Přejít na výpis diskuzí
Steam mění způsob vyhledávání i doporučování her a chlubí se 100 miliony účtů
23.9.2014 | Aleš Smutný
186 příspěvků
-
Kdo se tu za mě vydává?
-
-
tvoje máma
-
-
ty vole ja ne!
-
-
-
im spartacus!!
-
pochybuju ze je to jeden clovek, ty jejich nazory a styl mluvy jsou natolik rozlisne ze se nemuze jednat o toho sameho....
-
Všem se moc omlouvám, bohužel už od narození nemám přirození takže si léčím mindráky na diskuzích, prosím ignorujte mne
-
Veskoslav alias GoT to má chudák dneska těžké, několikrát odhalen, navíc jeho milovaný Steam je tu kritizován a ani nestíha střídat nicky..
-
nejako sa mi to nepaci ....neviem sa v tom vyznat
-
Tak jsem se radoval že lidem pomalu dochází jaká žumpa je Facebook... ale steam je stále oslavován, vidím to ještě tak na 5 let než vám to dojde hňupové
-
-
Prosímtě, pouč mě, co je na steamu tak špatného. Děkuji
-
-
Musíš se zeptat z kterého nicku ti má odepsat. Jestli dětinské Divinity, SW či noobis;)
-
-
Takže to, že mám na Steam stejný názor, ze mě dělá uživatele pod přezdívkou Dětinské Divinity? Se smiř s tím, že ne každý se modlí u oltáře ke sv. Newellovi.
-
se koukni na to hlasovani, jeho "prispevky" maj uplne stejne plusu jako prispevky jeho oponenta :D Cece ten tech accountu ma vic nez jen tri, a asi proxinu ;)
-
-
-
Neboj, za chvíli ti tady nějakej Franta napíše, jak je Steam nejúžasnější věc od vynálezu kola...
-
-
Psát si sám se sebou? docela nemoc *3*
-
-
-
klidni se Veskoslave nebo zabanují i tebe a bude klid...
-
Jako, jedna věc se musí Valve nechat. Dokázali udělat největší herní DRM na světě a hráči je za to ještě milujou a chválí.
-
-
Nebo to spíš svědčí o tom, jak je pc-komunita hloupá a nechá si sraát na hlavu a oni si ty sračkyy po sobě ještě mažou...
-
-
Své sexuální praktiky, co děláš se svým bratrem si piš někde jinde. člověk by z tebe zvracel *11*
-
-
on si fact udelal pet accountu :D sakra ten se musi nudit :D
-
-
-
Lepší jsou ty DRM co má například Call of Pripyat, Anno 2070 atd. Mimochodem i hry, co nemají DRM tak jsou na Steamu viz Rayman.
-
-
a nebo witcher a nebo to detinsky divinity jak tady hodny kolega pripomina :)
-
-
-
Foxtrot_cz, Species, Morraw svatá trojice nerdů, která zaplavila diskuzi přišerným spamem a taková to byla fajn diskuze, než přišli fans tlustého Gabea...
-
-
Stále se ptám proč tohoto idiota už s 3. nickem tady v diskuzi nezabanujete *11* *11*
-
-
ja se spis ptam proc na to reagujes? A proc na to reaguju ja? same otazky....
-
-