Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja uz psal, ze to nejsou hackeri, ale vandalove. Ted to mozna pochopi vic lidi.
  • Já jim dám DDoS útoky...akorát nastavili dobrý slevy a pak praskali ve švech, když si to kupující začli stahovat *1*
  • Paráda,furt to nefugnuje *11* A to jsem se chtěl podívat,co tam mají za slevy. áchjo *7*
    • Tilwaen
      Prosím: http://store.steampowered.com
      • No... 4.1.2014 v 01:40 to vypadá, že ddosujou docela vydatně
  • až je chytí a napari jim nahradit ušly zisk ve výši stovek tisic dolaru, tak je prejde chut.
    • mohli by je chytit i s piraty
      • Jack1947
        Nebo s tebou aby ti domluvily, ze Steam nikoho neomezuje na zivote. *15*
    • Jack1947
      Pochybuji, ze by je nak chytli urcite nejsou tak hloupi ze se nechaji, bohuzel. Ano, asi by chtelo no a kdo by se potom smal. Zabava bY byla u konce a blbecci by nahrazovali usly zisk.
  • Robotron3
    Proč tyhle lidi takové útoky vůbec dělají? To si připadají jako velcí borci, že zahltí Steam? A ten pak padá? Podle mě jsou to normální zločinci a mělo by se s tím tak nakládat.
    • XorxoxTalarius
      Jelikoz si rikaji "DERP" tak pocitam ze maji radost z toho jak se miliony hracu vztekaji. Takze takovy hnusni trolove
  • Steam krapet blbne a plno lidi je na prasky. zrejme se nic stat asi nemůže, ale je to pekna ukázka toho jak nektery lidi ma tahle služba omotany kolem prstu. A to radeji nedomyslet az se tahle uber cool služba jednou podela uplne, to bude něco. Miliony lidi tam nebude moct a budou chtit svoje hry, to bude zmatek,bordel a protáhlých obliceju..
    • Klídek, můžeš pařit singleplayer...od toho tu jsou CoD:Ghosts *15*
    • Jazz
      Běž si už hodit smyčku, prosím tě. Díky. Pa.
    • Tohle fakt neresim. Odehral sem, uzil si a sbohem a satecek. Ze za napr. patnact let vylovim jiz prectenou knihu a dam ji jeste jednou povazuji za hotovou vec ale ze bych totez ucinil napr s CoD4 ktere "zdobi" muj Steam ucet si nemyslim. *6*
    • Jack1947
      To jo no, kde pak budou hry kdyz online a vlastne... nic jineho nez online nepojede. Hrat pujdo no moztna s pomoci cracku. To pak bude ochotny podstoupit malokdo. Mimo to pouze offline. Ja se na tu dobu netesim, obcas je dobre si zapnout Steam.
    • Mart9
      Jako člověk, který tam má jen Mafii 2, Burnout Paradise a hru z Levelu říkám: Těším se na to.
  • zase měly nějaký děcka potřebu se vyblbnout... zakázat internet a týden povinně mýt nádobí kartáčkem na zuby... a domácí vězení!
  • Úroven diskuze mě nutí přehodnotit smysl vkládání příspěvků jen od registrovaných...
  • Nuž, dali jsme always online hrám šanci, zkouška ukázala že firmy nejsou schopny 100% spolehlivý chod her nikdy zabezpečit, není to v lidských silách a hráči tím budou vždy, více či méně, nějak omezováni.. takže nám vraťte offline hry a LAN podporu, šmejdi *4*
    • Radioaktivni_surikata
      100% chod není schopnej nikdo zabezpečit ani offline hrám. A co to má společnýho s partou debilů, který občas někdo dokáže pasovat na "hackery" za DDoS, to už mi úplně uchází. Těch always online her zase tolik není. Vím akorát o Sim City. Diablo III nepočítám, protože tam to má reálnej důvod i jako anticheat. A LAN? To jako fakt? Kdyby tenkrát těm co se scházeli ve sklepě a tahali s sebou těžký krabice, aby si mohli zahrát po síti někdo řekl, že v nedaleký budoucnosti budou moct zůstat doma a hrát stejně pohodlně, jsem zvědavej kolik by jich odmítlo. Těch momentů, kdy něco nejde, protože se updatujou servery nebo na chvíli spadnou (nepočítám nápory v prvním týdnu) je minimum.
      • co ti na tom uchází? offline hru ti nikdo DDoS útokem nesestřelí
        • Radioaktivni_surikata
          To je jen obcházení problému, ne jeho řešení. Řešením je ty pitomce najít a nechat je uhradit vzniklý škody. Mimo to já pořád nevím, který hry by nešly hrát vyjma multiplayerovek, a do těch dávat offline funkci je pitomost. Battlefield s 63 boty, radši fakt ne.

EDIT: Lidi by si totiž měli už sakra uvědomit, že "anonymita" internetu neslouží k tomu, aby se na něm každej choval jak...
          • jak jsem ti psal výše, ze jmenovaných firem které byly napadeny DDoS útokem je Valve jediné, které umožnuje aspoň část jejich (tří) her hrát offline
            • Radioaktivni_surikata
              Asi žiješ v nějaký jiný realitě, proto tě to tak štve. Ale tady u mě to jde, i když má Steam výpadek. Teď jsem z kompu vytáhl kabel a pár her zkusil spustit. Borderlands 2 můžu hrát offline, GTA IV můžu hrát offline, to samý oba Witchery, Alana Waka, State of Decay, Wormse, Just Cause 2, atd. atd. všechno legálně koupeno na Steamu. Takže nemáš pravdu.
            • Veskoslav
              Dead Space 3 jde hrát taky offline;)
      • tak určitě, kdyby mi tenkrát někdo řekl že místo pařby a kalby s partou kámošů v jedný místnosti budem všichni sedět doma sami nebo s rodičema a pařit po netu, skákal bych do stropu radostí *3*
        • Veskoslav
          No na LAN párty jsme sice všichni byli v jedné místnosti, ale skelný zrak upřený na obrazovku a sluchátka. Jedině, kdy šlo něco slyšet, že tam někdo je kromě hrajících zombii byla pauza na jídlo:) Pít jsme nepili, protože jsme hráli.
        • Radioaktivni_surikata
          S kámošema můžeš kalit v hospodě nebo kdekoliv jinde tak často, jak na sebe budete mít čas. Co je zábavnýho na přenášení HW a zapojování kabelů nevím, možná jsem divnej, ale fakt ne. Navíc co ti brání narvat 10 lidí do jedný místnosti a pařit online?
          • Např. já a moji compadres se jednou za dva měsíce sejdeme s kompama v klubovně (14 - 16 lidí, bez internetu - to je co?!) a paříme. CoDMW1, WaW, tam je ještě LAN, v pozdějších už není. Pak už jen zbývají různé vochcávky (Chivalry) nových her a paření her starých. LAN party má dodnes pro ty, kteří ji aspoň jednou zažili, své obrovské kouzlo.
          • ptáš se blbě Surikato, zeptej se "co ti brání narvat 10 lidí do jedný místnosti a pařit online, LAN, nebo offline, jak budeš zrovna chtít, protože máme sakra rok 2014"
            • Zrovna Starcraft 2 je hra u které by LAN vyloženě bodnul. Jenže Blizny jsou nenažraný a sebemenší turnaje v SC2 pro ně byly vždy trnem v oku (pokud z toho neměli $$$).
            • Radioaktivni_surikata
              Na Originu mám 2 hry a obě fungujou i když nejde net, takže je to lež. Steam není no a co, Steam je největší digitální obchod s hrami. Blizzard má aktuálně 3 hry, z toho jedno MMO, což je čiště MP žánr. Na LAN se nikdo neptá, protože po něm neštěknul ani pes. V době, kdy se sepisujou petice za kdejakou kravinu a vedou se ohnivý diskuze na témata, jako jestli správně velkej bobek měří 4 nebo 5 cm, je prakticky nemyslitelný, že by LAN chtělo využívat větší množství lidí a nikdo se nějak viditelnějc neozval. Když je i v takový technologicky zaostalý zemi jako ČR slušnej internet k dispozici už téměř všude, nemá LAN v širším měřítku smysl. Je to featura pro pár lidí.
            • a jaká je tedy poptávka po LANu? jsi informovaný, nahoď nějaká data, kolik lidí na otázku "chcete ve svých her LAN?" odpovědělo "ne, nikdy!"

co se dostupnosti offline her týká, u firem u kterých se bavíme u současných her

Blizzard/Bnett: 0

EA/Origin : 0

Valve/Steam: jak co
            • Radioaktivni_surikata
              Neřekl bych, že se ptám blbě. Řekl bych, že po LANu není dostatečná poptávka na to, aby se s ním v první řadě někdo patlal. Pokud online funguje obstojně, není důvod dělat to samý několika různými způsoby. A u kterejch her kromě Sim City nebo Diabla 3 nefunguje offline, pokud pominu čistokrevný multiplayer tituly? I šílenej Ubisoft už s always online DRM skončil před víc jak rokem. Tak vo co go?
    • Veskoslav
      Jelikož mi 80% her na Steamu jede offline. A LAN vážně? Myslím, že doba chata, 10 lidí, 10 spacáků a 100 litrů energy je za náma. Současné generaci to nic neřekne a stará už na to nemá čas, bo rodina a práce *3*
      • Překvapuje mě, že když se řekne LAN, tak nikomu nedochází, že to znamená aj že to pojede přes Hamachi a Tunngle (případně Garenu). Natolik využívaná možnost a naprosto všichni jí ignorují. To to opravdu všichni vnímají jako "pirate only" možnost?
      • takže 20% si her si pořád nezahraješ když se něco podělá, a to je Steam nejvíc friendly z těch tří .. u offline věcí si zahraješ 100% her kdykoliv budeš chtít
        • Veskoslav
          Pokud ti ale budou fungovat nosiče, na kterých máš hry;)
          • no vidíš, to byla další výhoda offline věcí, dobře se zálohovaly
            • Veskoslav
              Ale to jsem nevypaloval pro sebe;) Měl jsem originál, nebyl důvod si dělat zálohy. V té době mě to rozhodně nenapadlo a neuvažoval jsem 10 let dopředu, že něco nebude fungovat.
            • Instalačky se dají krásně zálohovat i když je to online distro ;) nejdůležitější hry mám zálohované na jiném disku a všechny jsou z online distrubuce, doba vypalování skončila jelikož mají standardní optické nosiče menší životnost než standardní HDD.
            • neříkej že z těch 30 výpálených záloh s AoE co máš doma ti mechanika ani jedno nepřečte *3*
            • Veskoslav
              Dobře se zálohovaly? No jelikož jsem pálil jako divý, tak třeba vím, že takový AoE I nešel už přepálit po 30 vypáleních, protože to odrovnalo disk. Z CD, co mám dom a jsou 2002 a starší, tak skoro 2/3 budu vyhazovat. A to včetně staré verze Diabla II, AoE či Drakena. Všechno originál, ale mechaniky už to nepřečte.
      • XorxoxTalarius
        Nemuzu souhlasit, LAN je proste porad LAN. Navic v dobe kdy notas zvladne to co stolni pocitac.
        • Veskoslav
          LAN je sice LAN, ale řekni mi. Jak často mají přátelé čas si jít s tebou zahrát online. Kolik by asi měli času, kdyby měli přijít na LAN? Jednou za týden? Já jsem rád, když se jako staří hráči Quake III, AoE II či CS sejdeme jednou za měsíc. A to po netu.
          • Casu je furt stejne -).
            • Veskoslav
              Jejdásku, není;) To sám musíš vědět, že sice den má 24 hodin, ale nyní musíš více věcí stihnout a máš i odpovědnější věci než být celý víkend na chatě a hrát;)
          • XorxoxTalarius
            No mel bych tu moznost jednou za 14 dni, bohuzel ji nemam. Jelikoz LAN proste spousta her nepremava.
            • Veskoslav
              No jediné čtyři hry, co mám doma a podporují LAN: TII, AoE II, Stacraft I a Quakce III *1*
  • JustinBieber
    Hekři jeli bomby *3*
    • Ronox
      Ve Volgogradu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit