Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Chápu, hlavně ať se píše co nejméně o samotných hrách *4*
  • Jo, klidně.
  • mám za to, že dvojitý zápor se mění na klad platí např. v angličtině, u češtiny je situace jiná
  • Robotron3
    To už spíš podle mě teda je zanedbatelné, a není zanedbatelné a hotovo :)
  • Tohle s tim moc nesouvisi, nestvura je podstatný jméno a je to jinej tvar slova stvůra, ne jeho negace.
  • Já si vystačím s je nezanedbatelné, ale máš pravdu, že tu asi těžko najdeme jazykovědce, který by nás rozsoudil..
  • ...
  • neni to nestvůra, nebo je to stvůra?
  • Robotron3
    Já teda přiznávám že netušim, jak to má být přesně podle pravidel jazyka, ale podle mě se prostě říká je něco zanedbatelné a není nezanedbatelné, jako že není.
  • jo, přesně, já chci jenom články, kolik se každý den prodalo PS4 nebo xbox
  • Jack1947
    Sice zase minusove, zato jsem se dozvedel o tom ze (tedy ne ze bych to uz davno netusil) Steam bude jen takove oselkane pc a vicemene to tak bude tedy spise konzole. *4*
  • První půlku tohohle příspěvku jsem nechyt. Ale jak bys potom vyjádřil, že skutečně něco není nezanedbatelné, pokud bys chtěl? je zanedbatelné - není nezanedbatelné. Není zanedbatelné - je nezanedbatelné. Pro mě je to celkem jasný a stojím si za tím.
  • To že se něco používá, ještě neznamená, že je to správně. Poslední dobou je populární zaměnovat výrazy efektní a efektivní a to i v médiích, ale význam je hodně vzdálený. A rozhdoně to není správně.
    Ale cheš mi tedy říct že "není nezanedbatelný" je pouze silnější tvar pro "je nezanedbatelný", ale význam je stejný?
  • Řekl bych, že ta moje verze je asi nějaký prototyp, který asi neprojde. Ale celkově se mi nelíbí žádná verze a ani gamepad. A užití taky nechápu. Jelikož na pc hraji MMORPG a bez klávesnice a blindů si to neumím představit a to samé u RTS. Nevím kam to směřuje- moje ps3/pc bych za to v životě neměníl.
  • Mart9
    Hmm to mi nepřipadá jako informace, která by stála za článek vzhledem k tomu, kolik je na světě lidí a jak moc je Steam lidem tlačen do PC. Vlastně je to ještě málo.
  • Nerosta nám tu nový monopolně-totalitní moloch?
    Myslíte, že je dobře, nebo naopak špatně, aby vydávání projektů bylo závislé na jedné firmě (shopu, platformě?). Otázka mne napadá při přečtení nevím koho v nevím jakém čísle "nového" levelu, kde vyvojář podotkl, že bez STEMAmu a Apple shopu se hry neprodávají.
  • Veskoslav
    To se přiznám, že vidím poprvé, to se pak zase přibližuje PS4. Tudíž pravdu jsme nakonec měli oba *5*
  • Robotron3
    Jenže tam máš ještě vůbec nezanedbatelné, což by bylo zanedbatelné, podle tvý teorie a když je není zanedbatelné, tak už to máš tak jak bys potřeboval *3* Ale podle mě se normálně říká není nezanedbatelné a jen se to stvrzuje, ne neguje.
  • Asi máš pravdu vypadá to jako xbox one, Já sem viděl tuhle verzi http://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2013/11/ibuypower-steam-machine-560.jpg a to mě silně připomíná ps4
  • CRYPT
    Drive jsem na steam hrozne nadaval,ze kvuli nejakym hram musim mit zapnut na pozadi nejaky dalsi program. Postupem casu jsem si zvyknul a ted nedam na steam doustit, at diky te spouste originalek ktere jsem si mohl zakoupit ve slevach, tak i kvuli odznaku a podobnym vecem. Mrzi mne akorat, ze nemohu ziskat odznak pro hru samotnym hranim, ale dokoupenim zbyvajicich obrazku, abych si ten odznak potom mohl unlocknout...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit