Přejít na výpis diskuzí
Steam, Origin i Battle.net se staly terčem DDoS útoků
3.1.2014 | Adam Homola
279 příspěvků
-
Ach *1* rychle pryč z téhle diskuze, Veskoslav totiž opět střídá účty jako ponožky a to nesvědčí nic dobrého.
-
-
Ty si s veskoslavem muzes smele podat ruku, tak se tady moc nevytahuj frajere. *1*
-
-
Ježiš tyvole co je to ku*va za trend? To zase jedou ňáký nerd kids s maskama militantního katolíka Guye Fawkese?
-
Tady ty diskuze začínají být opravdu de*ilní, furt dokola se tu hádají ty samé osoby o úplných hovadinách *13*
-
-
To nejsou diskuze, vetsina lidi tady vubec neumi diskutovat.
-
-
Viz ty. Tvoje fanaticka az vidina toho ze STEAM a cele ONLINE DRM je VEZENI pro hrace. *15*
Vysvetlit to ale poradne neumis (mala napoveda) protoze to nejde. *3* -
-
Tvuj prispevek je nazorna ukazka, ze lidi tu neumi diskutovat. Ty ani netusis, co to znamena. Mit jiny nazor neznamena neumet diskutovat, vis. Zato podstrkovat nekomu neco, co nerekl, to je typicky priklad tveho neumetelstvi. Tzv. ma fanaticka vidina neni vubec mou vidinou.
-
-
Jasny mylim se, aspon si dokazal ze vlastne mas jen negativni zkusenosti ktere rozsirujes dal. Jako pravdu... ano ztrata casu s tebou o cem koli takovem diskutovat.
-
Ze neni ? Cha... je to jen pravda ne nic nez kruta pravda a lidi sou ovce... pravil jezis, vratil se zpatky na Steam. *5*
Jiny nazor, jenze ty ho mas "jiny" ok, neznamena ze prave kazdy bude mit stejny... to neni o diskutovani to je o tom... pchhh.. z tebou se neda a tohle neni o nazoru to je proste fantasktni fanatizmus, stavim se ze kdyby si to vyzkousel tak by twe to taak vcuclo ze bys nevedel jak prestat. *4* Co taky cekat od cloveka co si stale mysli ze konzole jsou otevrena platforma a Windows uzavrena.
Jinak, jak ja vnucuji sve nazory kdyz to nejsou ani me, kdyz je to obecna pravda co pochopi kazdy ... jen jejdasek Pan vseho tvorstva, proletar a dobrodruh co vse sezral a vse zna nepochopi. *4*
Me nevadi ze vyrovnas svou pravdou + a tem co ti ublizily skore, jen mi nerikej ze ti neco vnucuji. a Fanatizmus je jen prirovnani to si psat nemusel. Vzdyt ok zkus Steam jednou,
jen treba na nejakou F2P hru uvidis ze zmenis nazor. *4* -
-
oprava postrkovat => podstrkovat
-
Bohuzel jsi to moc nevylepsil :-). Ale jen tak pro poradek, vnucovat a postrkovat neni to same. Nemuzes s nekym diskutovat, kdyz si volne zamenujes pojmy s ruznym vyznamem. Diskuse by take mela byt vecna. Bez uzivani argumentacnich klamu typu ad hominem. No a v neposledni rade, by mela byt gramaticky natolik spravna, aby byla srozumitelna, alespon strukturou vet a skladbou slov, coz ti take dela problem.
A co se tyce steamu, tak ten pouzivam uz roky, nelze se tomu vyhnout , pokud nemam zcela zanevrit na pc hrani. Jak vidis, opet se mylis, nazor na steam jeho vyzkousenim nezmenim.
-
-
-
-
-
-
script kiddies si zase neco dokazujou *7* . kdyby meli alespon nejakou motivaci, tak ok. ono je take naprosto legalni, kdyz rakusaci udelaji ohlasenou demonstraci proti temelinu na dopravnich prechodech, i kdyz z toho nemusim byt nadseny. a normalni ddos utok neni opravdu nic jineho, jen je v elektronicke forme. jenze, krome toho ze jsou ohlaseni, maji ti rakusaci alespon nejaky duvod, i kdyz s nimi nemusim stokrat souhlasit a povazuju je za idioty typu "kdyby buh chtel abychom letali, dal by nam kridla" (anebo radsi "kdyby buh chtel abychom letali, nestvoril by spanelskou letovou kontrolu").
-
Vidíte, a na GOG.com stačilo dát "jen" Fallouty zdarma. *1*
-
jooo no...always online sra*ky maj první trhliny.. myslim,že tohle bude do budoucna celkem normální záležitostí.. (beru v potaz to, že technicky je celkem hodně obtížný se ddos bránit) kde jsou ty časy, kdy jsem si koupil hru strčil cédo nainstalil a bez votravnejch originů jůplejů a stýmů v klidu hrál...
-
-
Jeste ze jiz mam za sebou dny, kdy jsem k instalovani hry musel bezet do obchodu/cekal na postovni zasilku *3*
Btw CD/DVD mechaniku jsem jiz cca 3 roky vubec nepouzil a vubec mi to nechybi
ps: prosim zadny flame, je to jen muj osobni pohled na vec a nikomu nic nechci vnucovat -
-
A jak to souvisi s tim, ze te ta hra nuti byt online a spoustet program, ktery s ni nesouvisi...
-
to čekání na zásilku mělo prostě svoje kouzlo.... *1*
-
-
Tak jako to nepochybne, tesil jsem se jak malej kluk a 2x denne behal do schranky. Ale ted uz jsm asi na to moc starej a pohodlnej ;-)
-
-
-
Ale zase řešení patchů a problému s instalací (a že těch her, co blby bylo) bylo strašné:)
-
-
Tí je dvousecne. Cim je to snazsi, tim vice se na to spoleha. Vcera jsem do ps3 nainstaloval DA Origins a po spusteni byl prekvapen, ze to nechce vubec zadny patch. Drive normalni, dnes je to vyjimecna zalezitost.
-
-
Tak poslední ruční patch jsem dával na českou verzi Warcraftu III a to jsem musel upravit, aby seděla jazyková stopa, kdy je to kombinace patche pro anglickou verzi a předchozí české, která není dostupná na stránkách oficiálního distributora. Ještě mě napadá 1. Zaklínač, tam jsem taky házel ručně patche:)
-
No prave ze na Steamu ani ne, protoze tam se ti vzdy instaluje prave ta aktualni verze ;-) Ale popravde, instalovat neco z pevneho media a pak nemuset patchovat, tak cucim jak puk :-D
Ale nepopiram, ze obcas mi v hlave blika varovne svetylko, "neco" se stane se Steamem a vsechny hry jsou v <|> ...
-
-
neřikám..má to svoje výhody... co no, na patch jsem si počkal na nový score/level/gamestar cd a bylo :D
-
-
A hlavne online distribuce patchu neni podminena online drm, muze fungovat technicky i bez toho.
-
-
-
má pravdu ten chlapec! *3*
-
-
kéž by chlapec ty kokso... :D
-
-
-
A proto mame vsichni radi online "sluzby", bez kterych skoro zadna dnesni hra nejede.
-
-
Ja je rad nemam a uzivatele xboxu dali microsoftu rovnez hlasite vedet, co si mysli o tom, aby okopiroval online drm ze steamu do xbox one. Jen pc hraci si to nechali libit, i kdyz oni se spis nechali koupit.
-
-
Me by vazne zajimalo, co ti vlastne tak vadi. Jde ti o princip? Nebo te opravdu omezuje i ten offline mod? To ses opravdu tak casto a tak dlouho bez internetu?
Ja osobne jsem se jeste nedostal do situace, kdy bych byl tak dlouho bez netu, aby me nestacil ani ten off-line mod. Pocitac mam k pc pripojen prakticky porad, takze vazne moc nechapu s cim ma tolik lidi problem, pokud jim ovsem nejde pouze o princip. -
-
Nejde o to , ze bych nemel pristup k internetu. Problem je, ze nektery firmy maj problem to "spojeni" udrzet. Staci se podivat na problemy, ktery melo Diablo 3 a nebo Simcity. Nebo nektere hry od Ubi. Jim spadne server ... a ty si nezahrajes...prijdes o save.
-
Jo, je to jeste jednoducha cesta at mu to vadi , jen necha si svoji pravdu a necpe nam ostatnim tydle kecy to je cele. Nepochopi nikdy vime ne.
-
oprava "Pocitac mam k netu pripojen prakticky porad" *3* *1*
Jinak samozrejme situace, kdy jedu na dovolenou, chatu, vylet nebo obecne nekam mimo domov do toho nepocitam, to mam jine aktivity, nez hrani her.
-
-
Schálně jsem dal Steam offline a zkoušel, co mi jede s tou "šílenou" DRM ochranou: Stalker (mám i na DVD všechny 3 díly), Outlast, Trine2, C&C Red Alert 3+datadisk, Strike Suit Zero, Sanctum 2, Borderlands I a II, Skyrim a pak jsem se na to vykašlal.
Hry, co jdou hrát offline a mám je na battlenet účtu: Diablo I a II, Starcraft I a II, Warcraft III. Což je více jak 2/3 her provozovaných Blizzardem.
U těchto her nemám online funkce, to je logické. Ale to nemáš ani ty u konzole, když není připojena k netu. Navíc neplatím za MP a hry mě vyjdou na polovinu. Takový BF3 Premium stojí na Xbox a PS3 i teď 1399 Kč, na pc? 695 Kč. Navíc MP v ceně hry. -
-
No, nevím kams koukal, ale podle heureky fakt nevidím BF3 za 1400 kč. Nesmíš nakupovat na xzone a podobných obchodech, kde to maj dost předražený...částky za konzolovou verzi se blíží k Tvé ceně za PC verzi...
-
-
Nevím, kam jsi se pro změnu díval ty, ale nespletl sis náhodou Bf3 a Bf3 Premium? *7* Přestřelil jsem, průměrná je kolem 1000 u konzolové verze.
-
Je to Veskoslav, ten dela jako ze je "proti" konzolim a pritom i sam vlastni, jen prileva ohen do oleje. Tot vse. Vsemi moznymi zpusoby, i kdyz ja bych se uz nicemu nedivil.
-
-
-
-
a preto máme všetci radi blbcov, ktorí robia DDOS útoky na takéto služby, ktoré využívajú milióny ľudí po celom svete namiesto toho, aby sa zamerali na weby zlodejov z vlád, bánk atď., hoci aj to je skôr kontraproduktívne.
-
-
Zrovna steam bývá mimo docela často. Zvláš't kolem vánoc po 19 hod
-
podle me to delaj cinani. Kteří se timto snazi o svetovou nadvládu!
-
normální kokosové, co dodat, stejně se většinu her podaří upirátit a tak trpíme jenom my, co si ty hry kupujeme aby je ostatní mohli mít zadarmo a bez DRM *13* nechápu to gesto, fakt ne, co tím jako chtěli říct? Ať si lidi stahujou hry, stejně jsme to v mládí dělali všichni a kdo tvrdí že ne, tak měl bohatýho fotra nebo je hodně mladej takže nezažil dobu před digitální distribucí, ale ať nesahají lidem na hry za který si zaplatili, doživotní zákaz internetu je horší než vězení pro tyhle šmejdy
-
-
Ja jsem hry nestahoval, kupuji si je od doby, kdy se u nas zacaly prodavat.
-
-
no v pohodě, takových si cením. Já si nevydělám moc peněz, ale hry si kupuju už jen z úcty k tvůrcům. Nemám her nějaká přehnaná kvanta a víc mám krabicovek než her na steamu/originu/uplay, dokonce i když nějaká steam hra vyjde v krabici tak si jí koupím radši kvůli nostalgii a taky se mám čím chlubit na poličce. Nejenom kvůli financím ale i z čistě racionálních důvodu si kupuji hry, u kterých dopředu z reakcí a recenzí vím, že mají dlouhou herní dobu a že si je zahraju víckrát, některé jsem hrál víc jak 50x a pořád mě baví. Jinak před revolucí se hry kradly a bylo to normální a sám Fuka byl za hrdinu/crackera
-
-