Přejít na výpis diskuzí
Steam, Origin i Battle.net se staly terčem DDoS útoků
3.1.2014 | Adam Homola
279 příspěvků
-
Kdyby si raději našli holky. Pak by takovéhle pí.oviny určitě nedělali *7*
-
-
pak by teprve dělali (pí.oviny) *2*
-
-
*1*
-
-
-
Co??? Black_Hand má příspěvek s nejvíce plusy? To musí být nějaká chyba *1*
-
Já jsem za Steam rád, byla to poslední věc, která mě přesvědčila, abych skončil s pc-scénou a presunul se na ps3. Byl to ten nejelpši krok, co jsem mohl udělat, takže bych chtěl Steamu vyjádřit své velké díky.
-
-
keď chýba 10cm pod telku, tak je aj konzola na niečo dobrá *1*
-
dej si facku
-
-
Mě stačí třeba Red Orchestra , liga lig nebo Crusader No Remorse :P (i když to nejsou nový hry).
-
-
chyba, být tebou, počkal bych na Steam Box
-
-
Tohle píše všude. Za chvíli napíše, že pc scéna je mrtva a konzole The best.
-
-
Naopak, mě je pc-scéna u zádele a vůbec se o ni nezajímám. Lepší než s ps3 a ps4 to být nemůže, takže nevidím důvod proč řešit nějakou pc-scénu- já spokojený konzolista to vůbec nemá zapotřebi. To většinou dělají nespokojení pcčkáři.
-
-
A jiným jsou zase u zadele kanzole a jejich předražené hry.
Žij a nechej žít. -
-
"Já si v prosinci zahrál aspoň něco nového, co ty?"
DayZ, Just Cause 2 Multiplayer... *5*
-
-
No máš hodně her na to PS4. Obzvlášť takových, co bych ti mohl závidět:)
-
-
Hraje RapeLay.... *1*
-
A že jsme u toho, copak hraješ ty za novinkou na pc? Čekáš na port MGS:R nebo AC:L z 3DS *1* Já si v prosinci zahrál aspoň něco nového, co ty?
-
teda, MP v Killzone a Fifa, to snad ani nevíš co na tom parádním a výkoném zařízení hrát dřív *1*
-
O čem to proboha meleš, kde všude? Dyt tu píšu jedenkrát za měsíc a že je ps4 nevýhodné? Za 10k tu mám párádní a dost vykonné zařízení na dalších xlet a tituly se už hrnou, do té doby mám dobrý mp v Killzone: SF a Fifu- na start konzole je tu opravdu dost her na výběr a situace je daleko lepší než při uvedení xbox 360 čili prosím přestaň psát tyhle nesmysly. Navíc jsem psal, že mám obě konzole jak ps3 tak ps4 čili si opravdu nestěžuji. Takže prosím stop trolling.
-
Jak jsem Tě napadl? To, že toto píšeš skoro všude? TO je napadení? Nebo to, že jsem napsal, že PS4 má defacto nula her na hraní a je naprosto nevýhodné si ji v současné chvíli pořídit? To je napadaní?
-
Bože, proč pořád někoho musíš napadat? Jsi nějak nemocný nebo co? Já jsem nechtěl zabřednout do dikuze s trollem, jen jsem napsal názor, to je problém ho tiše akceptovat/neakceptovat?
-
-
-
-
-
-
A už zase nejede Steam a s ním DayZ. Včera to sranda byla, ale po druhý už tak moc ne. *7*
A za útoky může https://twitter.com/chFtheCat, ne nějakej DERP. -
-
trouba z internetu vs 3 mega milionové korporace - 1:0 pro troubu *1*
-
Teď mi spadl. Tyhle kurvvy najít a veřejně pověsit za koule.
Edit: Už se zase načetl. -
-
Steam mi jede překvapivě v pořádku, ale připojit se na DayZ je nemožné. Napíše to chybu "Authentication Timeout". To samé mi to dělalo právě i včera jen během útoku.
-
-
DayZ nemám na tomto účtu, ale zkoušel jsem Dotu a ta jede v pořádku i v době útoků.
-
-
Nevim v čem je teda přesně problém, ale vím, že za to může Steam. Aspoň podle fór.
-
-
-
-
-
Když někdo hekne účty banky a vybílí to okey, ale co si timhle chtějí dokázat? Uplně zbytečná práce...btw mě steam normálně funguje..
-
-
Protože u vybílení účtu bank je jasně definovaný zločin, u online distribuce zatím nikoliv.
-
-
Já jsem už nakoupil včera a asi před týdnem. Krom inventáře a záložky komunity mi všechno fungovalo.
-
H*vno! Pořád to nejde do**dele! Bože, jak já tyhle č**áky nesnášim! Taky musim brát v potaz hromadu id**tů, co nejsou schopný si nakoupit přes svátky a za**bávaj teďka Steam! P**i, jsem se zas na**ral! Nemůžu se dostat na Komunitu, hodino-metr u her nefunguje, steam fóra taky vp**deli! K**oti za**raný!
-
-
Cenzore Spíš ?
-
-
Já si myslím, že to vycenzurovaný je, ty šašku.
-
-
-
Hlavně nešlo lolko dopi*e, malem sem se zesr*l..
-
Konečně někdo zaútočil na ty nechutný korporace jako je např. Steam, který udělal z pc hraní omezenou záležitost a ukradl to, co bylo krásné na pc-hraní. Zase tu vidím Steam bojovníky vedené Veskoslavem, kteří firmu bráni do krve a přitom nedostali ani halíř.
-
-
Ty jsi nemocnej ldiot. To není urážka, to je diagnóza zajdi si za psychiatrem.
-
I Jejdasek jak se zda pobral vice rozumu, nez ten clovek co zalozil toto vlakno. *3*
Samozrejme, ne roztumu o Steamu a DRm svazanim. *15* Tam by si mohli smele podat ruce. -
A muzu se zeptat jak si prisel na to ze steam udelal z PC omezenou zalezitost a ukradl to co bylo na pc hrani krasne? Kdyz je to jen distributor her a softu?
Steam pouzivam jis radu let a radu let hraji na PC a Steam me nic neukradl a neznechutil tak nevim kde jsi na to prisel. -
-
Steam neni jen distributor softu. To muzes rict treba o GOGu nebo GamersGate, ale ne o Steamu.
-
Kurvaa vy jste tady, ale kurevskyy tupá komunita zkurveně tupých idiotů, to snad není možné. Pokud považuje za výhru mět každou hru, co si koupíš hlídanou steamem, tak tady nemá cenu vůbec něco psát. Steam je v současnosti nejagresivnější forma DRM, která je tak rozšířená, že už není šance pro ti ní bojovat. Zlo vyhrálo, ale není důvod zlu fandit vy omezenci.
-
-
Nebud vulgarni, oni to proste jen nechapou, mozna ze vetsina z nich jsou deti, kterym je opravdu potreba aspon zkusit to vysvetlit.
-
-
Nechci být vulgárni, jen mi už občas dost tečou nervy z té lidské hlouposti, která začíná být všudypřítomná.
-
-
Už od včera jsem v práci ty honimíre. A ano opravdu si nepamatuji, co bylo před 25 lety.
-
Kde se považuji za hlas rozumy idiote? A klidně mnou opovrhuj. U hlupáka, co si ze svého dětství nic nepamatuje nic překvapivého. A už se připravuj, v pondělí je už škola.
-
Víš dutohlave, možná jsem hlupák v 99 ostatních činnostech ze sta, ale ty jseš 100% hlupák, který se tu považuje za hlas rozumu, což je na tom to nejsmutnější. Opovrhuji tebou. Je mi z tebe zle a je mi to dost líto, že na světě žijí tak hloupí lidé jako jsi ty.
-
Hlupák všechny okolo považuje za hlupáky. Ale nikdy si nepřizná, že on je ten hlupák.
-
-
A přitom jsem si začínal říkat, že tu píše normálně *7*
-
-
-
-
Zasekl si se v čase? V čem přesně je to omezený? Neumim si představit nic lepšího pro pc.. Předevšim díky steamu jsem přestal warezit. 3x kliknu a mám hru, workshop, diskuze a komunita všechno na jednom místě.. Naprosto mi to vyhovuje.
-
-
Nekteri lide povazuji DRM za omezujici, tak nejak z podstaty veci je to jeho ucel. Tim spis online DRM, jehoz funkcnost je zavisla na treti strane a jejich sluzbach. Dale treba steam zavedl region locky, kdysi na pc naprosto nevidana vec. Take musis mit kvuli steamu na pc behemhrani neustale spusteny jeden program abys mohl hrat hry zavisle na steamu a tento program na tebe dohlizi a informuje otom centralu. Dale valve diktuje ruzne omezujici podminky vyvojarým, kteri chteji distribuovat svuj software pres steam, protoze valve chce mit píd kontrolou nejen hrace, ale i vyvojare a jejich dila. Je toho dost, co se na steamu nelibi lidem, kteri si vazi osobni i spolecenske svobody.
-
-
Ok chápu že to někomu muže vadit... ale mě ta jejich ochrana nějak nevadí na netu jsem v zásadě furt a navíc hrát offline neni žádný problém.. MP prakticky vubec nehraju. Steam nezavedl region locky to je na 100% výmysl publisherů, kteří si vybírají, jaký hry locknou. A že něco "informuje centrálu" to dělá hodně softwaru o kterym možná ani nevíš, že to dělá, to by si pak v pc nemohl mít téměř nic. A věci mezi vývojáři a steamem no.. do těch já nevidim těžko o nich mužu něco říkat.
-
-
Co se tyce regional locku, tak je to sice vec, ktera me kapku stve, ale kdyz se nad tim zamyslis, tak je to pomerne logicka zalezitost. Protoze jista forma RL byla jiz drive, do urcitych zemi se ty hry proste nevyvazely a pokud ji clovek chtel, tak pro ne musel zajet za kopecky. Pripadne v CR vychazely v jinych verzich (napr. s cestinou). I ted je moznost koupit si klic v cizine a zprovoznit si ho na CZ steamu....
-
-
-
-
Souhlasim, ze je steam zlo, i kdyz to vetsina lidi nechape. Ale zlo nemuzes napravit zlem, at je to piratstvi her, nebo ddos utíky na online herni servery. To je jednoduse spatny pristup, ktery veci jen zhorsuje.
-
Můžeš prosím svůj argument podložit? Jinak je to pouhé šplouchání vodní hladiny... pleteš si svit hvězd s jejich odrazem na vodní hladině. (Pokud vím, je steam pořád dobrovolná služba a díky ní mizí otravné DRM a podobné "ochrany")
-
-
Ty seš kus demmenta. Celý Steam je DRM ty kokso.
-
-
:-D
kdysy jsme bývali vzdělaným národem -
-
steam ochrana JE,ale je to nutné zlo,protože to má jednu z nejlepších ochran z pohledu hráče,a není uplně snadný to hacknout.
-
-
-
-
Ještě si zapomněl imperalisticko kapitalistická prasata a rovnou to můžeš říkat jako plamenný proslov u KSČM.....A prosím, co bylo krásné na pc hrání před Steamem? Hraji už 17 let a hry kupuji nějakých 14 let. Před Steamem jsem si kupoval 3-4 hry ročně při ceně 1200-1500/kus. teď mám asi 5 AAA her ze Steamu z roku 2013 za cenu pod 10 euro. A nedostali ani halíř? Jelikož dělám předměty do Doty 2, tak nějaký "halíř" už mi přistál na účtu. Tak nevím, co zase meleš. Bereš drogy? *7*
-
-
Prý 17 let :DDD a hlavně, že jsi psal, že jsi ročník 90, čili v pěti letech už jsi pařil.... Jinak k ostatním tvojím plkům nemá vůbec cenu reagovat.
-
-
A to jako nemůže v 5ti letech pařit? Já už v tý době/věku rok drtil Super Maria s mamkou. Nevím co je na tom k nepochopení. V pěti jsem pak dostal Segu a pařil Altered Beast, Sonica a Streets of Rage.
-
Moje deti hraji uz od dvou let. Hlavne na tabletu, ten je uzivatelsky nejprivetivejsi.
-
Ano v 5ti letech už jsem hrál. Otec měl firemní notebook, kde jsme hrál interaktivní hry jako skákání žabičky či hra Auto na měsíci. První hra, co jsem si koupil byla Croc na pc. Samozřejmě s větším finančním přispěním rodičů. To byl rok 97. A ano nevyjadřuj se raději. Protože meleš hodně z cesty.
-
-
Ano nevyjadřuji se jako steam ovečka, takže jsem já ten špatný. Naopak, já jsem ten rozumný a ty ta hloupá a tupá ovce, která steam vidí jako mírotvůce. PS. Nemůžeš si pamatovac, co jsi dělal v pěti letech, to je dokázané. To začiná někdy v 10-11
-
-
To akatosh: ty si dobrej jantar...prej si člověk nepamatuje co dělal v pěti letech a začíná to až v 10-11 letech...
Takže moje vzpomínky ze školky jsou nějakej fejk matrix? Vzpomínky ze zápisu do školy jsou taky výmysly? -
Chlapče ty tu ale meleš strašný ho*na a připadáš si děsně "cool". Ale tak chápu, že si chceš užít svých 5 minut slávy tím, že tu budeš bojovat proti lidem, kteří mají pravdu. Steam je prostě super a ty asi nemáš prachy a tak tu brečíš. Opravdu úroveň. *7*
-
Jsi Kozy, jsi. Není možné si pamatovat, co jsme dělali, to můžou jenom hlupáci. Jsem pyšný na to, že jsem v tomhle případě hlupák.
-
To je zajímavý že na svoje dětství v usa mám vzpomínek víc než dost, určitě víc jak třeba z prvního stupně základky. Jseš jenom další hlupák.
-
Když někdo hraje, tak prostě hraje a je uplně jedno, jestli mu teklo mlíko po bradě, nebo jestli si to pak za deset let pamatuje víc než v útržcích. Řešíte nesmysly.
-
ty si nepamatuješ, jak jsi šel poprvé do školy? do 5. třídy a celý první stupeň základky máš jedno velké černé okno? to je mi tě skoro líto *1*
-
Jestli Tě matka kojila v 5, tak to nejspíš na Tobě zanechalo důsledky. Jde to vidět.
-
Kdo to dokázal?
-
Ano je to dokázané. Maximalně útžky, ale souvislosti vůbec, proto je naproso nesmyslné psát, že hraje 17, když mu v té době teklo mlíko po bradě.
-
Takže si ani nepamatuji kde jsem ve svých 5 letech vyrůstal? Kdo se o mě staral a už vůbec si nepamatuji nic ze školy a školky? Tak proč jsem am chodil????
A to že ty jsi rozumný a on tupý bez jakéhokoli argumentu proč nenávidím. Prostě to tak je, že? *7* -
Aha. Takže fotky, co mám v pc jsou padělek a je tam jiné dítě. Na kameře a kazetách nejsme my s bráchou, ale někdo cizí. Jak říkám, nemel hovvna.
-
-
-
-
-
Steam je to co mě donutilo nekrást, ale kupovat PC hry...pokud něco zachraňuje PC hry je to steam a podobné...
-
-
Je to smutne, ze teprve online drm te donutilo nekrast.
-
-
Ne online DRM, ale pohodlnost, rychlost a služby. Předtím tohle nabízelo jen RAPIDSHARE a podobné...
-
-
Co treba GamersGate ale bez DRM? Proc zrovna Steam s online DRM?
-
-
Protoze nejpohodlnejsi, nejrychlejsi, nejvetsi vyber, nejlepsi pece o zakazniky a to v dlouhodobem horizontu. K tomu je tam jeste navic ta aplikace, kterou naopak povazuji za prinos, prave z vyse uvedenych duvodu (napr. neni treba se starat o aktualizace, protoze ty se proste stahnou samy, mezitim co jsem v praci, nebo spim...). Popravde DRM me je uprime receno naprosto ukradena, pokud nezpusobuje problemy technickeho razu (jiz zminena StarForce etc.). DRM me trapilo jen v dobach kdy jsem byl bez penez a hry jsem kradl, coz je ale jiz cca 10 let zpet...
-
Ty hry, nebusdou vyzadovat ke hrani... Wait a minute... prave ten proklinany Steam ? ( ja ti nevim treba ne).
-
Porovnej si ceny se Steamem. Většina je o 20-30% dražší. Navíc stejně některé vyžadují Steam jako Bioshock či Skyrim. Tudíž dražší a stejně se Steamu nevyhneš.
-
-
Tak k tomuto se musim prihlasit. Hry jsem obcas kupoval, ale situace, kdy si prectu recenzi, a mam ohromnou chut si to hned zahrat, tak parkrat kliknu, dam si cigarko, uvarim caj a hraju... Kdyz jsem to zazil prvne, tak jsem byl v sedmem nebi :-)
-
-
Ano, jde. Třeba na Originu s online DRM...
-
To jde ale i bez steamu s online drm, ne?
-
-
-
-
-
Já už od steamu dostal takových dobrých 100 éček.
-
-
Přesně tak... např. L4D2 na štědrý den.
-
-
Ne, ale prodal jsem nějaký Dota2, CS:GO itemy a kartičky a docela sběratelé platí :)
-
-
taky tak, ale já můžu prodávat větci jenom asi 14 a už mám přes 15 euro (chytnul jsem prémiovou kartu)
-
-
-
-
"(...) ukradl to, co bylo krásné na pc-hraní"
A co to bylo? -
-
svobodu ukradli a ještě se jim tleská.
-
-
Jakou svobodu?
-
-
co to je svoboda?
-
-
Jakou zas svobodu? Jako že nemusíš jít ven a dojít si koupit CD že ti stačí sedět za PC a za 10 minut hrát?
-
-
-
-
To mají za ten prašivý Steam Guard, kvůli kterému jsem 3 dny nemohl hrát, protože jsem čekal na email *16*
-
-
Aspoň jsi se mohl jít provětrat ven..
-
-
V tom mi naštěstí Steam Guard nedokázal zabránit.
-
-
zatím
-
-
-
Osobně raději budu tři dny čekat než přijít o účet:)
-
-
To je tvoje věc. Já očekávám, že když mi napíšou, že mi poslali email, tak mi ho pošlou maximálně do několika minut a ne, že budu čekat 3 dny.
-
-
Přesně, tyhle maily byly přímo odrazující, v případu regirstací na určité stránky po nepřijití mailu do minuty, třech jsem šel ke "konkurenční" :D Ale to je jiný případ vím.
-
-
No ja byl jednou skoro dva mesice bez utcu, jelikoz mi Steam Guard mail poslal ale nic neprislo, resil jsem to s podporou a nebyli schopni to vyresit, tak mi ho pak docasne vypli a od te doby to funguje uplne normalne. Ale zkusenost to byla krajne neprijemna
-
-
A teď tu o karkulkce.
-
neuvěřitelný, a za tohle jim platíme *9*
-
-
Steam jako služba je zdarma. Platíš za hry.
-
-
-
-