Stažení Cyberpunku 2077 z PlayStation Store je neuvěřitelný průšvih. Kdo za něj může?
-
Když se udela nejaka exkluzivka pro SONY, nebo MS je to Oukej, když se chce udelat exkluzivka na PC, tak to neee, to sou obrovsky tlaky, aby to vyšlo na všech platformach v ten istej den ! PCčkari mužou počkat, ale pani konzolisti neee - Tak tady to maj, ja jim to přeju, ať si to vyžerou...
Co se tyče hry, sliby chyby, jako u Skyrimu, třeba dobra hra, ale hate, ktery ji nasledne provazi, ji sraži hodne hluboko. Asi si to taky zaslouži, jenom škoda, že ji ted za to hodne lidi ani neda šanci.
Co vám kravaťák naslubuje, to vam žádnej vyvojař neudelá...😛
-
V CP ma postava stereotypniho, vetsinoveho muze ci zeny nejake malusy?
-
Takze stejne jako Mass Effect a Witcher 3?
-
Já bych vsadil na Kalouska.
-
Nezbavujme zodpovědnosti majitele platforem, oni si za to nechávají platit a zákazník by za to měl něco dostat. Sony garantuje za prodej na své platformě. Hry musí projít certifikací, která je placená. Sony má i procenta z prodeje. CDP pošle nehotovou hru, neb chce stihnout prodejní sezónu a Sony si chtělo ukrojit z koláče. Chyba je u CDP a Sony. Samozřejmě i MS, kde prošel CP77, taky certifikací, ale tam mají aspoň rozumnější systém refundací.
Hledání chyb u zákazníků je smutné, možná bych se zkusil zamyslet nad hledáním chyb i u médií, kteří ten hype podporují (všude jen CP77). Myslím, že prodej opravdu neudělali pouze erudovaní hardcore hráči. Standardní konzument opravdu netuší, co je review verze pro PC bez D1P.
Někteří z nás mají backlog v podstatě nekonečný, takže CP77 můžou klidně několik let ladit.
-
Customizace vozidel byla už asi rok zpátky oficiálně zrušená (ale třeba to ještě přidají později) stejně jako ovládání dronů. Kromě denních rutin, což ve hře skutečně teď chybí jsou jinak věci otázkou game designu který se (zcela logicky) po dvou letech od videa prostě změnil
-
No vidíte. Za mě je to pecka. Hraju na PC přes 40 hodin, bugů minimum a bavím se královsky. A jelikož nejsem novinář, ale pracuji ve větší firmě na strategické pozici, je za mě více než jasné, že v tomto konkrétním případě je to chyba jen a pouze Sony. Mizerný stav hry na starých konzolích? To je obrovská chyba CD Projektu.
-
Cyberprostor je kde prosím tě ve videu? Hackování přímo v gameplayi tam je, hrál jsi to vůbec? Kde je customizace auta ve videu? Skoro vše, co je ve videu, je ve finální hře. Tak přestaň být ovce, prosím. Proč lžeš?
-
98% dialogu nemá vliv na story, hra je silně lineárně, RPG volby neexistují.
https://www.powerpyx.com/cyberpunk-2077-story-choices-guide/
-
odstranění cyberprostoru a hackovaní přímo v gameplayi, teď je to skriptované pouze ve scénáři, denní rutina NPC, NPC nemají vlastní život, ovládaní dronů, custumizace vozidel, atd. atd. Podívej se na video a poslouchej či čti, pokud tedy umíš anglicky, dostal jsi minimum, tak prosím přestaň být ovce.
-
Hraju na PC a vypadá to úplně stejně jako ve videu, ne-li líp. Právě proto nerozumím tomu, v čem je problém? Že to takhle nevypadá na PS4? Jo, to asi nevypadá.
-
z ukázky před 2 lery třeba populace, z gameplay po vydání na mě působí to "živoucí" město prázdněji nežli gta5 co se obyvatel týče.... Třeba první Assassin's Creed měl města plnější nežli Cyberpunk, doufám, že t ov budoucnu nějaký mód umožní "zaplnit" město
-
Že mluvíš o pokoře zrovna ty ;)
-
Tak nějak nevím, v čem je přesně problém? Co přesně je ve videu a není ve finální hře, kromě několika detailů/animací, které byly vyndaný pravděpodobně kvůli tempu? Ne opravdu, vyjmenuj přesně, co je ve videu a není ve finální hře kromě wallrunu a animací u ripperdoca?
-
Nedá se to poznat. Ale znáš to. Haters gonna hate. (kdo chce psa bít...)
-
Nevíš o čem mluvíš. Začátek vývoje není totožný s datem vydání toho prvního slavného teaseru. CDP jasně řeklo, že na Cyberpunku se začne dělat až dokončí Zaklínače 3. Witcher 3 vyšel v roce 2015 a poté následovali ještě 2 velmi dobré DLC. Takže plnohodnotný začátek vývoje C2077 byl v někde v roce 2016, což znamená 4 roky vývoje.
-
https://www.youtube.com/watch?v=vjF9GgrY9c0&feature=youtu.be
Kukněte na dva roky starý gameplay a ty lži o tom městě. 😱🤮
-
no vzdyt jsem to rikal :DDD
-
upřímně, než hrát něco hned po vydání, tak je lepší rok i déle počkat, než se to vyladí. Her je stejně tolik, že je pořád co hrát, takže na tvém místě čekám a hráju něco jiného. Do té doby buďto upgraduješ HW nebo to lépe optimaluzjí i na staré konzole.
Já třeba dohrál Mafia 2 poprvé asi před rokem, protože když vyšla tak jsem na to neměl HW a nějak jsem se k ní nevracel, vzhledem k ne tak dobrým ohlasům, až jednou to bylo za pár korun. Tomb raider trologii jsem dal letos na podzim. Fakt není důvod hrát hru hned jak vyjde. Leda nějaký MMO, které se mění a za pár let už taky nemusí existovat.
-
Tak tohle je hodně mimo. Lidi nadávaj na SC ne proto, že se "snaží" něco dělat do detailu, ale protože Roberts se chová jako ožralej milionář, tahá lidi za nos, lže a hrabe peníze. Navíc je tu malinký detail, který ti jaksi unikl. CDP má za sebou hru s 200+ GOTY. Studio Robertse neudělalo jedinou hru - za 8 let s 300 milionama dolarů Z CROWDFUNDINGU, což znamená úplně jinou zodpovědnost. Bohužel, chování Robertse tomu neodpovídá.
Přeju hezký den a pozdravuj členy kultu.