Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Duchodci taky milujou slevy, obrazi obchody a koukaji kde co slevilo a je vyhodne koupit :-).
  • Jasny priklad nasich narodnych demencii...mozu ti pod nos strcit to najlepsie co existuje a aj tak to bude ofrflane.
    Na Steame su ovecky, ale pri Xbox ci PS uz su to uvedomeli ludia co? Dal by som hadam aj ruku do ohna zato, ze je to prave naopak, ale co uz, kazdy mame nejaky nazor...
  • Ja nikomu PC nerozmlouvam, sam jich mam nekolik vcetne jednoho herniho, na kterem hraju kvalitni pc hry.
  • deridon
    tohle a lowend? já vám nevim, mám čtyři roky starý pc a zahraju si na něm prozatím vše co chci a někdy se divím, že třeba takový Crysis 3 či BF4 jedou na medium/high, SMAA si implentuju sám (kvalitou lepší než FXAA a nežere tolik výkonu jako klasické MSAA), SSAO/HBAO většinou vypínám a prostě ty hry v rozmezí 30-60fps jedou ať jsou jakýkoliv, pokud to nejsou prasarničkový konverze.. tento pc co uvádíš, na upgrade bych nešáhl minimálně tři roky a furt by to bylo v pohodě.. ještě dodám, že ta bedna v té době stála +-16k..

ono hlavně taky záleží na vývojářích jak se staví k optimalizaci a technologiím, které používají.. a díky bohu, že se najdou i tací, kteří to tam nenáplacaj (ahoj InfinityWard) udělaj rádoby next-gen a lidi, kteří u sestav řeší jen vysoký výkon (neřeší provozní vlastnosti, použité technologie), tak jdou prostě upgradovat, aby hlavně místo 50fps, měli těch 60fps
  • Ten clanek je nesmyslny, protoze opomiji skutecnost, ze steam musi mit i lide, kteri preferuji retailovou distribuci. Dnes jsou pc hraci na Steamu zavisli a musi ho mit chtej nechtej, jsou k tomu donuceni. To same se tyka treba i Originu.
  • kubi-wan
    Já si teda myslim (aniž bych si chtěl stěžovat, nebo vyvolávat flamewar), že steam má tolik uživatelů proto, že dneska si bez steamu ty hry prakticky nezahrajete...
  • Veskoslav
    No to by byl asi první komerční procesor na světě, co by využíval všechy jadra. Navíc se tvrdí, že aktivních je pouze 6+2 "mrtvá jádra u 8 jádrového procesoru Jaguar. A to nemluvím o tom, že AMD procesory jsou prostě slabší než od Intelu.
  • ale tech 8 jader se muze vyuzit i naplno ne?
  • Veskoslav
    Já konzole absolutně nikomu nerozmlouvám. Naopak je to skvělá investice. Jenom mě vytáčí, když někdo mektá něco o výkonu, který není.
  • Veskoslav
    To mi prosím tě vysvětli, jak se PS4 dokáže zlepšit? To jako nafouknou výkon? Nebo změní komponenty? Jaguar od AMD je podprůměrný procák s frekvencí v pravěku. K čemu je 8 jádro, když se aktivně nevyužije? A sdílená paměť s grafikou? V roce 2013? Jediné, co se může zlepšit je optimalizace a využití výkonu. Ale aby to porazilo stolní AMD, které je naprosto jinde než jaguar? To sotva.
  • Prosim ta! bud uz chlap a vy*er sa na nejake krabicky! to si musis kazdu hru ohmatavat? si jak nejaka rozmaznana zenska! *1*
  • Zjisti si co je monopol a neplacej *1*
  • davidBray
    mám tohle http://www.czc.cz/msi-gx720-cz/58396/produkt už to bude tři roky a pořád si na tom zahraju takových 80% her co vychází na střední detaily v rozlišení 1280*768 nebo jak to je. A hraju v okně, protože mám u toho i spuštěný i jiný věci. A celé mě to stálo 20K.

takže tři roky starej stroj bez možnosti nějakého smysluplného upgrade a pořád šlape :)
  • Já v tom problém nevidím, koupil jsem si komponenty z druhé ruky na Aukro a známý mi pomohl se sestavou a mam PC za 7000 kč ( harddisk jsem si nekupoval, 500 GB mi bohatě stačí) na kterém rozjedu i novější hry na dost dobrý nastavení Arma 2/3 na vysoký bez sekání, SC2 max bez sekání, TES V max bez sekání, The Witcher 2 na velmi vysoké bez sekání, a další. Fakt nechápu lidi co tvrdí že na hraní je potřeba PC za 20+ tisíc korun
  • Robotron3
    Zase srovnáváte něco, co je individuální. Hry na konzolích jsou dražší, ale kdo řiká, kolik jich kdo koupí. Když někdo hraje jen pár her, tak mu konzole vyjde levněji. Když zase někdo potřebuje pracovní PC, ale chce na tom hrát i hry, no tak se mu vyplatí mít jen PC, a konzole + PC by ho vyšla dráž. Nemá cenu házet nějakými čísly, a konfiguracemi, když každý má jiné priority.
  • Jack1947
    Stejne proc se snazis oduvodnit ze konzole se nevyplati, sam ji vlastnis (to ze nechces davat penize do nove) Tve jednani neni spravne, pripomina mi to trochu Jejdaska z jine strany ty se snazis lidem rozmlouvat konzole a on pc. Soudit jsem nikdy nechtel ani mi to nezalezi. Jen mi to tak nejak pripada ( Monitor je samozrejmy proto jsem nepsal... proc tv nekomu by stacilo i mensi LCD - ja tak na nem hral pred lety na Xboxu Dneska ale TV se ke konzoli nepocita). Vysledek nezmenis rusdis si dost pohorel pc pod 15 a vice ktere se vyrovna konzoli nesezenes. *4*
  • Artorias
    Za rok to bude výkonově pod ps4....
  • Já teda radši hraju, než abych vochmatával krabičky. Ty asi neplatíš kartou, viď?
  • Veskoslav
    Počítej monitor k pc a počítej tím pádem televizi ke konzoli... *7*
  • Jack1947
    Jeste se nepocita monitor ( ten uz vestina, lidi ma) ... No, vysledek je ze konzole kdesi clovek zapari za malo penez (nepocitaje cenu za hry) je i nova dostupna za podstatne nizsi cenu. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit