Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aku odvratenu tvar? Ja ju nevidim, aj vdaka stamu sa PC hraniu dari a rastie. Poskytuje mi zdarma rozne sluzby, ktore aktivne vyuzivam a viem presne co robi a ako to robi , pretoze mam svoje pc pod kontrolou. Dokonca aj nodrm hry si pustam cez steam kvoli overlay. Vyuzivam ho pretoze chcem a je to pre mna vyhodne.
    Tvoje subjektivne argumenty su pre mna uplne nepodstatne. Samozrejme , ze mozem argumentovat warezom, pretoze aj v pripade krachu steamu aj keby som bol teoreticky paranoik tvojho formatu tak ho mozem pouzit, pretoze ten software nepouzivam bez liencie, ktoru som si kupil a mam o tom doklad.
  • No ono by to chcelo trochu logiky...naco by niekto crackoval steam , ked su cracknute rovno hry? Kazdopadne na PC budem mat vzdy moznost warezu , dokonca aj online budu niektore hry fungovat. Bat sa krachu Valve je smiesne pri existencii warezu.
  • To je validni nazor, akorat je otazkou, zda si uvedomujes i ty negativa a jejich neprime dopady na sebe. Protoze mnoho pc hracu ne a z vnitrnich problemu pc platformy obvinuji treba konzole, nenazranost vydavatelu, kteri casto sotva prezivaji a podobne.
  • 30% marzi stejne jako retailovi distributori

jujdasek osobne
  • nejsem k tomu nucen, tvoje paranoidni vize me nuti argumentovat na vymysl realnou alternativou *5*
  • No ono to bude tym, ze odznaky a karty nie su achievementy ;-) Kazdopadne je to zbytocnost ale eura skor prinasa ako zerie ;-)
  • Nepsal jsem, ze vydavatel ma 30 % z retailoveho titulu.
  • Jo, muzes se podivat. Pouzivas ho dobrovolne povinne, bez nej jsi na pc velmi omezeny. Uz jsi dalsi clovek, co na negativa steamu argumentuje hackem. Neprijde to to divne? Je to nelegalni a evidentne neni neco v poradku, pokud jsi nucen sahat k takovym prostredkum. Nehlede na to, ze nechapu logiku obhajoby steamu, ze ho tedy nebudes pouzivat, vzdas se jeho vyhod a vystavis se riziku zabanovani uctu i se vsemi hrami, ktere jsi na nem koupil.
  • Nejsem mimo, nevadi ti, ze ty jsi mimo a nevidis jeho odvracenou tvar?
  • kravina, obcas si precti i jiny posty, nez vlastni

a ps3, to muzu rovnou argumentovat vsema pc, co jsem doted mel od 286, ty hry si zahraju kdykoliv i na soucasny generaci pc, nemusim kvuli tomu skladovat vybehanej topinkovac *5*
  • Argumentovat hackem se da i u konzoli. To neni validni argument. Navic takovy crack neexistuje a myslim, ze by uz davno existoval, kdyby byl realizovatelny. Hodil by se treba na zabanovane ucty.

Takove prohlaseni Valve jsem nikde nezachytil, akorat vim ze Gabe prohlasil, ze radsi necha steam krachnout, nez by ho prodal, coz by mela byt prvni prirozena reakce, kdyby se dostali do ekonomickych potizi.
  • Prosim uved zdroj ako vydavatel dostava 30% z retailoveho titulu prosim.
  • Ten tvoj antisteam trolling zase. Nevadi ti, ze si uplne mimo?
  • n: offline mod je jen docasny, pak po tobe steam vyzaduje online pripojeni.

Neni to zas takova utopie, viz nenadala odstavka psn na 6 tydnu. PS3 hrace to postihlo jen nedostupnosti online hrani, pro steam hrace by to byla konecna. Proto taky kdyz byl steam hacknut, tak si valve ten luxus odstavky steamu a provedeni bezpecnostniho auditu a jeho preinstalovani nemohlo dovolit.
  • No kedze sa viem pozriet , tak viem co posiela a co nie. Pod kontrolou moze mat tak nic, pretoze na PC ho pouzivam dobrovolne, mam volbu co pouzivat chcem a co nie. Pretoze nie je jediny a ak by som chcel byt uplny paranoik, vzdy mam moznost kupit a hrat piratsku verziu. Mam proste vsetky moznosti ake chcem. Only on PC.
  • oprava, crackne to samo valve, jak tu vidim

sony by rozeslalo dopis zhruba ve zneni "vazeni a mily donatori, nase hry si uz online nezahrajete, ale mame pro vas i dalsi dobrou zpravu, predplatte si sluzbu gaikai, a tam vam vse pojede skoro jako od nas, sbohem a satecek, vase sony" *5*
  • 1. Psal jsem že ho mam na velmi vysoké a ne na full. ( Neměl jsem tam zaplý na plno vyhlazování a to rozmazání ( boleli mě z toho oči ))
    2.Jinak Procák mam AMD Pheon (tm) 9950 Quad-Core Processor 2.61GHz, a grafiku mam od NVIDIA GeForce GTX 275.
    3. Omlouvám se všem za psam Off-topic komentářů.
  • Valve ma 30% marzi stejne jako retailovi distributori. Vzhledem k tomu, zenaklady na vyvoj hry typicky plati vydavatel, treba 100 M$, nechapu, proc by 95 % prijmu meli dostat vyvojari a na vydavatele a distributora by melo zbyt jen 5 %. Vis kolik by se toho muselo na steamu prodat za 5$, aby se vydavateli jen vratily prachy? Jenom 800 milionu kusu. To je naprosta pitomost, evidentne sis to moc nepromyslel. A nevim proc pri obhajobe slev uvadis cenu 60$. Prepocti si to na 5$ a i u sveho chybneho vypoctu jsi razem na nutnosti 12 mil. prodanych kusu. Uz chapes jednu z odvracenych stran brzkych extremnich slev a proc je pc herni platforma podfinancovana a zavisla na nizkonakladovych portech konzolovych her?
  • Valve se vyjádřilo, že v takovém (značně nepravděpodobném) případě vydá "patch" a bude po problému.

Když gfwl skočilo v plamenech pekelných, tak nevím, že by mi hry, které jsem tam musel registrovat, přestaly fungovat. Dokonce se mi na steamu objevila GOTY verze arkham city a to jsem si žádný dlc k základní hře nikdy nekoupil.

A že na konzoli nejsem závislý na distributorovi (myslíme vydavatele?) nebo sony? Onehdá jsme zkoušeli s bratrem na ps3 nějaký rok dva starý NHL. Jsme si snad ani nemohli pořádně vytvořit vlastního panáka, protože se hra už nemohla připojit k online službám -> EA ji zrušilo -> smolík -> wtf...
  • a prinejhorsim to nekdo crackne *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší