Přejít na výpis diskuzí
Steam, Origin i Battle.net se staly terčem DDoS útoků
3.1.2014 | Adam Homola
279 příspěvků
-
A Steam zase nefacha. Opravdu mi prijde divne, ze maji prachy na sve pofiderni konzole, ale nemaji prachy na to, aby si zabezpecili servery.
-
"steam je tu hlavně pro to, aby vytahal z lidí peníze za hry, které vůbec hrát nebudou"
Ja ti nevim, ale jak pochopit tento prispevek, nez tak, ze obvinujes obchod z toho, ze chce vydelat penize.
To maj ty hry davat zadarmo, nebo to zabalit, aby nahodou nezpusobili nekompetentnim jedincum ujmu, kdyz kupuji vse co ma slevu? Nebo jak si to jako predstavujes?
Kdyz nekdo neumi hospodarit se svymi financemi a kupuje vse, kde vidi nalepku se slevou, tak je to prece jeho problem, a ne obchodu. -
Steam je byznys, fakt? A ja blahove myslel, ze jejich cilem je udelat svet vice slunickovy a zajistit celosvetovy mir.
OMG to je zase jednou Captain Obvious. Copak ja nekde psal opak? Pouze jsem reagoval na prihlouple obvinovani steamu z toho, ze si plno lidi kupuje spousty her jen protoze vidi 75% slevu, aniz ty hry budou hrat. A to prece neni problem obchodu, ale zakaznika. -
bohuzel je to tak od zasahu do trziste steamoveho primo valvem konceje prodavanim skoro nehratelnych titulu ala silent hill za 20e ... nekdy se nestacim divit
-
trouba z internetu vs 3 mega milionové korporace - 1:0 pro troubu *1*
-
Klídek, můžeš pařit singleplayer...od toho tu jsou CoD:Ghosts *15*
-
Nevim v čem je teda přesně problém, ale vím, že za to může Steam. Aspoň podle fór.
-
Mě stačí třeba Red Orchestra , liga lig nebo Crusader No Remorse :P (i když to nejsou nový hry).
-
DayZ nemám na tomto účtu, ale zkoušel jsem Dotu a ta jede v pořádku i v době útoků.
-
Steam mi jede překvapivě v pořádku, ale připojit se na DayZ je nemožné. Napíše to chybu "Authentication Timeout". To samé mi to dělalo právě i včera jen během útoku.
-
Teď mi spadl. Tyhle kurvvy najít a veřejně pověsit za koule.
Edit: Už se zase načetl. -
A už zase nejede Steam a s ním DayZ. Včera to sranda byla, ale po druhý už tak moc ne. *7*
A za útoky může https://twitter.com/chFtheCat, ne nějakej DERP. -
Koukam ze nekdo vyrovnal ... SkoRE i kdyz je na tom Veskoslav stale blede ( skoro poovina minusu fuc). Vlastne se zda ze sam je v minusu. Ostatni v plusu. Vtipne. +5 kazdy skoro.
-
on naopak přemýšlí. Steam je byznys a jeho primárním cílem je prodat. Jestli si myslíš že je to spojování hráčů do sociálních útvarů tak jsi asi spadl z višně. Steam jsou primárně dvě věci - Shop a DRM.
-
Kdyby jsi měl nadhled a trochu přemýšlel, tak možná pochopíš, co jsem tím chtěl říct.
-
"Já si v prosinci zahrál aspoň něco nového, co ty?"
DayZ, Just Cause 2 Multiplayer... *5* -
Běž si už hodit smyčku, prosím tě. Díky. Pa.
-
Vidíte, a na GOG.com stačilo dát "jen" Fallouty zdarma. *1*
-
No... 4.1.2014 v 01:40 to vypadá, že ddosujou docela vydatně
-
To snad ne. *1* Prece nechces obvinovat distribucni kanal z blbosti lidi, kteri kupuji vse, co je ve sleve, bez ohledu na to, jestli to vubec budou hrat.
Co se tady clovek jeste nedocte. *1*
Zakazme slevy, protoze nekteri jedinci neumi hospodarit se svymi financemi. lol *15*