Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo, ps3, tam uz par her vyslo, ale z ps4 by zbyl opravdu jen malo vykonej topinkovac *5*

obcas davas uplne nesmyslny argumenty, kdyz zkrachuje steam, tak by to muselo bejt pres noc, jinak si ty muzes nasosat a hrat v offline modu, i ten by sel zazalohovat, vcetne registru napriklad
  • Nejsem. Podivat se muzes a to je asi tak vsechno, co s tim muzes delat. Jeste teda muzes steam nepouzivaf a temer prestat hrat na pc. Trochu drsne na nejakou distribuci, ze? Predstav si, ze by takovou kontrolu chtel mit nad hraci treba comgad. Divne, ze?

Konzole jsou uzavreneplatformy a netvrdil jsem opak. PS+ je dobry argument na tvrzeni o tom, jak je drahe hrat na konzolich, ale me isve stinne stranky, stejne jako slevy na steamu. Ja si je uvedomuji a pripoustim.
  • surlyss
    Co máš za grafiku a procesor, že hraješ witchera 2 na full(minimálně 7850). Předpokládám ve full hd o ničem jiném nemá cenu se bavit. Tak přeháněj co jsi to koupil?
  • Moment, to si zdrav koho chceš, ale to co si tam napsal nemá nic společnýho s formulací o které jsme se tu bavili. Slovo "neni" v zadnem pripade nestupnuje zapor. Pokud bych mel pouzit prikald toho co jsi napsal, tak by to mohlo znit třeba "pomoc nebyla ani v nejmenším zanedbatelná". To je případ, který si pospal. A ještě dovětek, podívej se na to jaké slovní druhy jsi tam vyjmenoval jako zdůraznující slova a ted si uvedom ze "není" je sloveso. A podivej se do te ucebnice jeste jednou. Strucne, ne, to co si napsal se na daný připad nevztahuje, a jak jsem uz rikal, to ze ti to prijde bezne nezanmena ze to tak je. Me to bezne neprijde, a porad si stojim za tim ze je to logicky nespravne a v tomhle pripade na to logika plati.

Ale abych jen neplacal, aplikujme na to jine pravidlo. Mame pridavné jmeno zanedbatelný, to znegujeme jako nezanedbatelný a ted prichazi sloveso. Pouziju tvuj priklad "vyskyt trolu na zdejsim foru, JE rozhodne nezanedbatelny". Vyznam je jasny, je tu hodne trollu, a ted znegujeme sloveso, na NENI: ""vyskyt trolu na zdejsim foru, NENÍ rozhodne nezanedbatelny"", vyznam vety se tim otaci, nikoliv stupnuje.

A ješte pridám jeden priklad, kdyz se bavíme o negacich. Jaky je význam věty "Výsledek, není negativní." Výsledek je jasně pozitivní, a přesně takhle se slovo "není" chová i v tom co celou dobu řešíme. Je to logické a správné.
  • ja treba half-life nemam rad :)
  • Prave ze ne. Konzoli nikdy nemusim pripojit k netu a retailove hry nemusim registrovat a svazat s konzoli. Sony sice ma pod kontrolou, co se na konzoli vyda, ale na distributorovi ani sony nijak zavisly nejsi. Když ted sony zkrachuje a prestane fungovat psn, tak mi ps3 porad bude fungovat a budu míci hrat jak hry co mam na bd, tak hry co mam koupene digitalne. Kdyz zkrachuje valve a prestane fungovag steam, tak si nezahrajes nejen divitalne koupene hry, ale ani ty retailove, pokud jsou svazane se steamem. To proto, ze psn neni online drm na rozdil od steamu.
  • az dostane vyvojar 95% z ceny a distributor se spokoji se zbytkem, budu se ochotnej bavit o podfinancovanosti, dokud sou distributori nenazrany a vyplati se jim vymejslet hardwarovy zamky na svoje kanaly (sony), protoze si to naloupi na vsech okolo zpatky (hracich i jinych vyvojarich), tak ne *6*

pokud nekdo neumi udelat za 30 milionu dolaru hru, ktera by se mu vyplatila, neni to podfinancovanost, ale neschopnost a neefektivnost (u takovy hry ti staci milion prodanych kousku za 60$, aby se ti vratil dvojnasobek vlozeny investice, coz na obzivu staci)
  • Artorias
    Ano Beam na to za mě odpověděl a vidím, že ti chybí trocha důvtipu .) Navíc výkonově ta sestava bude v současnosti +- rovna ps4, když opomenu fakt, že konzole ignorují direct a wokna. A těch osm jader může hrát roli. FX Procesory jsou všude slabší než intel a kukni na testy u Crysis 3.. FX dohaní daleko dražší intely a co stačilo? trocha optimalizace.
  • ''Myslis treba online drm, region locky, obsahuje klienta, ktery musi byt spusteny a ktery te sleduje a reportuje o tobe informace do centraly a podobne?
    Steam je v prvni rade agresivni invazivni online DRM, ktera ma za cil dostat pod kontrolu pc hrace.''

a ty ze nie si troll? ;) To co odosiela steam si mozem presne pozriet..mam totiz PC ;-) Trepes uplne blbosti , ktore nemas ako dokazat. PC hraci prave vedia co su vyhody a co nevyhody a podla toho si vyberaju. Tvoje pseudodovody o diabloskom steame su na smiech dlhodobo, navyse ked to vzdy zaklincujes tym ako su konzoly slobodne a otvorene.
    A strasnu kritiku dochodcovskych zliav na steame vyvazis fantastickym PS+, ktore len tak nahodou MUSIS mat aby si vobec mohol hrat online ale to nevadi, pretoze na PLATENEJ sluzbe dostanes hry ZDARMA. Proste komik.
  • Prilis kratkozrake. Ma to nekolik aspektu. Prvni je prodavani svobody a umozneni prevzeti kontroly valve nad hraci i vyvojari. Tim totiz pc platforma ztraci jednu ze svych nejvetsich vyhod. Sony ma kontrolu nad svou vlastni platformou, Valve ji ziskava nad kdysi otevrenou pc platformou, ktera ji nepatri. Druhy aspekt je podfinancovani pc herni platformy s radou negativnich dusledku, ktere pc hracum vadi, nadavaji na ne, ale nevidi jejich priciny a svadi je paradoxne na konzole, ktere drzí herni prumysl ekonomicky nad vodou. Sleva je fajn, ale je potreba si uvedomit, ze vyvojari a herni prumysl obecne take potrebuji z neceho zit a musi hledat cestu k prijmum. Vyvoj na pc proto smeruje k tomu, ze hry budou zdarma a platit se bude v prubehu hrani, at skrz poplatky, dlc, mikrotransakce a dalsi zpusoby monetizace her. Je ale to, do ceho pc hraci vyvojare tlaci opravdu to, co v dusledku toho chteji? Nebo se chovaji kratkozrace a podrezavaji pod sebou vetev?
  • No tak když si to vezmeš tak věechno má svoje pro a proti. Pro mě má steam spíše víc kladů než záporů, ale to je spíše můj subjektivní názor :) .
  • Ty vole, ty fakt neumis kínkretne specifikovat o jake funkce steamu ti jde? Vis ty vubec co steam umi? Jestli ne, tak drz papulu sam.
  • konzole vychvalujes, a tam si zavislej dokonce na hw i na distributorovi uplne, na pc mas vyber a staci, aby se nekdo sluzbama dostal na uroven steamu, cenama pod a je vyhrano
  • tak to jo, budu kupovat predrazeny hry, abych si moh kupovat dalsi predrazeny hry, panecku, to je mi logika *6*

konzolojoudove prave kazi ceny, koupi cokoliv za buhvikolik, protoze maj nulovej vyber a sony/ms nulovou konkurenci na svoji krabicce, kam nikoho nepusti, muzes si koupit lowzoli akorat od toho druhyho

staci se podivat na hudebni prumysl, za kolik loupeznici prodavali kdysi nosice, dokud lidi plati jak mourovaty, sony se urcite uskrovnovat nebude
  • To je ale prave jenom jedna stranka veci. Podivej se na to i z druhe strany, jake to ma negativni dusledky (obecne, ne primo pro tebe).
  • trochu musim pohejtovat tie ich uzasne nextgen system archievmentov, karty chodia aj ked to zapnete do menu, nepridu vam vsetky a nezalezi kolko a ako hrajete danu hru takze ak chcete odznak musite skor ci neskor tam naliat nejake euro
  • Veskoslav
    Nedělej ze sebe hlupáka......Prostě nemáš odpověď, tak s prominutím drž papulu;)
  • Steam umi spoustu veci, online drm a dalsi osklivosti, proto jsem se ptal, jestli mas na mysli prave toble. Zatim jsi na to nedovedl odpovedet. Tim spustenim asi myslás koupit, ze? On ti nekdo tvrdil, ze na Steamu koupis vsechno?
  • Ale kdepak, ja s tebou mistre naprosto souhlasim a kompletne se ztotuznuji s tvou vizi a tve prispevky si ctu vzdy pred spanim misto koukani na vecernicek...
  • Ze jsem te s tou neschopnosti argumentovat odhadl, co? A kdo nedovede argumentovat, ten nejspis nedovede dostatecne premyslet a kdo nedovede dostatecne premyslet, ten neni schopen posoudit objektivitu. A to bude asi i tvuj pripad. Ale porad nad tebou nelamu hul a trpelive cekam, jestli se pokusis nejak smysluplne obhajit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší