Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem za Steam rád, byla to poslední věc, která mě přesvědčila, abych skončil s pc-scénou a presunul se na ps3. Byl to ten nejelpši krok, co jsem mohl udělat, takže bych chtěl Steamu vyjádřit své velké díky.
    • keď chýba 10cm pod telku, tak je aj konzola na niečo dobrá *1*
    • dej si facku
      • Mě stačí třeba Red Orchestra , liga lig nebo Crusader No Remorse :P (i když to nejsou nový hry).
    • chyba, být tebou, počkal bych na Steam Box
      • Veskoslav
        Tohle píše všude. Za chvíli napíše, že pc scéna je mrtva a konzole The best.
        • Naopak, mě je pc-scéna u zádele a vůbec se o ni nezajímám. Lepší než s ps3 a ps4 to být nemůže, takže nevidím důvod proč řešit nějakou pc-scénu- já spokojený konzolista to vůbec nemá zapotřebi. To většinou dělají nespokojení pcčkáři.
          • A jiným jsou zase u zadele kanzole a jejich předražené hry.
            Žij a nechej žít.
            • StanleyCZ
              "Já si v prosinci zahrál aspoň něco nového, co ty?"
              DayZ, Just Cause 2 Multiplayer... *5*
          • Veskoslav
            No máš hodně her na to PS4. Obzvlášť takových, co bych ti mohl závidět:)
            • Hraje RapeLay.... *1*
            • A že jsme u toho, copak hraješ ty za novinkou na pc? Čekáš na port MGS:R nebo AC:L z 3DS *1* Já si v prosinci zahrál aspoň něco nového, co ty?
            • teda, MP v Killzone a Fifa, to snad ani nevíš co na tom parádním a výkoném zařízení hrát dřív *1*
            • O čem to proboha meleš, kde všude? Dyt tu píšu jedenkrát za měsíc a že je ps4 nevýhodné? Za 10k tu mám párádní a dost vykonné zařízení na dalších xlet a tituly se už hrnou, do té doby mám dobrý mp v Killzone: SF a Fifu- na start konzole je tu opravdu dost her na výběr a situace je daleko lepší než při uvedení xbox 360 čili prosím přestaň psát tyhle nesmysly. Navíc jsem psal, že mám obě konzole jak ps3 tak ps4 čili si opravdu nestěžuji. Takže prosím stop trolling.
            • Veskoslav
              Jak jsem Tě napadl? To, že toto píšeš skoro všude? TO je napadení? Nebo to, že jsem napsal, že PS4 má defacto nula her na hraní a je naprosto nevýhodné si ji v současné chvíli pořídit? To je napadaní?
            • Bože, proč pořád někoho musíš napadat? Jsi nějak nemocný nebo co? Já jsem nechtěl zabřednout do dikuze s trollem, jen jsem napsal názor, to je problém ho tiše akceptovat/neakceptovat?
  • podle me to delaj cinani. Kteří se timto snazi o svetovou nadvládu!
  • jooo no...always online sra*ky maj první trhliny.. myslim,že tohle bude do budoucna celkem normální záležitostí.. (beru v potaz to, že technicky je celkem hodně obtížný se ddos bránit) kde jsou ty časy, kdy jsem si koupil hru strčil cédo nainstalil a bez votravnejch originů jůplejů a stýmů v klidu hrál...
    • pichpe
      Jeste ze jiz mam za sebou dny, kdy jsem k instalovani hry musel bezet do obchodu/cekal na postovni zasilku *3*
      Btw CD/DVD mechaniku jsem jiz cca 3 roky vubec nepouzil a vubec mi to nechybi
      ps: prosim zadny flame, je to jen muj osobni pohled na vec a nikomu nic nechci vnucovat
      • A jak to souvisi s tim, ze te ta hra nuti byt online a spoustet program, ktery s ni nesouvisi...
      • to čekání na zásilku mělo prostě svoje kouzlo.... *1*
        • pichpe
          Tak jako to nepochybne, tesil jsem se jak malej kluk a 2x denne behal do schranky. Ale ted uz jsm asi na to moc starej a pohodlnej ;-)
    • Veskoslav
      Ale zase řešení patchů a problému s instalací (a že těch her, co blby bylo) bylo strašné:)
      • Tí je dvousecne. Cim je to snazsi, tim vice se na to spoleha. Vcera jsem do ps3 nainstaloval DA Origins a po spusteni byl prekvapen, ze to nechce vubec zadny patch. Drive normalni, dnes je to vyjimecna zalezitost.
        • Veskoslav
          Tak poslední ruční patch jsem dával na českou verzi Warcraftu III a to jsem musel upravit, aby seděla jazyková stopa, kdy je to kombinace patche pro anglickou verzi a předchozí české, která není dostupná na stránkách oficiálního distributora. Ještě mě napadá 1. Zaklínač, tam jsem taky házel ručně patche:)
        • pichpe
          No prave ze na Steamu ani ne, protoze tam se ti vzdy instaluje prave ta aktualni verze ;-) Ale popravde, instalovat neco z pevneho media a pak nemuset patchovat, tak cucim jak puk :-D
          Ale nepopiram, ze obcas mi v hlave blika varovne svetylko, "neco" se stane se Steamem a vsechny hry jsou v <|> ...
      • neřikám..má to svoje výhody... co no, na patch jsem si počkal na nový score/level/gamestar cd a bylo :D
        • A hlavne online distribuce patchu neni podminena online drm, muze fungovat technicky i bez toho.
    • má pravdu ten chlapec! *3*
      • kéž by chlapec ty kokso... :D
  • sipecka
    Ach *1* rychle pryč z téhle diskuze, Veskoslav totiž opět střídá účty jako ponožky a to nesvědčí nic dobrého.
    • Ty si s veskoslavem muzes smele podat ruku, tak se tady moc nevytahuj frajere. *1*
  • Úroven diskuze mě nutí přehodnotit smysl vkládání příspěvků jen od registrovaných...
  • JustinBieber
    Hekři jeli bomby *3*
    • Ronox
      Ve Volgogradu.
  • Hlavně nešlo lolko dopi*e, malem sem se zesr*l..
  • H*vno! Pořád to nejde do**dele! Bože, jak já tyhle č**áky nesnášim! Taky musim brát v potaz hromadu id**tů, co nejsou schopný si nakoupit přes svátky a za**bávaj teďka Steam! P**i, jsem se zas na**ral! Nemůžu se dostat na Komunitu, hodino-metr u her nefunguje, steam fóra taky vp**deli! K**oti za**raný!
    • Cenzore Spíš ?
      • Já si myslím, že to vycenzurovaný je, ty šašku.
  • Já jsem už nakoupil včera a asi před týdnem. Krom inventáře a záložky komunity mi všechno fungovalo.
  • kennyB
    Kdyby si raději našli holky. Pak by takovéhle pí.oviny určitě nedělali *7*
    • pak by teprve dělali (pí.oviny) *2*
      • kennyB
        *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit