Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zapominate jake je steam ZLO, jak udelal z PC uzavrenejsi platformu nez jsou konzole, jak oskubava vydavatele svymi slevovymi akcemi, jak zotrocuje hrace, muze za piratstvi nejen na pc ale i na konzolich a jinych hernich platformach, zpusobuje svetovy hladomor v zemich tretiho sveta a predevsim muze za nedostatek kavovych kolacku ke snidani.
    A nezapominejte, ze ja jsem ztelesnena OBJEKTIVITA, takze jakekoliv vase namitky jsou bezpredmetne.
  • Vrook
    To je sranda, člověk by čekal, že po těch článcích vo konzolích budou PCčkáři konečně štastný, že je tu článek vo PC potažmo vo Steamu, a voni se začnou hádat jestli je steam skvělej nebo hroznej. *15* *15*
  • Žiadny trol, krutá realita to je.
  • V češtině nehledej logiku. Stejně jako když napíšeš, že "Nikdo nic nenašel", znamená to snad, že všichni našli všechno? Nebo "Nikdo nic neví", že všichni vědí všechno? *4*
    V češtině se prostě zápory sčítají a na "není nezanedbatelný" jako běžný výraz bych si klidně vsadil.
  • ty toho ocividne moc nevis a je pro tebe uzasnej uspech rano vstat z postele a presunout se k pocitaci :D
  • Akademie Vám právě udělila cenu Nejhoršího trolla roku!
  • steam je proste bozi co se pc tyce
  • máš tu uplay, origin, desura a kdo ví co ještě, já bych byl naopak rád kdyby bylo vše na steamu..

včera sem si koupil FC blood dragon a ono mi to tam nasralo uplay který stejně nefungovalo dokud jsem ho ručně nepřeinstaloval.. tak nasranej na steam za to že si tam pouští takový "trojany" jsem nebyl už hodně dlouho
  • Děkuji moc za osvětlení :).
  • Jo mám, to s těma hrama úplně stejně, taky jsem tam koupil hry, který už mám dohraný, a nebo hry který hrát už nebudu. Ale je fakt, že třeba díky steamu jsem objevil kouzlo Max payne 3, dohrál jsem ho warez s tím, že už se k němu nevrátím a na steamu mám teď 56 hodin na něm:-)

Ty odznaky získáváš za karty, který dropujou, když máš koupenou hru, nebo si do ní dal nějáký peníze. Za plnej set karet uděláš odznak a získáš: zkušenosti, emoicon, background do profilu na steamu a nějakej drop(vetšinou slevovej kupon na hru, kdyz byly summer sales tak unikatni kartu), všechno tohle kromě zkusenosti, se da koupit nebo vymenit. Za zkusenosti si levlujes account, coz ti spristupni vetsi friendlist, a moznost lip si vizualne upravovat profil. Neni to nic zasadniho, ale jako bonus to potesi.
  • ucho
    odznaky jsou od toho, abys je mohl sbírat, za to pak získáváš zkušenosti a následně třeba i nějaký ne moc výhodný slevy. takže by se dalo říct, že je to k ničemu. každopádně já to prodávám na marketu a od té doby mám letos hry prakticky zadarmo. z každé hry jde v průměru vytěžit tak půl eura, když máš štěstí, tak vzácně i víc. kartičky jedné hry, kterou jsem teď ve slevě koupil za 1,99 eura, jsem prodal za zhruba 2,2 eura. takže já si na kartičky nestěžuju :)
  • kickasl
    Me to neprijde hodne, vzhledem k tomu, ze je to v jednu chvili a jeste vetsina ani nehrala.
  • Mas to spravne. To ze se nektere chybne tvary bezne uzivaji je jina vec.
  • Steam ? To ešte existuje ? Kde sa to hrabe na xbox one :X
  • Vidím to podobně. Dokonce jsem si tam koupil pár her ve slevě i přesto, že je mám někde na DVD :). Taky jsem koupil pár her, o kterých vím, že je již nejspíše ani hrát nebudu - prostě do sbírky (ano, zjišťuji, že se ze mě stal, tak trochu, sběratel :) ) - vesměs to jsou hry, které jsem dříve hrál - ehm, na černo. Takže u mě slevy zabraly, od té doby nemám na PC jedinou cracklou hru a na steamu tolik her, že nevím, co hrát dřív. Na druhou stránku jsem moc nepochopil, k čemu jsou právě ty odznaky, obrázky jsou...
  • Viď,než ti někdo něco vymění,tak obrazí hrábě...
  • Moc děkuji za článek týkajíci se PC. Konečně bude alespoň chvíli klid v konzolových diskuzích.
  • Ja v tom ale pořád postupuju logicky, i když je pravda že občas je na češtinu logika krátká. Takže tady v případě přídavného jména to beru tak že se to neguje. Jaký je význam když řeknu "Vedení není netěsné"? Těsní to vedení, nebo ne?
    ..
    Podle mě jo.
  • Delaj jako kdyby bylo mozny hrat hry i jinde. Valna vetsina her jepřes steam, tak nevim co je tak uzasnyho na tom hraje 1.5m hracu najednou. Urcite je uzasnej uspech monopolne donutit hrace aby hrali na steamu, to se maj fakt cim chlubit..problém je ze většina tech lidi na steamu to uz ani nevnima.
  • Není zanedbatelné, že máš samozřejmě pravdu. Przniteli rodného jazyka se nenech zviklat. *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit