Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já u hraní poslouchám něco jinýho jen u strategií a to si většinou pustím mluvené slovo
  • Pokud to třeba bude fungovat jako v GTA vlastní hudba u rádia, že to nahradí hudbu ve hře za vaší a odpadne nastavování hlasitosti 20x za hru tak aby nerušila tak to bude určitě plus. Pokud to bude jenom další přehrávač, tak marná snaha. Komu PC nezvládne steam a přehrávač, tak ať si pustí rádio -.-
    • kickasl
      Radio? Poslouchal jsi ho nekdy v poslednim stoleti? Vzdyt je to des. Kecy moderatora se stridaji s reklamou, kterou obcas prerusi muzika, pricemz playlist tvori 100 pisni hranych nahodne dokola.
      (v prispevku byla pouzita nadsazka a bezectne zesmesnovani, melo by se proto na nej nahlizet s nadledem)
      • Mě to moc jako nadsázka nepřišlo, přislo mi to dosti přesné *1*
  • Dobrá konkurence pro iTunes
    • Soundcloud, Google music apod...
  • Ze steamu bude XBMC?
  • prisla mi pozvanka do bety tak kdyz vas bude neco zajimat tak napiste
    • jakou hudbu mam poslouchat
    • Funguje to? *1*
      • funguje to jenom v BIg Picture, ale zatim jsem neprisel na to jak to vypnu kdyz odejdu z BP, protoze muzika hrat neprestane
        • kaydz vypnuti/prepnuti bude za mikrotransakci *5*
  • ruthan
    Ono se sice o tom moc nemluvi, ale tohle jeden z problemu digitalniho nakupovani, ze si ve finale koupite jedno zbozi x krat, protoze ho chcete pouzivat pri ruznych aplikacich.
    Jinymi slovy, chci prehravat muziku na iPadu, musim mit iTunes, na Android google play, ale mam tam moznost si proste nahrat koupene mp3 na kartu, stejne jako v mobilu. A ted prijde Steam, ktery chce abych si to koupil znovu a jen protoze mi alt-tabovani kazi zazitek. Problem je, ze kdovi jestli budou mit i Android, iOS klienta a nejaky lehky Winamp like prehravac a kdy.. a ikdyby, tak pochybuju, ze by ho meli pro moji starou Symbian nokii, tam jsem rad, ze je tam Youtube.
    • smejki
      já věděl, že mi tam ještě někdo chybí. díky za připomenutí. zablokován
      • Amylee.Anderson
        Kolik ti tam přibylo lidí od tý doby, cos to zveřejňoval? Já jen, jestli něni nějaký zajímavý update :-D
        • smejki
          o tom vám, děti, povyprávím až některý jiný večer.
    • Proboha *7* Nejsou tví rodče náhodou taky sourozenci?
      • V tomhle případě přímo Brenda a Brandon.
    • Paul_cz
      Co ? Vždyť tam jde nastavit složka kde máš hudbu a normálně přehrávat mp3ky z disku..
  • Kozy
    Gratuluji Valve, další absolutně zbytečná věc.
    • Tos jim to teda nandal! Teď to kvůli tobě zruší
    • Ty klikači :)
    • ucho
      to že pro tebe je to zbytečná věc neznamená, že to někdo na SteamOS a BigPicture nevyužije...
    • Tvůj komentář mi nepříjde o nic užitečnější.
  • Krok, který není špatný, ale určitě se nějaká revoluce nekoná. Určitě to bude alternativa pro hráče, kteří nechtějí zatěžovat RAM několika zapnutými programi, nicméně si myslím, že tato služba nebude dosahovat kvalit specializovaných přehravačů hudby, takže stejně vetšína uživatelů zůstane u zažitého. Co by mě zajímalo je, jestli tento přehravač bude umět přehrát i netradiční typy souborů jako třeba FLAC.
  • Náhodou, proč zbytečná ? Bude to tam zavazet ? Nebude ! Kdo nebude chtít využívat, tak si toho prostě všímat nebude. Naopak si myslím, že jestli zavedou možnost hodnocení atp. tak by se dali najít kvalitní autoři :) Potom rozdělení playlistů podle her, budu hrát Ege Of Empires a do toho bude nějaká dobová muzika od různých kapel a tak podobně *4*
  • GlaDOS
    Reakce na Kozy, která spadla tam kam nemá: Ba naopak. Všude se lamentuje, jak XOne nemumí přehrávat mp3, takže implementace přehrávače do SteamOS dává smysl. Samozřejmě na stolním počítači s obyčejným Steamem to asi moc lidí nevyužije.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit