Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pete.palis
    a pak že se na Pc jen pirátí!....a keše se sypou *1*
    • On je taky rozdíl mezi MMORPG a a ostatnima žánrama který nemam jenom multiplayer.
  • WOW je nesmrtelné, SW:TOR bude nesmrtelné a v Mass Effectu si už zaš*káte i se slavnými osobnostmi... No není to skvělé?? JE to skvělé! *5*
    • a to se vyplati!
  • Dobrý podvečer redakce,

    měl bych na vaší adresu prosbu. Nemohli byste prosím zablokovat diskuzi k článkům u SWTOR. Již to není diskuze, která by přinesla nějaké zajímavé informace nebo by se tu člověk dočetl jiné informace, které nebyly uvedeny v článku. Z diskuzí na toto téma se stala žumpa. Jsou tu vidět, jen ukázka "slovního násilí" Případná blokace tohoto tématu, by mohla zafungovat, jako impulz pro čtenáře, že diskuze neslouží jako odkladiště hnoje.

    Na závěr nejsem zastáncem žádné cenzury, ale podle mého osobního názoru již nevidím v diskuzi nic co by mělo společné, jak k článku nebo ke hře. Vím, že můj názor se nestřetne s velkým ohlasem, ale myslím si že je čas se zamyslet co zde píšeme. Děkuji.....

    Váš Werdes
    • Dobrý podvečer říšský sněme Německa,

      měl bych na vaši adresu prosbu. Nemohli byste prosím zablokovat možnost lidu vyjadřovat se k diskusím o veřejném dění? Již to není diskuze, která by přinesla nějaké zajímavé informace nebo by se tu člověk dozvěděl jiné informace, které nebyly uvedeny v říšských rezolucích. Z diskuzí na toto téma se stala žumpa. Jsou tu vidět, jen ukázka "slovního násilí" Případná blokace tohoto tématu, by mohla zafungovat, jako impulz pro občany, že diskuze neslouží jako odkladiště hnoje.

      Na závěr nejsem zastáncem žádné cenzury, ale podle mého osobního názoru již nevidím v diskuzi nic co by mělo společné, jak ke sněmu nebo k zájmům státu. Vím, že můj názor se nestřetne s velkým ohlasem, ale myslím si že je čas se zamyslet co zde píšeme. Děkuji.....

      Váš Adolf
      • MrSanta
        Zapomínáš na fakt, že i diskuze má jistá pravidla. Mimo jiné má být k tématu, přispěvatel nemá urážet ostatní a má se vyjadřovat slušně. Někteří diskutéři píšou sprosťárny, nehovoří k tématu a uráží ostatní hráče.
        • a este, ked oznamim urazanie, tak na to tiscali admin asi serie, lebo nikdy neblokne alebo nemazne prispevok
          • Petr Poláček sám říkal, že je nemožné sledovat všechny diskuze a snaží se, aby těch nevhodných příspěvku bylo co nejméně... idioti se vždycky najdou
    • Když se ti diskuze nelíbí, tak ji nemusíš číst. Přečti si jen článek a komentáře ostatních prostě vynechej. Není nic jednodušího. *3*
    • slušnou kulturu v debatách nevypěstuješ tim, že lidem sebereš svobodu vyjádření. Za takovýhle nápady bych střílel..
    • Ringwraith
      Jsem pro.
      • miker17
        říká největší spamer/TROLL na tor diskuzích......zdravím MIKI <3
        • Ringwraith
          Ahoj mikere17, taky tě rád vidím. *3*

          BTW nenapadlo tě napsat čtenářskou recenzi na SWToR? Mohlo by to být zajímavý počtení.

          Jinak ano, říkám já. To je takříkajíc delicious irony. A tu já snídám k obědu. A večeřím Skyrim.
          • Ty ses jako otravnej vred... s*res se do lidi, kterym se libi nejaka hra za ucelem jim vnutit ten svuj asijskej hnuj, co tu porad propagujes... skoro bych te videl na nejakyho utapnutyho chudacka z disfunkcni rodiny, kterej ma doma zakazny stahovat si p*rno a proto cumi na holy zadky 12i letych postavicek z blboher... preju prijemnej zbytek zivota ty povle.
          • miker17
            sorry nenapadlo.... a připrav si ten skyrim pořádně ať si nezlomíš zub
            • miker17
              do bety Terry už jsu přihlášený
            • Ringwraith
              Tak nic no.
              Jinak ten Skyrim peču pořádně, o to se neboj. Jsem rád, že sdílíme stejný názor o tom, že se v neupravené podobně nedá požívat.

              Jo, pokud by jsi měl zájem vyzkoušet TERu Online, tak můžeš tento víkend s klíčem odsud. Doporučuji. Přece jen je to asi první větší MMO, které se odkloňuje od klasického WoW-like klikání a zavádí "pravou akci". Za vyzkoušení určitě stojí.
              http://www.onrpg.com/MMO/event/TERA-EU-Preview-Weekend-Key-Giveaway
  • to: Killer

    Nevim chlape, jak si tak ctu tve prispevky v diskuzich o SWTOR tak dle tvych prispevku mas hru tak desne zabugovanou, ze se divim, ze ji pomalu dokazes spustit? Anebo jen neustale papouskujes neco, kde nekdy nekde napsal nejakovy blabol ? Apropo ja se snicim co zde uvadis ve hre vubec nesetkal a ani moji znami, spise to byly jen drobnosti a to jeste vyjmecne, nevim asi hrajeme uplne neco jineho nez ty.

    Vis ty me pripominas takoveho typickeho ceskeho "Svejka", ktery neustale u piva nadava a kritizuje na veskere deni okolo hry, jen aby se zviditelnil, ale pak prijdes domu a sup smazis SWTOR ze ?
    Nechci se zastavat Bioware a rikat, ze hra je vynikajici bez chyb, ale co si vsechno hraci dokazi vymyslet jen, aby hru pospinili je uz opravdu k smichu nebo k placi.
    • Prestav si, ze vsechny bugy, ktere jsem vypsal se mi take projevili. Ale chapu, logika fanboys je, ze kdyz ja ten bug nemam, tak neexistuje, ze? Uz vidim tebe, jak se dostanes na lvl30, ale protoze nectes fora, tak narazis na bug, co ti zabrani jit dal v pribehovem questu. Ale to je normalni, vid?
      • MrSanta
        Žádnou informaci o buglém questu jsem neměl, příslušná fóra jsem nečetl a příběhový quest se mi nebugnul. Stejně tak jsem nazažil žádný výrazný bug při cca 160hodinách hraní.
        • Asi tak. Žádnej výrazný bug, který by znemožňoval pokračovat v příběhovém questu dál.
          Mě se sice objevil bug u Darth Jaguse (nebo tak nějak *1* ) že jsem do něj jako sniper nemohl střílet z 35 metrů, ale musel jsem přijít k němu na metr a teprve vystřelit. To byl prozatím jedinej bug, který trošku u mě něčemu vadil, ale dá se to jednoduše překonat. Jinak v příběhových u mě dál bez problémů. Nahraných mám taky pomalu jak ty a též musím konstatovat, že nějakej super bug, znepříjemňující hraní se neukázal.
          Buď si Killer vymejšlí nebo já už nevím. S ním je nějaká debata doslova a do písmene ztráta času.
    • zdeeneek
      Co vsechno si dokazi hraci vymyslet jen aby pospinili hru - perfektnim prikladem je Vavruv clanek 100+1 duvod proc nemam rad Skyrim (nebo jak se ten clanek jmenoval) . Krome par objektivnich argumentu (asi tak tretina ze vsech uvedenych) to byl seznam uplnych blbosti *7*
      • musim uznat, ze v hodne tech bodech mel pravdu, ale dohromady to svete div se nejak zazracne funguje a skyrim je bezva :)
    • Máš u mě zelenej palec *5*
      • Diky, ale uz jsem musel reagovat , jelikoz ten jteho neustalej plac uz nejde prehlizet :-)
        • Sak pockaj kym pride hate squadra online, to zas budes oznaceny za neobjektivneho fanboya, biodrona a podobne *6*
  • Vždycky se musím rozesmát, když si člověk koupí hru a "prvních 30 dnů je zdarma".
    • Nevim proc mas minus ale tohle me taky nejak nedochazi, jak to muze nekdo nazyvat zdarma *5*
      • Hloupe slovickareni. Proste je prvni mesic zapocitan do ceny hry. Jestli vas trapi jen tohle,pak jste stastni *2*
        • Netrapi, rozesmiva. Nejhorsi je ze bych se i vsadil ze ti co to pisou si to fakt mysli.
  • Fajn,
    Pojďme na to prosím logicky bez marketingového EA balastu. Kdyby EA tvrdila je to propadák asi to budeme brzy muset zavřít nebylo by to z hlediska přilákání nových hráčů taktické.
    Fakta: Jedinou silnou stránkou aktuálně je kvalitní příběh. Hra je casual, její mechanismy se dají snadno pochopit a naučit, hrát ji zvládne každý kdo umí s myší (příkladem budiž můj 8 letý syn lvl kolem 30). Kromě toho a světa StarWars hra vůbec ničím v žánru nevyniká a v řadě věcech zaostává (za Conanem grafikou, za snad vším guildovními funkcemi, za všemi Scifi MMO kvalitou vesmírných bitev ... ). Většina lidí je v 30 denní zkušební době nebo ukrajuje jako já první měsíc subskribce. Pokud beru, že průměrný SW hráč dle jejich tvrzení hraje 4 hodiny denně (což je asi o hodinku víc než já) tak je ve fázi kdy dokončil příběh za Char1 (tedy to v čem je SWTOR silný) a teď pravděpodobně zjistil, že dál ho nic moc aktuálně nečeká a vydal se hrát Char2 (za pravděpodobně opačnou frakci). Ten dohraje před koncem měsíce. Zda bude mích chuť hrát Char3 nevím - 80% questů už pro něj bude stejných a lišit se bude těch cca 20% class questů. Ze zkušeností z naší guildy většina lidí má zaplacený únor a zaplatí i březen a rozhodne se po patchi - zda odbourá aspoň ty nejhorší chyby.
    Současné bouchání šampaňského ze strany EA je dle mého velmi předčasný a čistě marketingový tah.
    Zda hra uspěla můžeme říct v květnu. Pokud v té době bude mít 2 miliony a pak uspěla. Ale taky v té době může mít klidně posledních pár set tisíc.
    Schválně si zkuste tipnout kdo bude nejblíž. Můj soukromý tip je 1 milion k 1.5.2012.
    • Anal.S
      Too much mainstream... whine whine whine.

      Všechno se dá dohrát do fáze, kdy už to není taková fun jako poprvé.
      Ano, udělejme to hardcore a nepřístupné, pak to bude hrát určitě víc lidí a vydrží to dýl.
      • Ty jses idealni jedinec pro dnesni trh. Jakmile hra neni retarded easy, tak uz je hardcore a nepripustna.
        • Anal.S
          Na to si zas přišel kde?
          Jen mi příjde vtipný, když někdo příjde s názorem, že čím pro menší publikum je produkt určenej, tím má větší šanci na komerční úspěch.

          Chápu, že některým "hardcore hráčům" může dělat problém pochopit 3 řádky textu.
    • nechci ti do toho kecat, ale já mít osmiletýho syna tak radši ty tři hodiny denně trávim s nim..
      • zdeeneek
        Tak do toho nekecej, ty tri hodiny u toho muze sedet treba od 22 hodiny, kdy uz jeho 8lety syn spi *7*
      • Mozna az budes mit 8 leteho syna budes vedet, ze ma chodit spat v rozumnou pravidelnou dobu. V nasem pripade je to ve 20h nebo 21h (skola/vikend). Televizi nesleduju/nemam, do hospody nechodim a spat chodim kolem pulnoci.
        Coz odpovida tem 3 hodinam denne.
      • Protoze ma 8letyho syna, ma s nim travit 3 hodiny denne a pak hibernovat, aby nemohl delat nic jinyho, protoze lidi bez deti mu budou radit?
    • Ringwraith
      Hmm, hezky podaný názor.

      Jinak můj tip -> F2P do 31.12.2012, případně Q1 2013.
  • Tak já to dneska zapnu na takový 2-3 hodinky, nějak neřeším, jestli to udělá dalších 1,5 milionu lidí a nebo to 300k z nějakého mě neznámého důvodu opustí. Jsme spotřební společnost a máme svobodu volby.
  • Koupil jsem, zklamalo, odinstaloval jsem.
    • prisel, vyblil pathetic shit, odesel
    • PreidaQ
      Tak aspoň, že to dobře dopadlo... *3*
    • Nevim proc mu davate minusy. Nepise nic hnusneho proti TORu. Jen svuj nazor.
  • Anal.S
    Zase debata o SWTORu a.k.a. děti zvyklý hrát 8 let vylaďovaný WoW, stěžující si na bugy v měsíc staré hře, která je btw od začátku mnohem MNOHEM komplexnější než WoW v době launche.
    • Ringwraith
      Ty budeš jeden z těch, co by si od Bioware nechali nakakat na talíř a ještě poděkovali.

      No, jak se jim to jen říká...

      BTW na WoW už snad dneska každej...
      • MrSanta
        Koukám že už taky přecházíš k urážení hráčů. Zajímavé, nedávno ti to ještě vadilo. Zřejmě devoluce.
      • Anal.S
        Ano - SWTOR je zabugovanej, ale bugy jsou přece od toho aby se opravili ne?
        A myslím že na to budou mít ještě hodně času, vzhledem k tomu jak solidní základy si postavili :).

        PS.: A ano, myslím si že Bioware je jedno z posledních AAA studií, které si drží nějakou konstantní laťku kvality (s prominutím opomenu DA2).

        PPS.: Ne, když narveš spoiler tag do každýho druhýho postu co napíšeš, nebude to vtipnější.
      • Ty budes jeden z tech,co nesnesou jiny nazor nez ten svuj.
        No,jak se jim to jen rika...?
        • Ringwraith
          Prosím ukaž mi, kde jsm jeho názor "nesnesl".

          Pouze vyjadřuju svůj protinázor.
          • blbečku :)
          • Prosim precti si predchozi prispevek po sobe. Pokud ti prijde normalni,pak nema vubec cenu diskutovat. Urcite casto i v realu lidem (bezduvodne) vykladas ze by dekovali i za vykaly a povazujes to za normalni.
            Tohle stejne nema cenu. ''Debaty'' pod jakoukoliv hrou z posledni doby jsou plne lidi kterym se hra nelibi a kteri se porad papouskuji. To s prominutim dokaze ''nakakat'' i klidase.

            Kdy vznikne nejake pojednani o zavisloti na internetovych forech? Mam pocit ze to je mnohem aktualnejsi nez zavislost na hrach..
            • Ringwraith
              Prosím dodržuj terminologii.

              Pokud bych jeho názor nesnesl, taky bych napsal něco ve stylu "proč to sem sakra píšeš".

              To je vše. Nevím proč za tím hledáš víc.
    • Diagnóza: biodron ...?
      • Víš ale má chlapče pravdu. SW:TOR je první mmorpg hra s nejméně bugy od startu hry. Takže než tady opět ubdeš někoho nazývat biodronem, tak si něco zjisti. Opět další člověk, který si nezjistí fakta a vypouští z pusy (v tomto případě prsty *1* ) nehorázné sra*ky. Nezlob se, ale je to tak.
      • Sebediagnoza? Nestyd se za to co jsi. *2*
        • Jestli MĚ nazýváš biodronem, tak buď nepříliš umně vtipkuješ, anebo jsi blázen... Anebo obojí. *2*
  • Zatim uspech..prejme Bioware at to vydrzi! hateri budou stale zasirat diskuze ale nikoho to moc nepali
    • jedini kdo nam zasira diskuzi jsou fanboyové
      • Nekdy je to docela vyrovnany.
      • *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit