Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podobné sockovské komentáře jsem tady přesně čekal. Neznám člověka, který by si nemohl dovolit utratit směšných 100 kč za hry. Pokud je všechny máte stáhnuté z netu, tak hledejte problém v sobě a nestěžujte si na steam.
    • Asharak
      To řeší s prominutím lidi kteří to celé nepochopili. Problém nastane pokud si za hry platíš ale nekupuješ je přes steam. Pak musíš zaplatit 5€ za "nadstandard". Ale tam se dá taky uplatnit to "kdo by nemohl dát dalších 140Kč za hru/y" :)
  • Kozy
    Konečně, teď se ty spamy objevují prakticky denně.
  • Sr_Lobo
    Za mne palec nahoru, ale kdo v tom chce vidět korporátní kryptofašismus tak ať si poslouží *2*
    • ti spameři nemají problém 5 dolarů utratit, takže to bude otravovat jen ty platicí zákazníky krabicovek. Smutné, že tomuhle svinstvu někdo ještě fandí...
      • Spameri to rozhodne platit nebudou. Musi vytvaret mraky uctu aby mohli spamovat a rozhodne za ne nebudou platit plus nejde jen tak snadno prevest penize tim padem hrozi ztrata anonymity a znacne ztizeni prace.
      • ucho
        spameři chtějí být anonymní. tím, že musí utratit nějaké peníze, prakticky o anonymitu přicházejí. je to tedy rozumné řešení.
        • oni už si cestu najdou. Že je Steam apka totálně neoptimalizovaná, mp v DS2 prolezlej cheatrama, použivají hacky atd to nikoho nezajíma. Strašné, jak je na tom primární herní klient pro PC...
          • to ze je DS2 prolezlej cheaterama nema nic spolecneho se steamem, absolutne, ale totalne nic. Nevsiml jsem si ze by byl steam neoptimalizovanej. Nepoustej to na kalkulacce.
            • samozřejmě to má společného se Steamem všechno, jelikož jejich VAC je naprosto nefunkční a proto musel být z DS2 odstraněn.
          • Za to ale nemuze steam. Za to muze namco.
            • Steam/Valve se stará jenom o Cheatery u her který maj Vac ne?
            • Samozřejmě, že je Steam nefunkční a nerozpozná hack a mod a dává za to bany, za to může Namco. *15*
          • xH4wK
            Ludi ako ty krasne vystihuje vyraz 'Shortsighted'
  • a ked nechcem mat socialne funkcie, moze mi za ne Steam zaplatit 5$ ?
  • na steamu mám přes 100 her a většina je z Humble a dvě z G2A. Tak to se me asi taky tyka :D
    • Na stavající učty se to podle mě vztahovat nebude.
  • XorxoxTalarius
    Jsem vetsinou proti temhle narizenim a nejsem ani super skalni fanda Steamu, ale tohle neni zadna hruza. Pokud neprijdou s dalsimy narizenimy podobneho typu, tak jim nebudu nic vycitat.
    Prece jenom, udelat nakup za vic jak 5$ jako identifikaci neni takova hruza.
  • MrSanta
    Osobně beru Steam jako nutné zlo. A stejně jsem tam hrubým odhadem utratil možná 200 €. Holt odolávat slevám jsem se učil dlouho. A ani tak jsem se to nenaučil jako jsem spíš už nakoupil všechny hry, o které jsem měl zájem.
    Nářky nad tímhle řešením mi příjdou úplně mimo mísu. Veškeré komunitní funkce Steamu jsou funkcemi Steamu, které tam Valve dalo a nechalo je užívat lidi zdarma. Teď to mění a nechá je, nepřesně řečeno, užívat za jednorázový poplatek. Kdyby se Valve rozhodlo vše nad rámec těch zatracenejch povinnejch registrací cca 80 % nově vyšlých PC her zpoplatnit a chtít po hráčích třeba € 5,- měsíčně, tak nikdo nemůže říct ani popel.
    Uživatel Steamu na tyto funkce nemá nárok. Je pouze rozhodnutím Valve za jakých podmínek tyto funkce lidem zpřístupní.
    Věta v článku "Můžeme sice namítnout, že si tedy holt něco koupí za pět dolarů, ale už je to příklad standardního uživatele, který je k něčemu nucen, ačkoliv Steam využívá zcela legálně a v rámci jeho, nyní už neplatných, podmínek využití" podle mě hezky představuje problém Steamu. Místo aby se řešila DRM nutnost si na Steamu aktivovat krabicovku, tak se řeší ptákoviny ve stylu jestli můžu využívat nějaké komunitní funkce, které jsou k hraní celkem zbytečné.
  • RedEagle
    A ja že prečo sa mi nedaju pridavat na steame priatelia ani predavat veci v Counter Strike Global offensive :))
    Cize staci ak si kupim Paysafe Card trebárs za 10 eur a prevediem z nej peniaze do mojej steam penazenky ?
    • Taronyu
      Malo by to stačiť. Ja som tiež do nedávna na steame vždy len aktivoval krabicovky, až Ori and the Blind Forest ma prinútil si tam vložiť zopár eur. A tiež som ich tam dával cez paysafe card :)
    • Asharak
      Ano. Dokonce by (nejspíš, nezmínili trh) stačit prodat item, získat za něj 5€ a koupit za to něco. Myslím si, že prodání samotné (+5€) se nezapočítá. //jo ah pardon, napřed je v cs:go třeba něco kopupit , klidně za 0,03€ a pak po 21dnech je možnost prodávat, moje chyba ._.
  • Přímo na steamu jsem si hru nekoupil nikdy, buďto tzv. retail z českých e-shopů a spoustu krabicovek a obchodovat nemůžu od tý doby, co účet mám, což je pěkná řádka let, takže ač mám spousty her, nemám ani jeden badge za posbírané kartičky, což mě trochu mrzí, ale sociální funkce mi jsou fakt ukradený a jediný spameři co mě fakt pijou krev jsou na battlenetu. Vůči normálním platícím zákazníkům/sběratelům, co kupují jenom krabicovky je to nefér
    • Hele počkej až to bude třeba tobě jako dlouholetému a neposkvrněnému člověku to normálně povolí
  • Me ta castka 5 dolaru prijde nizka, takhle si i spammer muze koupit 10 - 12 uctu za cenu jedne mainstream hry. Fnukani lidi jak je to omezi nebo ze si valve masti kapsu nebudu komentovat, uz mi to neprijde ani vtipne.
    • spameři nebudou chtít uvádět kreditní karty
      • Jasne, koupit v trafice predplacenku je big problem ... lol
      • Asharak
        A když to nebudou platit přes kartu?
        • tak mi řekni která služba bude tak anonymní?
          • Asharak
            "Uplatnit kód pro Steam peněženku."
            • Asharak
              Píší že stačí přidat finance do steam peněženky takže by mělo.
            • To podle mě nepujde

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit