Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • slevovemu šilenstvi nepodleham tak mne mrzi že novinky na steamu stoji tolik
  • Veskoslav
    "Tak mi poraď jinou digitální distribuci, co umí to, co Steam."

A to je co? Vánoční přání pro strýčka Bendra? Jo a nové hry od Ubisoftu jak na Steamu spustíš? Nové hry od EA jak na Steamu spustíš?
  • No vzhledem k tomu že hry co si koupím ve slevě hraju min 10-20 hodin ( a většinu si ještě od času zahraju ) tak je to pro mě fakt výhodný :D . Ano čekám třeba pár měsíců než bude nějaká akce na titul co si chci koupit, nebo na to až bude na steamu spolu se svými DLC po hromadě a za nižší cenu než byl na začátku a pak si ho koupím. Jako krásný příklad můžu napsat Crusader kings 2 , ten jsem si koupil s spolu se všemy DLC ( tehdy byl poslední Old Gods) za cca 300 kč, mam nahráto 70 hodin a ještě si ho rád zahraju. Takže za mě ano slevy na steamu jsou dobrý a jsem za ně rád :) .
  • Nespecifikoval jsi co chces. Zadne dve distribuce nejsou stejne, takze vzdycky budes moci rict, todle tam chybi. Ale tahle diskuse je ciste akademicka a zbytecna, steam uz metastazoval, takze je jedno jakou pouzijes distribuci. At pouzijes jakoukoliv obecnou, budes tam kupovat tituly zavisle na steamu.
  • mám na steamu dost her a half life nesnáším, portal taky ne a team fortres je nuda, your "argument" is invalid
  • Sorry, měl jsem to opsat celé. S tím vysvětlením v závorkách to dává větší smysl, i když připouštím, že první věta je spíše jako příklad zdůraznění.
    Opakuji, že mi fráze, kvůli které se tady hádáme, připadne naprosto běžná, správná a logická.
    Třeba: "Výskyt trollů na zdejší diskuzi, není rozhodně nezanedbatelný." *4*
  • super
  • To ma byt trapny pokus o argumentacni klam ad absurdum?
  • Veskoslav
    To jsi mi poradil těch digitálních distribucí. Děkuji. Ten omáčkový balast kolem jsi si mohl odpustit. Stačilo napsat nevím. *7*
  • Ty slevy jsou kontroverzni, ale chapu, ze malokdo je ochotny o tom premyslet, kdyz jsou vyhodne zrovna pro nej. Je potreba k tomu mit dostatecny nadhled.
  • To je myšleno ironicky. Tento blbec totiž vytáhne srovnání důchodci slevy a Steam, pirátství na pc, uzavřenost pc a podobné ptákoviny. Počkej chvíli, tento exot ti ještě ukáže sílu.
  • C-BEAM
    PS4 sa výkonovo, parametrovo nezlepší, zlepšia sa vývojári vo využívaní daného HW do "posledného tranzistora" čím sa u konzol zlepší pomer výkon/framerate ,resp. výkon/úroveň grafiky i keď už nie tak ako u minulej generácie. A herné enginy sú schopné využívať aj 6 aj 8 jadier, problém je že len čiastočne i keď sa to už dosť zlepšilo a také BF reálne taží z vyššieho počtu jadier.
  • Ne, ty jsi prostě jenom debill *11*
  • Ne, to je prirovnani, je to modelove chovani. V jeho dusledku láde kupuji neco jenom proto, ze to je vyhodne i kdyz to nepotrebuji. Lide kteri propadaji slevovym akcim na steamu se ninak netaji tim, ze maji nakoupeno spoustu her, ktere nehrali a ani hrat nebudou. Neni pak lepsi koulit hru mozna o trochu draze, ale koupit ty, ktere opravdu hodlam hrat a zustat svobodny bez dohledu a zavislosti na online drm? Ty slevy steamu nejsou totiz zadarmo, valve tim ziskava kontrolu nad pc hraci. Dnes ma uz takovou pozici, ze je na nem zavisla vetsina hracu a bohuzel i rada vyvojaru nebo vydavatelu.
  • objektivita neexistuje, vše na světě je buď subjektivní nebo irelevantní *4*
  • Takovou reakci zvladne i clovek se silne podprumernou inteligenci. Zkus to ale nejak rozumne rozporovat, jestli to dokazes. Pak uvidime, zda je to objektivni nebo nikoliv.
  • Robotron3
    To má být nějakej posměšek? Až budeš v důchodu, a budeš mít od státu malej důchod, tak budeš taky vyhledávat slevy, protože nebudeš mít jinou možnost. Ostatně platit víc, jen aby sis nepřipadal jako důchodec, nebo nevim co, je pěkná ptákovina.
  • "Naprosto nepochybuji o zdárném konci. Nemám z práce nejmenší radost. Ani já tu nezůstanu."

Ani v jedne z tech tri vet podle me neni dvojity zapor.

"V české větě může být několik záporů:" To samozrejme muze, o tom se snad nikdo nehada, ale jde o to, jaky je vysledny vyznam vety.
  • Myslis treba online drm, region locky, obsahuje klienta, ktery musi byt spusteny a ktery te sleduje a reportuje o tobe informace do centraly a podobne?

Steam je v prvni rade agresivni invazivni online DRM, ktera ma za cil dostat pod kontrolu pc hrace. Cista digitalni distribuce je napr. GOG nebo GamersGate. Kdyby pc hraci nebyly ovce, tak vsechno distribuce, ktere maji online drm klienta a jsou zavisle na nejake treti strane, poslou do mist, kam slunce nesviti. Jenze staci dat pred ne ceduli SLEVA a nevidi, neslysi a prodavaji svou svobodu. Ve chvili, kdy na steamu zacaly byt zavisle i retailove tituly tretich stran se pc platforma ocitla v haji a pozbyla svuj svobodny status.
  • A páán objektivní*1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší