Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To ses vážně nikdy nesetkal s docela běžným termínem "není nezanedbatelný"? Používá se to jako zvýšení důrazu na komentovanou věc.
  • Veskoslav
    Proboha Steam Machine se jmenuje ta mašinka a je jedno jestli tam máš Windows nebo Linux od Valve. To samo Valve řeklo....
  • Tohle mi do huby necpi, nic takového jsem nikdy neřekl. A trochu si to zrekapitulujem. Máš pod televizí PC, je menší než nová generace konzolí, primárně na hry... hmmm... tak to asi bude na Android systému ne? Protože vážně nevim, co bys do takové krabičky nacpal, aby to nemělo výkon vyšší než severokorejské natahovací hodinky. Ale je pravda, že HTPC nesleduju, bo mi to přijde jako úchylka pro pózéry.
  • To samozřějmě ne, Ale u autora je to v obou uvedených případech špatně, protože tam se ty zápory negují.
  • Robotron3
    Co je PC je stejně v dnešní době spíš takový nepsaný pravidlo a každý si pod tim může představovat trochu něco jiného, takže to nemá moc cenu rešit *3*
  • Veskoslav
    To fakt nevím, kde jsi vzal podobnost s PS4....
    Steam Machine:
    http://www.theverge.com/2013/11/4/5063760/we-try-the-steam-machine-valves-video-game-console-of-the-future
    Xbox One:
    http://wegotthiscovered.com/gaming/xbox-one-playstation-4-specs-compared/
    PS4:
    http://fanda.nova.cz/clanek/tech-cars/konzole-ps4-kdy-za-kolik-a-bude-co-hrat.html
  • davidBray
    jak píše waltar, mám laptop - herní, sice starší, ale pořád šlape. když jde něco hrát na gamepadu a mám volnou tv tak vemu hdmi kabel, logitech 710 sednu si na gauč a jedu. ale klávesnice + myš + tv nejde k sobě. Zkoušel sem to a prostě to nějak není ono.
  • C-BEAM
    - keď do toho napcháš Windows tak to už akosi nie je steam machine, i keď nazývať to tak môžeš, nebude to mať logiku.
    - obmedzené je možnosťami výberu komponent a steamOS.
  • Veskoslav
    Já vím, proto jsem dal smaila nakonec.
  • walltar
    Akorát nejkrásnější není moc zápor pokud vím.
  • Robotron3
    Takže když neřeknu nic, tak něco říkám třeba? *3*
  • Veskoslav
    *1*
  • Veskoslav
    Proč problematické? Podle Valve si budeš moci libovolně měnit následně konfiguraci a později i měnit. Navíc v čem by mělo mít takové Windows mít problém s kompatibilitou?
  • walltar
    Nevím proč by měla ničit PC scénu ... nebo si vážně myslíš, že PC hráči čekají na Steam Machine aby mohli hrát v obýváku? Kdo má zájem hrát v obýváku na PC tak může už pomalu od vzniku PC, akorát si nyemslím, že většina Pc hráčů má zájem se krčit u TV s klávesnicí položenou na klíně (protože ono jich dost hraje i kvůli tomu že nemahí zájem hrát na gamepadu) Spíš si myslím, že tahle steam krabice bude konkurovat konzolím. Pokud na ní pudou hry líp a s lepším rozlyšením a bude na ní tak lehké všechno spustit.
  • Veskoslav
    Počkej, Steam Machine je pouze prototyp a všichni víme, jak to nakonec je s prototypy ve finále,, navíc vypadá spíše jako Xbox než PS4.
  • Má to správně. Dvojitý zápor ještě neznamená, že se to automaticky neguje.
  • Veskoslav
    Systém vláken je tady divný, na to si bohužel zvykni, diskuze jsou omezené na počet reakčních vláken, proto se mnohdy stane, že reakce budou chodit pod sebe. A reagoval jsem na Tebe:) Přijde mi, že dotační systém není doménou konzolí. Takový Samsung dotoval napříkad svoje Ultrabooky:)
  • C-BEAM
    steam machine nie je obyčajné PC ale ako píše CR7 je to hybrid, oklieštené PC ktoré bude problematické upgradovať alebo meniť s momentálne čo do kompatibility problematickým OS.
  • Veskoslav
    A já bych zase řekl, nezapomeň mě zase omínuskovat....Pojem dotace neznamená konzole. Nebo mi chceš tvrdit, že dotované výrobky v oblasti elektroniky jsou konzole? *8*
  • Už vysmahni, žalude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit