Přejít na výpis diskuzí
Steam, Origin i Battle.net se staly terčem DDoS útoků
3.1.2014 | Adam Homola
279 příspěvků
-
jj akce left4death2 ukazala slabiny tak se to hned muselo zkusit :D a ono to jde :D si pan tlusty bude muset trosku zmenit pristup k sitim...
-
muzete mi rict kde se jako ten DDOS a jak projevil ? protoze shop mi sel,nakupovani taky, tradovani taky, dota network taky. Jediny co bylo horsi bylo trziste po tom co napsali ze na crafteni badgu zbyva 24h.
-
-
Mě STEAM blbnul...z telefonu se například nešlo vůbec přihlásit...na kompu se to vracelo na předešlé stránky etc.,
-
-
"Nejviditelnější je to asi u Steamu, který na takové výpadky zvyklý není." no jo vy jste si užívaly volna tak ani nevíte že byl dlouho mimo
-
-
*Facepalm* *7*
-
-
preco to robia? mozno preto, aby si ludia uvedomili ze steam a origin su len drm, tj obmedzuju zakaznika
-
-
Jak jsem psal níž, můžu hrát všechny hry na Steamu i v offlinu, jenom bez MP funkcí, což je jasný, takže nevím v čem mě omezují. Jedinej, kdo mě momentálně v něčem omezuje jsou ti pitomci, kterých se dost naivně zastáváš.
-
-
Kratkodobe jo, dlouhodobe nikoliv.
-
Nemohu jinak než souhlasit...
-
-
Tudíž když mi před měsícem týden nešla moje banka, protože se někdo rozhodl, že ji shodí, tak defacto mi chtěl říct, že mě utlačuje a mám mít peníze v botníku? Tahle pseudoskupinka udělala pouze to, co umí cvičená opice, zapnout program a nechat běžet. Ti nic nedokazovali.
-
-
ano, lebo mas v zakone prikazane, ze musis mat bankovy ucet, a vyplata ti prijde len na ten
je to velka prepletena masineria
mas zakonom prikazane ze svoje peniaze musis niekomu dat, kto ti ich spravuje ;)
a ako bolo vidiet zaciatkom min roku na Cypre, tak ti ich mihnutim oka mozu aj zobrat
*3* -
-
Veď môžeš všetky tie peniaze vybrať hneď ako ti prídu na účet a následne ich skladovať pod vankúšom, kde je problém?
-
Mám to v pracovní smlouvě, že musím mít bankovní účet.
-
-
pretoze to je zadefinovane v zakone
-
-
-
-
-
Jen do nich!
-
-
Svoboda *5*
-
-
Škoda že neexistuje smajlík Čegevari co ? Levičácký prase (podle všech tvejch komentů co tady kolujou..).
-
-