Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a ještě musí stahovat jako č u r á k to co má v krabicové verzi
    nenávidím digitalizaci her
    at si vylížou
    a někdo at ty hry předelá aby byli čistě jaké jsou bez steamu
    já být hacker a obchodník tak udělam firmu co se před leností lidí a mocí Steamu neukloní
    zavedl bych polo steamové hry
    žádné stahování navíc pro všechny a instalace čistě krabicově
  • Stále si nacházejí cesty, jak vytřískat z hráčů prachy... *6*
  • Lol tech looseru tady tak breci ....tak si hrajte jinde a neserte se na steam :D :D
  • Dnes mi přišly 2 žádosti o přátelství od anonymů s levelem 0, takže to bylo naprosto k ničemu. Vlastně ne k ničemu, Valve si na tom jistě solidně nahrabala - a o to přeci šlo. *6*
    • Já se teda dočetl, že to teprve bude realizováno a né, že už to zavedli, tak proč to skučení?
  • Kisuke
    Podle mě tohle trošku přetáhli... Asi začnu steam taky omezovat.
    Mě osobně se to sice netýká. Ale zdám dost lidí co to omezí. Třeba přítelkyně má Steam jen kvůli hrám co sem jí poslal (co sem koupil v nějakých humble bundlech a jiných slevách - dokonce sem je nekoupil za vlastní $ ale za "vydělané" na steamu prodejem různých serepetiček jako skiny a krabice v CSku).
    Taky znám pár lidí co hrajou F2P hry a veškerý prachy co na steamu utratili tak vidělali v těch hrách, taky prodejem různých ingame blbostí na marketu. Nebo lidi co mají na steamu jen hry z různých Humble Bundle... Jestli chápu správně tak tihle lidé (prostě nepoužili kartu svoje peníze přímo na steamu) budou také vyloučení ze "slušné společnosti".
    Sem teda docela zvědav jak se jim to bude líbit a zda nemají nárok na nějakou kompenzaci ze strany steamu, když jim podstatně omezí funkčnost některých her...
    • a v cem te nebo je tohle omezuje? absolutne v nicem.
      • Kisuke
        Tak pokud si třeba nově nebudou moct přidávat lidi na friend list mi teda přijde dost zásadní. Takže ten člověk si pak nezahraje mulťák s kámošema...
        Stejně tak už dle všeho nebudou mít možnost prodávat ty ingame blbiny na marketu (tedy nebudou mít $ do Wallet => Valve nebude mít provizi za ty mikrotransakce co si bere...).

A samozřejmě když jim tu hru někdo kupoval, určitě tam nebylo uvedené že ten člověk musí investovat aspoň 5 USD aby si zahrál mulťák...
        • Ale mulťák hrát může, stejně tak může přijmout žádost k přátelství od jiného hráče, jen ty žádosti nemůže posílat.
    • Asharak
      Na market by se to vztahovat nemělo, ne?
  • Já třeba řeším problém, kdy jsem založil účet pro tátu a koupil mu i nějaké hry do začátku a teď koukám, že si ho nemůžu přidat jako přítele do seznamu abych mu to co jsem nakoupil poslal. ážně moc děkuju kluci Steamácký
  • Joo, 5E je fakt obrovská pálka a představuje to neskutečný problém.
    Většina uživatelů steamu tam už dávno utratila mnohem víc a pokud někdo tam pouze aktivuje pouze cd-kliče, tak si prostě jednu hru koupí přímo ze steamu. Obrovský problém.
    Podle mě je to celkem rozumný přístup jak se vypořádat s těmi podvodníky.
    Většiny uživatelů se to ani nedotkne.
    • A tak nějak nechápu, proč nad tím brečí ti lidé, kteří berou steam jako nutné zlo. Pokud je to pro někoho nutné zlo, tak asi nebude využívat sociální funkce, které steam nabízí, protože je to přece neherní součást nutného zla. V hraní vás to v ničem neomezí.
      A nebo jsou daní jedinci pokrytci, co na steam nadávají, ale jeho funkce jim přijdou užitečné.
  • A kdyz chci hrat jenom freetoplay hry tak mam smulu, proste si musim koupit ty zelene tanga za 5 euro abych byl plnohodnotny uzivatel.
    • hrat muzes, jen nebudes postovat blaboly do diskusi a obchodovat
  • a od kdy to ma bejt aktivni? ja nikdy nic na steamu nekoupil a vse me funguje normalne...
  • Konečně relativně rozumný a snad i účinný způsob jak omezit spam. Jakmile máte na účtu trochu víc her, tak musíte stejně jako já blokovat minimálně jednoho spammera denně a to vás brzy přestane bavit!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit