Stažení Cyberpunku 2077 z PlayStation Store je neuvěřitelný průšvih. Kdo za něj může?
-
Nějak nechápu. Podle recenze hry na PC, kritizuje spousta lidí recenzenta za špatnou recenzi, protože na PS hra nefunguje. Jak se to dá s PC verze hry poznat, že je hra na PS špatná?
-
Je to sice RPG ,ale pořad je to open world ,kde musí fungovat základní mechaniky jako je fyzika, AI a logika NPC, Tvl vždyť tohle zvládlo 100 lip GTA 5 na ps3, tak mi tady nikdo netvrdí , že to co tam je teď je Ok, nebo že to je dokonce bug( to je snad ta největší blbost)
Jasne RAGE engine asi dělali někde ve výzkumný laboratoři , protože to, co všechno dokáže , je fakt až zarážející, ale sakra takhle špatný AI města jsem neviděl ani nepamatuju.
-
Hraji na XsX takže verzi společnou oldgenu ve zpětné kompatibilitě .Na nextgen hra totiž ještě nevyšla a záplaty byly jen přislíbeny !
Takže hra je zabugovaná , kamera si v průběhu cutscén dělá co chce a hra je často ve stavu ,kdy nelze pokračovat dál ( Save/ Load naštěstí funguje )
Jsem spokojen ? Tak na půl ( 5/10 !) Projdu dějové mise a na město raději zapomenu , protože je tam jen jako nefunkční statická a mrtvá vata ....
Ta hra ani nefunguje jako openworld( a to hážu technické problémy za hlavu ) takže co mi to tu chcete namluvit o herním skvostu za desítku ????
Mám problém s Just Cause , mám problém s Watch Dogs a sakra mám problém i s městem v Cyberpunku ....kdo ví co je těmto hrám společné tak ví proč nuda = openworld kde jde dokolečka jen pár věcí
Witcher 3 a Cyberpunk , to není jen jiné prostředí , to je jiná a čím novější tím horší hra ....Cyberpunk jsou jen dějové mise naaranžované tak aby hru šlo už vydat , ale svět je mrtvý a CDPR nazí !
-
Tak dneska jsem eště Krakonoše neměl, ale po přečtení těchto diskuzních žvástů si jich dám asi víc než posledně. Mír a lásku.
-
Asi si dam od diskuzi na Games.cz zase oraz na par tydnu a stahnu se na Discord, nabrat optimismus, lasku a tak.