Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    Nevím přesně co, jen jsem napsal důvod, pod kterým by se klidně mohl ehop obviňovat. Např. pro to že míří na psychiku tvé bandy pomatenců. *4*
  • Asharak
    No já neřekl co přesně ta první věta nebo souvětí byla, to byly jenom příklady pane. A jinak nevím proč bych měl hledat zajímavé odpovědi, když jsem to nenapsal proto, abych se tím zdržoval a nějak zabýval. Takhle jen píši co mě napadne, alespoň že dnes pořádně zapršelo. A zítra do školy.
  • Co se snazim vyresit? *1* Ja pouze reagoval na tvou detinskou premisu "steam je tu hlavně pro to, aby vytahal z lidí peníze za hry, které vůbec hrát nebudou"
    Steam je shop, tudiz jeho cilem je vydelavat penize a ze slevovych akci tezi jak zakanici, tak oni. A ze existuji jedinci, kteri neumi uderzet sve penezenky a mozky na uzde neni jejich vina. *3*
    Nevim, co jineho v tom hledas. To je cele. *3*
  • Ja ale, na rozdil od tebe, netvrdil, ze muj prispevek byl sarkasmus nebo snad recnicka otazka.
    *3*
    Takze ne, v te citovane vete neni ani sarkasmus, ani recnicka otazka.
    Ale koukam, ze uz sam nevis jak odpovidat a tak se zacinas vykrucovat odpovedim. Docela usmevne. *3*
  • gamerkt79
    Nejde o to , ze bych nemel pristup k internetu. Problem je, ze nektery firmy maj problem to "spojeni" udrzet. Staci se podivat na problemy, ktery melo Diablo 3 a nebo Simcity. Nebo nektere hry od Ubi. Jim spadne server ... a ty si nezahrajes...prijdes o save.
  • Se podívej na ten ddos guard a projdi si ty plány, to je tak pro nějakou firmu z garáže.
  • Asharak
    Není to chyba Valve. Ale nechápu, co se tady snažíš vyřešit. Mě o nic takového nejde a nemám v plánu se o to nějak moc zajímat nebo někoho nějak obviňovat, promiň.
  • Asharak
    " Nebo jak si to jako predstavujes?
    Kdyz nekdo neumi hospodarit se svymi financemi a kupuje vse, kde vidi nalepku se slevou, tak je to prece jeho problem, a ne obchodu." Ty vidíš něco tady např..
  • Jack1947
    Urcite se daji potlacit.

http://www.itnews.com.au/News/234834,five-ways-to-defend-against-a-ddos-attack.aspx

https://ddos-guard.net/en/?utm_source=adwords&utm_medium=english&gclid=CIX-
    z9DV5bsCFQkd3godsFMAew

Nejaka prevence proti utokum urcite existuje, jen o ni zatim nikdo nevi toje cele.
  • Jacku neplácej zase, radši místo kecání zde otevři google a zkus zadat DDOS wikipedia. Nemůžeš uzavřít bránu pro určitý útoky když odcházej z proměnlivejch dynamickejch adres, ale to ti vysvětlej tam.
  • Jack1947
    No, leda ze by meli nejakej nastroj kterej by tyto nahodne utoky nejak odrazel.
  • proti DDOS se zatím není jak bránit.
  • A to je opet chyba Valve, ze nejaka banda pomatencu povazuje steam za slunickovy raj? *1*
    Jinak ja nevim, kdo z ceho obvinoval Blizzard, ale obvinovat nejaky shop z toho, ze nekdo nema kontrolu nad svou penezenkou a svou vlastni hlavou je proste zhovadilost. *3*
  • "steam je tu hlavně pro to, aby vytahal z lidí peníze za hry, které vůbec hrát nebudou"
    Vysvetli me prosimte, kde je v teto vete ona recnicka otazka, sarkasmus nebo snad tema na uzvahu.
    Pouc me, protoze jsem asi naprosto zabednenej mimon, ale ja tam nic z toho nevidim.
    *3*
  • Jack1947
    Anti ddos ochranou ? *15*
  • Asharak
    Já se o ně nestarám, jen o nich(a sobě) mluvím. A to je už snad moje věc, tak se nestarej ty o mě.
  • Asharak
    Víš že pro hodně lidí je steam ten sluníčkový ráj že jo? *1*
    No na druhou stranu, když se obviňoval Blizzard jako banda psychologů, nevím proč by se z toho nemohl obviňovat Steam, resp. Valve *3*
  • Asharak
    Ono se na diskuzích nesmí používat nic jiného než přímé obviňování obsahem? Bez různých prvků jako jsou řečnické otázky, sarkasmus, téma pro úvahu a podobně? *6* To pardon, a všem se omlouvám.
    Ale zajímavé že jsi na to přišel a druhá(či poslední odstavec) číst příspěvku už je k tématu *7*
  • nic jednodussiho - tak to nekupuj a o ostatni se laskave nestarej, je to jejich vec
  • a jak bys to chtel asi zabezpecit proti DDoS?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit