Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • faitheater
    To vies, hnisavcov jediny pohyb v zivote je od gauca k TV, aby vymenil placku. Tak je za to asi vdacny.
  • faitheater
    Skus pochopit, ze ide o uplne iny typ media. Ja viem, da to zabrat, ale neboj sa, premyslanie zas tak neboli.
    Kludne si mozes kupit archaicky (aspon pre mna) disk na PC a hrat z neho. Ignoruj hry na Steame a budes stastny ako hipik v marihuanovom poli.

Inak si chcel asi napisat: Vlozim bluray, 40 minut instalujem (pretoze rychlost citania je napr. na PS3 tragicka) a potom hram.

Ked uz chces Steam porovnavat, tak to skus s PSN, aby to bolo aspon trochu relevantne...
  • Ve Valve vi ze ne kazdy chce prehravat hudbu pochybne kvality (tim myslim bitrate) z weboveho prohlizece a to zvlast u hrani kdyz mas navic v ruce jen ovladac a sedis na pohovce v obyvaku.
  • Ač je teď YT kritizován, nic to nemění že si stále můžu přehrávat písně.
  • Soundcloud, Google music apod...
  • Reklama na internetu? Co to je? AdBlock neznáte?
  • Dobrá konkurence pro iTunes
  • Ten Youtube, kde mi za každým druhým trackem jede reklama na Alzu? :-D
  • fizola
    Dobrá vec k závodným titulom, onlinovkám kde nezáleží na zvuku (Dota), k singleplayer príbehovým hrám si aj tak nikto nikdy nepúšťal hudbu. Aspoň nebude systém zaťažovať aj napr. Winamp ale všetko v rámci procesu steamu.
  • Veskoslav
    Youtube? Myslíš to youtube, které je v poslední dobou pod kritikou za cenzuru, propojení s google a podobné pičoviny?
  • Jojo,uz asi dvacet let...
  • Tos jim to teda nandal! Teď to kvůli tobě zruší
  • Pevne doufam ze je to jen prvni krok k digitalnimu prodeji hudby.
  • Asi se tam už nudí. :D
  • Já u hraní poslouchám něco jinýho jen u strategií a to si většinou pustím mluvené slovo
  • Kedaro
    Nefandi si konzole jsou taky mrtvé, teď frčí placka v kapse
  • Je špatně, že se vytváří konkurenční prostředí? Pokud ano, prosím o vysvětlení.
  • nauc sa spustit steam v offline rezime
  • Vidíš to...já zase nemusim vkládat žádný Blueray a vždy hraju
  • kdyby alespon neco z tech "nahrasek" vubec mohlo nahradit pc v jakemkoliv smeru, tak nereknu, ale takhle? Urcite ne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit