Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo se tu za mě vydává?
    • tvoje máma
      • ty vole ja ne!
  • im spartacus!!
  • pochybuju ze je to jeden clovek, ty jejich nazory a styl mluvy jsou natolik rozlisne ze se nemuze jednat o toho sameho....
  • Všem se moc omlouvám, bohužel už od narození nemám přirození takže si léčím mindráky na diskuzích, prosím ignorujte mne
  • Veskoslav alias GoT to má chudák dneska těžké, několikrát odhalen, navíc jeho milovaný Steam je tu kritizován a ani nestíha střídat nicky..
  • maros.goc
    nejako sa mi to nepaci ....neviem sa v tom vyznat
  • Tak jsem se radoval že lidem pomalu dochází jaká žumpa je Facebook... ale steam je stále oslavován, vidím to ještě tak na 5 let než vám to dojde hňupové
    • Morraw
      Prosímtě, pouč mě, co je na steamu tak špatného. Děkuji
      • Veskoslav
        Musíš se zeptat z kterého nicku ti má odepsat. Jestli dětinské Divinity, SW či noobis;)
        • Takže to, že mám na Steam stejný názor, ze mě dělá uživatele pod přezdívkou Dětinské Divinity? Se smiř s tím, že ne každý se modlí u oltáře ke sv. Newellovi.
        • species
          se koukni na to hlasovani, jeho "prispevky" maj uplne stejne plusu jako prispevky jeho oponenta :D Cece ten tech accountu ma vic nez jen tri, a asi proxinu ;)
    • Neboj, za chvíli ti tady nějakej Franta napíše, jak je Steam nejúžasnější věc od vynálezu kola...
      • Psát si sám se sebou? docela nemoc *3*
  • klidni se Veskoslave nebo zabanují i tebe a bude klid...
  • Jako, jedna věc se musí Valve nechat. Dokázali udělat největší herní DRM na světě a hráči je za to ještě milujou a chválí.
    • Nebo to spíš svědčí o tom, jak je pc-komunita hloupá a nechá si sraát na hlavu a oni si ty sračkyy po sobě ještě mažou...
      • Své sexuální praktiky, co děláš se svým bratrem si piš někde jinde. člověk by z tebe zvracel *11*
        • species
          on si fact udelal pet accountu :D sakra ten se musi nudit :D
    • Veskoslav
      Lepší jsou ty DRM co má například Call of Pripyat, Anno 2070 atd. Mimochodem i hry, co nemají DRM tak jsou na Steamu viz Rayman.
      • species
        a nebo witcher a nebo to detinsky divinity jak tady hodny kolega pripomina :)
  • Foxtrot_cz, Species, Morraw svatá trojice nerdů, která zaplavila diskuzi přišerným spamem a taková to byla fajn diskuze, než přišli fans tlustého Gabea...
    • Stále se ptám proč tohoto idiota už s 3. nickem tady v diskuzi nezabanujete *11* *11*
      • species
        ja se spis ptam proc na to reagujes? A proc na to reaguju ja? same otazky....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit