Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic trhá rekordy, EA si mne ruce
2.2.2012 | levis
149 příspěvků
-
Stále brzo na nějaké vážné závěry.
-
By ma zaujimalo kedy sa robili tie pocty - ani 5 nepoviem ze v case, kedy bola este vacsina hracov v tom "free" mesiaci. Inak by tam ciste ferovo tento termin uviedli.
-
Jaké že rekordy trhá?
-
Ea me kdysi ocorovala asi o 15 000 takze jsem si rekl ze uz od nich nikdy nic. Maji mizerny pristup k jakekoliv podpore. Takze dokud se jim to vyplati tak jeste nejaky patche delat budou jak hracu ubyde tak se na to vysmoli a hra pujde do F2P ;).
-
-
UZ se tyden neuspesne snazim dovolat na EA podporu Poridil jsem si BF 3 a ten smejd nefunguje nelze se pripojit k jakekoliv online hre *10* Hlavne ze jsem si musel nainstalovat spyware Origina PunKBuzerant *11* na online podporu taktez nereaguji prestoze tam maji napsano ze nejpozdeji odpovi do 24h *10* *10* *10*
-
-
Co presne s tim mas za problem? pise to nejakou chybovou hlasku nebo, co jinyho to dela/nedela?
-
-
pise to Online error EA 1 nekdy ted po patchi to vyhazuje nove i hlasku: ID_WEB_SHOWRECEIPT_RECONNECT_FAIL
-
-
nekdy minulej tejden prej byl problem s punkbusterem u nekterych lidi, EA ani DICE za to nemohli, ale prekvapive vyrobce punkbusteru... ted uz by to melo byt ok, kazdopadne doporucuju updatovat web plugin na na battlelogu a pripadne reinstalovat hru a doufam, ze vis, ze to jede jen na vistach nebo sedmickach
-
-
-
-
-
Hra trha rekordy, vydelava spoustu penez, ale akcie Bioware stejne klesly ... ?
-
No je videt, ze na trhu ač presycenem MMO hrama, tak je hlad po kvalitni MMO hre. Takzvany MMO kral WoW je uz totalne pase, pandadisk tuto hru zabije uplne a tak hraci hledaji alternativu do jake miry se to povede SWTOR zatim muzeme jen spekulovat , hra ma dobre nastartovany motor i kdyz je ve hre spousta chyb.
Takze otazka je jak se s timhle poperou vyvojari a jestli dokazi udrzet hrace pri hrani na high lvlech.
O tom do jake miry se to SWTOR povedlo si musime jeste nejakovou dobu pockat. -
-
Přesně tak. Gigantické množství MMO na maličký počet lidí.
A ukáže se časem, jak dopadne SWTOR. Jak jsem psal k jinému článku. Ta hra je klasicky Biowareská a SWTOR se hodí více užívat jako Roleplaying styl.
Doufám, že sklidí větší úspěch.
Jinak dle mě je zbytečné propagovat hru v Asii, kde mají jiný styl onlinovek (větší zbraně než samotná postava, grind, mají raději online hru, která se blíží k jejich kultuře, postavy musí vypadat jako asiati atd.). Austrálie budiž, tam by měla být větší šance.
-
-
Máš blít do záchodu a bylo by tu čisto.
-
-
a jeje, nepochopil... dodge tim myslel hatery, ktery budou psat, jak je hra na prd atd, coz maji ze svych zarucene pravych zdroju od Venci vedle z vesnice
-
pro dodge
-
-
ja by som si to rad aj zahral ale anglicky neviem a to by som si to nevychutnal..neviete ci je aj v plani cestina ?
-
-
Neni a nikdy nebude tolik textu nikdo neprelozi aniz by se jim to vyplatilo
-
musis umet aspon zaklady mno..cesky hra neni a nikdy nebude.Jinak onlinovky mi daly v anglictine hodne
-
-
Nebal bych se toho ani pokud by anglicky neumel vubec. Ze zacatku sice muze stravit vic casu hledanim ve slovniku nez hranim, ale staci vydrzet. Nebo si idealne najit server s nejakou ceskou gildou, ve ktere mu pripadne poradi pokud by si s necim nevedel rady.
-
-
vpodstate mas pravdu..treba vyhledat cz/sk komunitu a ta uz poradi.Ale nevim jestli ho to bude bavit,kdyz v pribehu treba vubec nepochopi oc jde..a ty pribehy jsou fakt pekne udelane
-
-
-
Taky nejsem nějakej angličtinář, ale uvidíš, že se do toho po čase dostaneš. Titulky se k rozhovorům dají zapnout. Stejně tak i ukazatele u odpovědí, které ti dají buď dobré nebo temné body k postavě. Questy ti ukazuje na mapě, kde je máš plnit, takže v těch základech se rozhodně neztratíš. Jen se toho nebát.
A na škole jsem se neučil anglicky *5* -
Idealni pripad se naucit anglicky (jak rikal uz Komensky - skola hrou) . Zacatky sice muzou byt tezky, ale ja jsem hraval v 8 letech na ZX Spectrum taky se slovnikem v ruce (nemel jsem vubec zadny zaklady anglictiny, tu jsem se zacal ucit az na stredni) . Jak se naucis nejakou zakladni slovni zasobu, tak potom uz to jde samo.
-
-
Děláte jako by hraní TOR bylo něco neobvyklého a špatného.
-
-
a neni to snad spatne? citim se tak spinavy a zneucteny (konec ironickeho prispevku) :P
-
Kdo kde? Naopak zatim tu zadny hater neni. Az podezrele klidno....
-
-
ale aspon ze pozitivne ohlasy maju minuska *1*
-
-
-
swtor je zabugovaná tragédie, dnes ztratili 300 tisíc, přístí měsíc taky, mno za pul roku budou žrát juniora jak nebudou prachy lol, měli velký oči, udělali paskvil a ted nato doplatí... já říkám pořád amatérismus do herní branže nepatří, tohle zničí celou firmu, hromada lidí na dlažbě a šéf s prostřelenou hlavou v kartónovce pod mostem...
-
-
Otazka 1: Hral si to vobec?
Otazka 2: Kde si zobral tych 300k stratenych? Ja som to pochopil tak, ze 1,7M uz aspon raz zaplatila nad ramec tych 30 dni co su "zadarmo". Kazdy asi vidi to co chce vidiet.
A ten koniec asi netreba ani komentovat. Otvor si vestecku poradnu. -
-
Pohopil jsi to dobře. Těch 300 000 bylo koupených, ale ještě dosud neaktivovaných účtů. Tady ti, kteří píší o ztrátě 300 000 jsou asi čtecí a myslící trilobiti *1*
-
-
Kluku, viděl si snad někdy nějaký MMORPG co nebylo při launci zabugovaný?
-
-
Kluku, videl jsi snad nejake MMORPG co se vyvijelo 6 let s stalo 200M dolaru?
-
-
Boze uz zase? Koho to porad zajima? Presne na tebe se tu cekalo. Ty a tvych 200M v kazde diskuzi o SWTOR. *16*
-
-
-
Až na to, že ten průzkum taky nemusí vůbec souhlasit? Dejte tomu půl roku, budou ty čísla více přesvědčivější. *3*
-
Taky moc nevidím úspěch, ztratit první měsíc 300 tisíc lidí není zrovna super. Jestli nezačnou rychle něco dělat tak to za rok to budou hrát jen biowar fanatici.
-
-
me by zajimalo kde si sebral nebo lepe preblil informaci v uplne jinou informaci, ktera je dvojnasobnym blitkem
-
Niekto mozno vidi pohar ako polo plny namiesto ako polo prazdny a hovori si ze 1.7 miliona platiacich zakaznikov je celkom slusne *4*
-
-
Ať je pohár poloplný nebo poloprázdný, jedno je jisté - je v něm díra, ze které to teče rychlostí 300 tisíc lidí za měsíc.
-
-
Cteni ti dela problemy? V clanku se mluvi o nejvetsim narustu v historii MMORPG her a tobe pohar vyteka.
-
-
To se přece nevylučuje, že? Čtení článku Ti nedělá problémy, ale čtení diskuze, do které se (na rozdíl od článku) zapojuješ, to Ti problémy rozhodně dělá. Takže si ještě jednou proštuduj příspěvek od dextera a Dariuse a potom se ozvi.
-
-
-
-
-
prvni hater, pojdte pojdte, pristupte blize, kazdy muze hatovat!!!
-