum taky se slovnikem v ruce (nemel jsem vubec zadny zaklady anglictiny, tu jsem se zacal ucit az na stredni) . Jak se naucis nejakou zakladni slovni zasobu, tak potom uz to jde samo.
  • No je videt, ze na trhu ač presycenem MMO hrama, tak je hlad po kvalitni MMO hre. Takzvany MMO kral WoW je uz totalne pase, pandadisk tuto hru zabije uplne a tak hraci hledaji alternativu do jake miry se to povede SWTOR zatim muzeme jen spekulovat , hra ma dobre nastartovany motor i kdyz je ve hre spousta chyb.
    Takze otazka je jak se s timhle poperou vyvojari a jestli dokazi udrzet hrace pri hrani na high lvlech.
    O tom do jake miry se to SWTOR povedlo si musime jeste nejakovou dobu pockat.
    • Přesně tak. Gigantické množství MMO na maličký počet lidí.
      A ukáže se časem, jak dopadne SWTOR. Jak jsem psal k jinému článku. Ta hra je klasicky Biowareská a SWTOR se hodí více užívat jako Roleplaying styl.
      Doufám, že sklidí větší úspěch.
      Jinak dle mě je zbytečné propagovat hru v Asii, kde mají jiný styl onlinovek (větší zbraně než samotná postava, grind, mají raději online hru, která se blíží k jejich kultuře, postavy musí vypadat jako asiati atd.). Austrálie budiž, tam by měla být větší šance.
  • přesně takový vývoj jsem očekával hráčů wow ubývá a přechází na swotr ani se jim nedivým donedávna jsem taky hrál wow ale swotr mě přijde mnohem zábavnější jak v single tak v partě a PVP se jim taky moc povedlo snaži se hru furt vylepšovat ne jak blizardi patch jednou za půl roku momentálně nejlepší MMO na trhu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit