Přejít na výpis diskuzí
Steam mělo v jednu chvíli puštěný sedm milionů uživatelů
3.12.2013 | Aleš Smutný
319 příspěvků
-
Můj mobil je dotovaný, je to konzole? Moje grafická karta byla od výrobce dotovaná, je to konzole? Dostal jsem dotaci na ekologičtější kotel, je to konzole?
-
Priznavam mel sem na tom podil i ja. Hral sem hru ktera vyzaduje Steam klienta, vic bych za tim nehledal. *6*
-
Ano a prosím, neříkej něco o tom, že pc, co je na hry, je konzole.... *7*
-
Už to slovíčko dotovat je konzolové, hlavně si to nezapomeň pořádně opluskovat tu další nesmyslnou reakci.
-
Slouží ti primárně na hraní her?
-
Tím mi chceš říct, že když mám pc pod tv v krabičce, co je menší jako nová generace konzolí, že mám vlastně konzoli? *7*
-
No vidíš. A já si zrovna myslím, že Steam machine by se klidně jako konzole definovat dala. Jak přijde na trh, zničí podle mne PC herní scénu. A následně i sama sebe, až lidé zjistí, že vlastně mají zase jen PC v obýváku a budou neustále řešit upgrady. Ale nechal bych to budoucnosti, stejně nás nemine.
-
Steam machine není konzole, je to pc. Nebo mi chceš tvrdit, že jakmile to má rozměry pc a gamepad, tak je to hybrid? Mimochodem gamepad není podmínka pro ovládání Steam machine, což u konzole nějak bez gamepadu nejde. Steam machine je obyčejné pc, které bude Valve dotovat a má zaujmout velikosti, cenou a možností výběrem. A ani jedno konzole nesplňuje. Xbox One i PS4 jsou velké jak staré video, cena je jasně daná a hýbat se s ní pomocí konfigurace nedá a o možnosti výběru už vůbec nemluvím.
-
Tak tenhle článek mě minul:-). Dost dobrý *1*, ale logicky je to taky opak toho co chtěl pravděpodobně říct.
-
A na jakým principu funguje steam machine? Je to převlečené pc do konzolové vzhledu ovládané gamepad čili taková pc-konzole= hybrid ani ryba ani rak. Tak to myslel i Jack, co jsem tak pochopil.
-
Tak mě pouč, rád se pobavím a přiznám pak chybu.
-
Dvojitý zápor je pro Aleše první stupeň.
"Jakožto člověk, který nemá tendence se svými neúspěchy nechlubit jsem nikdy neřešil možnosti streamování a nahrávání klipů v next-gen konzolích."
-Článek Xbox One umožní nahrávat klipy i do PC a následně sdílet -
Taky mám pocit i o tobě, že nevíš, co píšeš .)
-
Steam a konzolový? Steam machine není konzole, takže nevím, co to zase mele. A vykořisťování? Chlapec si to opět plete s tím, že se vtdavatelé serou na pc scénu, o vykořisťování nic nevím......Ten šašek prostě neví, co píše.
-
Když jsem si doplnil dvě čárky do souvětí, nějakej smysl mi to dalo. Otázka je ovšem v obsahu. Ale si bude mít ten kluk ušatej pravdu.
-
Doporučuji nepoužívat dvojitý zápor "Každopádně jde o nárůst o šestinu, což není meziročně vůbec nezanedbatelné.", člověk se do toho snadno zamotá. Tato věta znamená, že je to zanedbatelné, což asi autor říct nechtěl.
Ale samozřejmě steamu taky gratuluji, až do letošního ledna jsem ho prakticky ignoroval a nepoužival jako zbytečnost. Od té doby, jsem tam skoro pořád a nakoupil jsem téměř 100 her, většinu ve slěvě:-) Aspoň pro mne steam ušel pořádny kus cesty od svých začátků, které pamatuji, a taky proto jsem ho dlouho ignoroval. -
Přečetl jsem si to 5krát, stále nevím, co jsi opět chtěl říct.
-
A pak ze Pcckari jsou vykoristovani co ? Az bude Steam konzolovy prosim ted ale jeste neni, takze si nemuzou stezovat. *3*
-
Nedá se nic jiného než gratulovat a doufat že steamu bude i nadále přát štěstí.