Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmm
  • Teda ja zasnu:DTo je fakt neuveritelne.To jako fakt nikomu nevadi ze po trech mesicich je hra na tom co se tyce chybovosti hur nez pri startu??Kiler musism s tebou souhlasit a to ve vsem.tohle jsou Lidi kterym je vsechno jedno, chybi na verejnem zachode toaletni papir?? nevadi utru se prstem a pak se oplachnu u umyvadla to se nekdy stane a ejhle voda netece,co ted?? a pouziju papirovy rucnik,pruser rucniky dosly hmm tak to budu muset jit na obed s posranou rukou ale nesmim zapomenout pred odchodem zaplatit a podekovet pani ktera pred tim zachodem sedi a ma ho udrzovat.Tak to je presne ten vas pristup, dokud my nekdo nemlati po hlave tak vam je vse jedno hlavne ze ja jsem v pohode:D:D paneboze to je des.Swotr ma cim dal vice chyb, jednu opravy druha vznikne , vite vubec ze v jednom tydnu byl v KAZDE operations zabugovany alespon 1 boss ? a o HM ani nemluvim jako kdybych to tu vyjmenoval tak se zblaznim a popisu snad clanek na tri hodiny dyt to je ostuda.a s tim sniperem to mas Kiler pravdu no ale ja ten bug chytil hned v zacatku a to bylo dilo neslo do nej strelit ani z metru prisel jsem tam o 160k creditu a jebal jsem se s tim asi 3 hodiny no fakt uzane zabavne a kdyz jsem to napsal GM a poprosil ho aby my ty penize nebo aspon cast z nich vratily poslaly me slusne do riti.takze resume zni Hra je uzna je faakt perfektni ale jen co vyjde diablo tak mizim.jo a ten slibovanej velkej patch patch tak to chci videt tipuju nekdy v lete hahahaha.
  • jo a jeste jsem zapomel na jednu velice dulezitou vec a to je pvp.cekal jsem ze kdyz to je nova hra prijde s necim novim co se pvp tyce a ejhle opravdu tu je neco noveho Hutball ci jak se to jmenuje no problem je v tom ze na lvl 50 kdy vejdete do pvp a pribehne k vam full Ballemaster hrac tak se ani nestihnete podivat kdo ze vas to vlastne sejmu loool no to je fakt uchylarna hahaha a tohle vas provazi az do chvile kdy uz konecne mate full champion gear a itak vas kzdej batllemaster sejme hahaha skratka to neni pvp ale hromadne jatka lol.jako ja jsem vasnivy pvp hrac ve wow mam 7 classu a vsechny v pvp gearu ale v tehle hre mam jeden a jeste skusim operative a to je tak asi vse bo na to ostatni fakt nemam nervi kdyz vlezes do pvp a behem 5 minut tam 30x chcipnes tak to asi velka zabava neni lol tohle proste Biower nedomyslel :D
  • Asi nemá cenu psát, že mě SWTOR baví, jako žádná jiná hra, protože tohle zakázaná fráze zde na wow tiscali.
    SWTOR je hrou pro příznivce single playeru, tak také pro náruživce multiplayeru. Pokud to jednoho přestane táhnout, tak si své role vymění. Umí to vaše MMO? Nějaký ten čas hrát jen na vlastní pěst a mít z toho radost a přitom se nenudit?
    Hraju to tak 1-3 hodinky denně, mám fůru obsahu před sebou a nehodlám si tu anonymě leštit ego tím, že je to blbost, jenom proto, že to není inovativní oproti ostatním. Mě stačí, že prvky starého Kotoru zůstaly a přibyly další mechanismy, aby to mohlo hrát více lidí. PVP mě nezajímá, jestli nefunguje, máte tu další kupu her, tak neremcejte.
  • Připojte se k nám na serveru Legions of Lettow. www.strawhats.cz/forum
  • Ja si ruce taky mnu, jejich hry vubec nehraju
  • Ringwraith
    .
  • přesně takový vývoj jsem očekával hráčů wow ubývá a přechází na swotr ani se jim nedivým donedávna jsem taky hrál wow ale swotr mě přijde mnohem zábavnější jak v single tak v partě a PVP se jim taky moc povedlo snaži se hru furt vylepšovat ne jak blizardi patch jednou za půl roku momentálně nejlepší MMO na trhu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit