Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic trhá rekordy, EA si mne ruce
2.2.2012 | levis
149 příspěvků
-
Tak tady bude dobře nablito *5*
-
No bohuzel krome bugu, ktere se dejme tomu daji u takove hry ocekavat, je v toru spousta nepochopitelnych veci, ktere mely byt uz davno opraveny, upraveny. Veci jako, ze se nezapocita vyhrana warzona do questu, ze po skonceni warzony pokud logujete v parte, musite lidi opetovne do party nabrat a dalsi, to neskutecne otravuje cloveku zivot a pochybuju, ze to lidi budou tolerovat jeste dlouho.
-
-
nebudou muset, to s warzone questama opravoval nedavnej unorovej patch... nabrani do party po zkonceny warzone hold jeste neni domysleny a urcite s tim neco udelaji
-
-
No mne se libi, jak tu vsichni obhajuji bugy s tim, ze jsou normalni a ze budou opraveny. Pritom se staci podivat na posledni patch notes, kdy vzdy jednim patchem neco zmrvi a musi byt patch na opravu patche. A to uz nezminuji to, ze drze daji do patch notes neco, co pak stejne neopravi, ale vesele se na to vyserou, protoze to prece z jejich pohledu uz opravene bylo. Napr. nemoznost zruseni bonus questu z logu (mne tam strasi jeden, ale jsou lide, co jich maji 10 nebo 15. Coz pri omezenem poctu questu na 25 muze byt problem. Tak mne napada, kdo v roce 2012 udela hru s omezenym poctem questu v logu? Aha, Bioware.) nebo zabugovane konverzace se spolecniky, kdy cely akt mlci a na zacatku dalsiho na vas vysypou 10 rozhovoru v rade (v tom lepsim pripade, v tom horsim si s vami nepokecaji vubec).
Stejne tak uz nikdo nezminuje to, ze spousta tech bugu byla reportovana i rok pred vydanim v bete, ale proste byla ignorovana. O jejich figlu z high res texturami, kterym urazili vsechny hrace tim, ze z nich delaji idioty ani nemluve. -
-
o jakém MMO vydaném v roce 2012 mluvíš??
-
-
Predstav si, ze o SWTOR, protoze opravdu 11 dni z roku 2011 nema cenu pocitat.
-
-
Pokud vím, tak Lord of the Ring online má taky omezený počet questů v logu, taky na 25 *1*
A určitě není jediná.
Jenže beta test ti neodhalí vše. Chyby se převážně ukážou až během ostrého startu, respektivě normálního hraní.
To není zas tak jednoduché, jak si myslíš nebo si to až moc představuješ růžově. Urazili každého hráče? To těžko. A bonus ve questu se automaticky ruší ve chvíli, kdy splníš a odevzdáš quest -
-
A ono LOTRO vyslo v roce 2012? Ze jsem si toho nevsiml. Priste prosim cti, co pisu. Stejne tak pisu, ze se vyskytuji bugy, na ktere se pri betatestu PRISLO. Byly tam uz pred rokem a nikdo s tim nic neudelal. Ale chapu, podle tebe je to normalni pristup, ze?
-
-
Ty jsi normální psycho *1*
Skoro v každé onlinovce to je. Omezení počtu questů mít u sebe. A už mi celkem s tebou dochází trpělivost *5* . Ty asi nikdy v životě nepochopíš, že žádná onlinovka s JAKÝMKOLI rozpočtem (děláš jako by to byli tvoje peníze) vyjde s bugama, protože bugy se ukážou při ostrém hraní, protože test ti neodhalí všechno. Že hlásili, že to opraví? Ano. Ale taky musíš POCHOPIT, že když začnou něco opravovat, tak musí zkusit, jestli tím nepoškodí něco jiného. Si to fakt představuješ jak Hurvínek válku. A za jakou postavu že to hraješ?
-
-
"A bonus ve questu se automaticky ruší ve chvíli, kdy splníš a odevzdáš quest"
Nemas pravdu, musim se Kilera zastat. Mam v quest logu z cca 20 levelu (jsem 50) 2 bonus questy, co jsem nesplnil a hlavni jsem splnil. Nejdou "abandonout". Nejdou splnit (byly class a do te zony uz nejde vejit). Smrdi mi v logu cca 3 tydny. Nahlaseno mam.
Nepovazuju to za tragedii, nikdy nejde vychytat 100% bugu. -
-
Tak to je hold buglý no. Taky jeden takový mám. Ale nijak moc mě to netíží. Já stejně mívám u sebe max 6 qeustů. potom vzniká menší zmatek *1*
-
-
Jasne, protoze tobe to nevadi, tak to vlastne ani neni bug. Fakt, ze napsali, ze to opravili, ale skutek utek pomineme, ze?
-
-
Tys to nepochopil. *1*
-
-
-
-
bonus questy se nekdy automaticky nerusi taky mam dva ktere se po splneni hlavniho questu nezrusily a uz nejdou dodelat ( jsou v jiz nepristupne instanci)
-
-
Tak to mám štěstí. Tak jim napiš ve hře do bugů a informuj je o tom. Ať ti to tam zbytečně nezavazí.
-
-
Som zvedavy ako dlho ti tento pozitivny pristup vydrzi pri diskusii s Killerom * 1 * Ja, Vrook, huhi... skusali sme to po dobrom, vysvetlovali sme, opravovali sme ho, hovorili sme mu co a ako, vyvratili sme kazdy jeden jeho "objektivny" argument, ale on si furt fici to svoje. Ja som to uz vzdal, Vrook len nadava a huhi to stale hroti - ale ako sa hovori: Nikdy sa nehadaj s idiotom, stiahne ta na svoj level a porazi ta skusenostou. *4*
-
-
Ty jsi vtipalek. Ze jsem si zadneho vaseho vyvraceni nevsiml. Stejne jako jste nevyvratili tento muj prispevek. Jedine, co jste dovedli, bylo urazet, protoze dosly argumenty. Ona pravda se da vyvratit dost blbe.
-
-
Pravda se vyvracet nemusí. Vyvracet se musí lži. A to je někdy problém. Stejně tak se těžko baví s člověkem, který je nepřístupný argumentům. Ty jenom trolíš a argument prostistrany neuznáš. Zásadně generalizuješ a schováváš se za neurčitá vyjádření. Chováš se jako idiot, tak se nediv když ti pak někdo nadává.
-
-
-
-
-
"Během noční kokonference s akcionáři EA prozradila, že onlinovky Star Wars: The Old Republic už se odbavilo přes 2 miliony kusů"
Co je to KOKONFERENCE? *1* -
-
Teď mě napadlo, že kokonference může být místo kde se sešlo mnoho kokontu?
-
-
Během noční kokonference *1*
-
Hrajete nebo chcete hrát SW TOR? Rádi byste chodili Flashpointy, jejich Hard mody nebo Operace a nemáte s kým? Tak to jste u nás vítáni! Guilda MYTH hrající na PVE serveru s největší československou komunitou THE RED ECLIPSE přijímá nové CZ/SK hráče! Jsme součástí herní komunity existující již více než deset let a najdete v našich řadách ostřílené veterány i nováčky, casual i hard core hráče, mladé i starší, ale hlavně pohodové lidi s týmovým duchem, co jsou pro každou srandu. Pro bližší info napište mi napište ve hře (/tell nebo mail) nebo když mě nezastihnete, navštivte naše stránky na http://community.myth.sk a napište nám do sekce Přihlášky a my vás už kontaktujeme sami
-
lidé, kteří krabici ještě nerozbalili, pořád jsou v třicetidenním trialu (který je zdarma) Tak si říkám za co zaplatili těch 1000 korun? Mohl by mi to někdo objasnit?
-
-
Spatne napsano. To neni zadny trial,ale 30 dni bez poplatku. 1000 korun je samozrejme za hru samotnou.
-
Tím chtěl říct, že jsou to lidi kteří buď ještě hrají první měsíc zdarma nebo jsou na cestě z obchodu domů :-).
-
-
EA si furt hraje s čísly. Rychlý vzestup může mít taky rychlý pád. Vše se uvidí, až hráčům skončí předplacené období. *3*
-
-
Jenže těch 1,7 milionu je už platících hráčů *5*
Jelikož už ten ´´měsíc zdarma´´ víc jak 90% hráčům dávno skončilo.
-
-
Fascinuje me potreba lidi stezovat si na bugy. Jo - jsou tam, jo - jsou otravny, ale jestli tu hru hrajete proto jak je nebo neni technicky vychytana tak je s vama neco spatne lidi. Miloval jsem EQ2 v dobe launche presto ze to byla hra nevyvazena, zabugovana a nekdy neskutecne otravna, ale mela atmosferu a bylo zabavne hrou prochazet a uzivat si pribeh, lore a socialni cast. A presne proto hraju SWTOR a je mi uplne volny jestli obcas potkam nod, kterej nejde vytezit, mam nesmazatelnej quest nebo nejde presouvat okynka UI. Vsem rozumbradum preju stastnou cestu zpet do starych a uz vychytanych onlinovek. Uz abyste tam vsichni byli.
-
-
Opet typicka logika fanboye. Ostatni byly zabugovane, tak tohle muze byt taky. Jen prosim, jaky byl rozpocet a doba vyvoje EQ2. Troufam si rict, ze ani ne ctvrtinovy. Mne by opravdu zajimalo, kam se tech 200M dolaru podelo. Ciste ze zvedavosti.
A uz te vidim, jak potkas bug, co ti treba na levelu 30 znemozni pokracovat pribehovy quest. A ano, prestav si, ze kdybych si neprecetl, ze na setkani s gen. Garzou NESMIM letet jinak, nez svou lodi, tak jsem v prdeli. Ale chapu, tobe se to nestalo, tak nic takoveho neexistuje a kdo si stezuje ma jit jinam, co? Sranda bude, az vas vsichni poslechneme a opravdu odejdeme. Do roka to mate f2p a prazdne servery. Ale to je evidentne to, co chcete. -
-
Ty si fakt blazen. :-D EQ2 mel srovnatelny rozpocet na tehdejsi podminky trhu. Pokud budes porovnavat dnesni a sedm let stary projekt z hlediska nominalni hodnoty penez, tak placas. Radsi budu fanboy SWTOR, nez fanboy hloupyho placani jen abych vyjadril svoje komplexy. Myslim ze daleko vetsi problem je kdyz si koupim auto a to ma "bug" u hry me to fakt nevzrusuje i kdyz mi to na par tydnu donuti hrat s jinou postavou.
-
-
Tohle by mi taky nevadilo, me spis stvalo ze kazdej treti cast za gunslingera se bugl, rng gear v batohu a fps dropy.
-
-
nič ale vôbec nič ma už do hry neťahá... musím sa premôcť aby som ju vôbec zapol. A to som veľký fanúšik SW univerza a MMORPG. Neviem v čom je chyba.. asi v tom že som čakal niečo fakt nové a swtor mi ponúkol akurát tak wow s príbehom zasadené do SW univerza (ešte k tomu starej republiky, ktorá mi nieje vôbec sympatická). Možno aj tým že už mi jednoducho tieto everquest-wow-like mmorpg nemajú čo ponúknuť. EVE zatiaľ vedie.
-
-
Nikdo nikdy netvrdil, že to bude inovativní...
-
-
Tvrdili to v Bioware.
-
-
Ale tam už toho naplkali... jen by se toho hráči nemuseli chytat.
-
-
Je celkom prca ze mas nejake tie minuska *7*
Uz od ohlasenia hovorili tvorcovia ze robia themepark mmo s everquestovym systemom boja (ano, wow-like), vraveli ze nechystaju ziadnu revoluciu v hernych mechanizmoch, len tam pridaju nejakych zbytocnych 160k riadkov nahovoreneho textu.
Potom pride Cahir, vytrubi tuto "novinu" do sveta a vsetci ktory na hru neustale hadzu spinu mu to oznamkuju ako pravy biodron/fanboy comment, lebo evidentne obhajuje hru a takto neskutocne pozitivny nazor na nu si proste nikto nemoze dovolit *1* -
-
Tak jest... Jediné, co je na SW:TOR "dobré", je to, jakým způsobem kopíruje svoji předlohu.
Naprosto zbytečná hra pro biodrony a jiné jednodušší lidi, kteří si to koupí jen proto, že to hrajou jejich přátelé a tedy jim "vlastně nic jiného nezbývá, že"... Money chasing rulez. *3* -
-
Trolling na nejnizsi urovni. Navic nudny
-
-
Bohužel to není trolling... Mimo Martina Bacha, který tohle sám přiznal v podcastu, znám osobně pár lidí, kteří to hrajou jen kvůli svým přátelům. *3* Je to prostě masová hysterie, nic víc...
-
-
-
-
Tak jak Cahire, už taky zajišťuješ bezpečnost a svobodu v předaleké galaxii?
-
-