Přejít na výpis diskuzí
Steam, Origin i Battle.net se staly terčem DDoS útoků
3.1.2014 | Adam Homola
279 příspěvků
-
Alespoň by ty kecy měly smysl, protože by každý obhajoval sebe.
-
Přesně, tyhle maily byly přímo odrazující, v případu regirstací na určité stránky po nepřijití mailu do minuty, třech jsem šel ke "konkurenční" :D Ale to je jiný případ vím.
-
Ach, StarForce... to by se čuměli kdybych jim ukázal jak jsem po každém nainstalování Sacred Underworld z originálky stáhl crack a mohl konečně hrát. *1*
-
To je ale přeci problém těch lidí, ne Steamu *4*
-
Škoda že steam je tu hlavně pro to, aby vytahal z lidí peníze za hry, které vůbec hrát nebudou. To je ten problém, o kterém by jste se tu měli dohadovat. *3*
-
Jo, je to jeste jednoducha cesta at mu to vadi , jen necha si svoji pravdu a necpe nam ostatnim tydle kecy to je cele. Nepochopi nikdy vime ne.
-
oprava "Pocitac mam k netu pripojen prakticky porad" *3* *1*
Jinak samozrejme situace, kdy jedu na dovolenou, chatu, vylet nebo obecne nekam mimo domov do toho nepocitam, to mam jine aktivity, nez hrani her. -
Me by vazne zajimalo, co ti vlastne tak vadi. Jde ti o princip? Nebo te opravdu omezuje i ten offline mod? To ses opravdu tak casto a tak dlouho bez internetu?
Ja osobne jsem se jeste nedostal do situace, kdy bych byl tak dlouho bez netu, aby me nestacil ani ten off-line mod. Pocitac mam k pc pripojen prakticky porad, takze vazne moc nechapu s cim ma tolik lidi problem, pokud jim ovsem nejde pouze o princip. -
Já jim dám DDoS útoky...akorát nastavili dobrý slevy a pak praskali ve švech, když si to kupující začli stahovat *1*
-
Tohle fakt neresim. Odehral sem, uzil si a sbohem a satecek. Ze za napr. patnact let vylovim jiz prectenou knihu a dam ji jeste jednou povazuji za hotovou vec ale ze bych totez ucinil napr s CoD4 ktere "zdobi" muj Steam ucet si nemyslim. *6*
-
Nevím, kam jsi se pro změnu díval ty, ale nespletl sis náhodou Bf3 a Bf3 Premium? *7* Přestřelil jsem, průměrná je kolem 1000 u konzolové verze.
-
Je to Veskoslav, ten dela jako ze je "proti" konzolim a pritom i sam vlastni, jen prileva ohen do oleje. Tot vse. Vsemi moznymi zpusoby, i kdyz ja bych se uz nicemu nedivil.
-
No, nevím kams koukal, ale podle heureky fakt nevidím BF3 za 1400 kč. Nesmíš nakupovat na xzone a podobných obchodech, kde to maj dost předražený...částky za konzolovou verzi se blíží k Tvé ceně za PC verzi...
-
To jo no, kde pak budou hry kdyz online a vlastne... nic jineho nez online nepojede. Hrat pujdo no moztna s pomoci cracku. To pak bude ochotny podstoupit malokdo. Mimo to pouze offline. Ja se na tu dobu netesim, obcas je dobre si zapnout Steam.
-
Nebo s tebou aby ti domluvily, ze Steam nikoho neomezuje na zivote. *15*
-
Schálně jsem dal Steam offline a zkoušel, co mi jede s tou "šílenou" DRM ochranou: Stalker (mám i na DVD všechny 3 díly), Outlast, Trine2, C&C Red Alert 3+datadisk, Strike Suit Zero, Sanctum 2, Borderlands I a II, Skyrim a pak jsem se na to vykašlal.
Hry, co jdou hrát offline a mám je na battlenet účtu: Diablo I a II, Starcraft I a II, Warcraft III. Což je více jak 2/3 her provozovaných Blizzardem.
U těchto her nemám online funkce, to je logické. Ale to nemáš ani ty u konzole, když není připojena k netu. Navíc neplatím za MP a hry mě vyjdou na polovinu. Takový BF3 Premium stojí na Xbox a PS3 i teď 1399 Kč, na pc? 695 Kč. Navíc MP v ceně hry. -
Poslední path už nemusíš:)
-
Jako člověk, který tam má jen Mafii 2, Burnout Paradise a hru z Levelu říkám: Těším se na to.
-
taky tak, ale já můžu prodávat větci jenom asi 14 a už mám přes 15 euro (chytnul jsem prémiovou kartu)
-
A jak to souvisi s tim, ze te ta hra nuti byt online a spoustet program, ktery s ni nesouvisi...