Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ne? A na to jsi přišel jak, že nemáš? To mi řekni teda: Grafická karta na úrovni 2 GB GTX 660 nebo RX 270 či 7850 do 4500 Kč, 8 GB RAM 1300 Kč, 500 GB dik 1500 Kč, AMD FX-6300 za 2800, deska 1500, case 500 Kč. A jsme na 12000 a něco....
  • jezis marja, mate radi steam jenom kvuli tomu ze je to od stejny firmy ktara udelala vasi oblibenou hype hru half life, neni na nem nic prevratneho, krome toho jak se vnucuje porad vsude a ze se stal monopolem a lidi ho jeste slepe milujou, no jo ovecky ceske male
  • Ty si myslíš, že jsem jajdásek? opravdu? to si myslíš, že máte vy elitaří s hrbem od klávesnici pravdu a všichni ostatní je jeden člověk. Říkám, běž se léčit magore
  • Za 12 tisíc nemáš výkonově na ps4 ani ve snu proboha.
  • Veskoslav
    Aha. Takže nazdar Jejdásku, zmeň si nick a přestaň dělat ze sebe debila, bo to není možné....Dochází tvé palici, že mě je +- naprosto u prddele? Obzvlášť když zítra ráno budu mít tak -50 až -60, podle toho, jak se trolí parta vyspí? Fakt, zasírej diskuze blbostma o naklikávání.... *7*
  • Veskoslav
    Co srovnával? Když jsme srovnali low AD u PS4 a pc za 12 000 s AMD řady FX, tak neskutečně kňučel....
  • Tak debílek seš tu jenom ty... Za minutu jsi mi dal 5 mínusek což je podle mě na léčení. Běž se léčit.
  • Veskoslav
    Jacku, nepleť se do rozhovoru. Máš nový článek, jdi napsat nějaké moudro tam. *7*

P.S: 20 nicků? Jsi už vážně hlupák a cvok, to už se napsat ani jinak nedá.
  • Například jak srovnával výkony hw obou konzolí s PC= absolutní pravda a nikdo mu nedokázal opak vyvrátil. Robotron se sice snažil agresivně útočit, ale jedině se ztrapnil
  • Jack1947
    Co bys cekal od nekoho kdo sice ostatni kaze ale sam je tak dokonaly ze (ma a vyuziva soucasne asi minimalne 20nicku). *3*
  • Veskoslav
    Jsi další paranoik, co mě obviní, že si naklikávám? *7* Tohle je už vážně docela debilita, nemyslíš?
  • Veskoslav
    On měl argumenty? Probůh jaké argumenty? Že je pc mrtvé? Že je to uzavřená platforma, že pirátství je 90%? Jejdásek nikdy, opakuji nikdy neměl žádný argument, vždy si mele to svoje, co má s objektivitou a nezaujatostí asi tolik společného, co mají Vánoce a Velikonoce.
  • Proč jsi mi dal pět mínusek za jednu minutu, jen proto, že jsem napsal, že se mi nelíbí nízký humor
  • Až na uzavřenost měl většinou pravdu navíc přidal argumenty, které jste mu nevyvrátili čili nevím proč se ztrapňujete těmito nízkými příspěvky,ale proti gustu.
  • Jejdasku, tys pocuchal nervy tak maximálně sám sobě, ostatní jsi akorát pobavil.
  • Veskoslav
    Já jsem neřekl, že se mi to líbí. Ale vystihujete to přesně Jejdáska, pana objektivního, co všechno ví, všechno zná a pc platforma je mrtvá a uzavřená platforma, konzole příliš výkonné a 90% pirátství na pc to jistě potvrdí.
  • Sarkasmus jeste nemusi byt trolling. *2*
  • To poznali samozřejmě všichni, jen mi to nepřipadá vtipné. Viš naopak je to dost trapné, ale pokud se ti líbí takhle nízký humor tak prosím *7*
  • Hmm..ja bych byl nejradši kdyby byli hry v krabicce s manuálem a třeba peknou mapou..tohle online vlastnictví je k nicemu..
  • Robotron3
    Konečně nějakej vtipnej trollskej příspěvek. Když trollovat, tak aspoň s humorem. První dvě řádky jsem neměl pochyb, že je to originál *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit