Přejít na výpis diskuzí
Steam Music vám umožní pouštět si hudbu skrz Steam
4.2.2014 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
Ve Valve asi neznají YouTube nebo Soundcloud *7*
-
-
Ve Valve vi ze ne kazdy chce prehravat hudbu pochybne kvality (tim myslim bitrate) z weboveho prohlizece a to zvlast u hrani kdyz mas navic v ruce jen ovladac a sedis na pohovce v obyvaku.
-
Ten Youtube, kde mi za každým druhým trackem jede reklama na Alzu? :-D
-
-
Reklama na internetu? Co to je? AdBlock neznáte?
-
-
Youtube? Myslíš to youtube, které je v poslední dobou pod kritikou za cenzuru, propojení s google a podobné pičoviny?
-
-
Ač je teď YT kritizován, nic to nemění že si stále můžu přehrávat písně.
-
-
Super. To je argument jak noha. Sice služba je o hovnu, ale umí to přehrávat hudbu. To umí i MP4 přehrávač a nic to nemění na faktu, že srovnáváš docela nesrovnatelné služby.
-
-
-
Je špatně, že se vytváří konkurenční prostředí? Pokud ano, prosím o vysvětlení.
-
-
nejde to náhodou ted spustit pouze přes big picture? což je obrovská limitace podle mě
-
-
Co jsem si četl, tak nejdřív jen přes big picture a potom přidají i pc rozhraní.
-
-
konecne
-
PC is dead....
-
-
Ty máš dnes šťastný den, co? *7*
-
Jojo,uz asi dvacet let...
-
Nefandi si konzole jsou taky mrtvé, teď frčí placka v kapse
-
kdyby alespon neco z tech "nahrasek" vubec mohlo nahradit pc v jakemkoliv smeru, tak nereknu, ale takhle? Urcite ne
-
-
Steam je akoby som si musel v potravinách kúpiť spolu s rožkami vždy i maslo......do PS3, PS4 vložim bluray a hrám...nikdy nemusí byť pripojené k internetu...
-
-
Skus pochopit, ze ide o uplne iny typ media. Ja viem, da to zabrat, ale neboj sa, premyslanie zas tak neboli.
Kludne si mozes kupit archaicky (aspon pre mna) disk na PC a hrat z neho. Ignoruj hry na Steame a budes stastny ako hipik v marihuanovom poli.
Inak si chcel asi napisat: Vlozim bluray, 40 minut instalujem (pretoze rychlost citania je napr. na PS3 tragicka) a potom hram.
Ked uz chces Steam porovnavat, tak to skus s PSN, aby to bolo aspon trochu relevantne... -
nauc sa spustit steam v offline rezime
-
Vidíš to...já zase nemusim vkládat žádný Blueray a vždy hraju
-
-
To vies, hnisavcov jediny pohyb v zivote je od gauca k TV, aby vymenil placku. Tak je za to asi vdacny.
-
-
-
Na jednej strane je to fajn doplnkova funkcia, na druhej strane plati stale klasika - vzdy je lepsi jeden specializovany nastroj ako nieco multifunkcne co zvlada vsetko ale nic poriadne. A dalsia vec bude ako moc agresivne to bude Valve tlacit. Inak povedane , ak v extremnom pripade povedzme bude/nebude branit spusteniu ineho prehravacu popri hraniu hry zo steamu. Inak co sa tyka soundtrackov, tak to by zasa taky velky problem nemusel byt. Napriklad GOG ponuka tusim skoro ku kazdej hre aj soundtrack na stiahnutie.
-
Chjo, ted uz i STEAM MUSIC no to jsou nam panecku "prisne a krute omezeni". *15*
No, ono by me to ani moc nenapadlo, jenze kdyz je neco mainstream hudba tam chybet proste nemuze. STEAM je tohle vsechno, jeste mobilni hry a aplikace. Mame tu novy PC GOOGLEPLAY. ( tak daleko uz zachazet jiste nebudou). -
-
Tvl, už drž hubu ty negramoto!
-