Přejít na výpis diskuzí
Steam, Origin i Battle.net se staly terčem DDoS útoků
3.1.2014 | Adam Homola
279 příspěvků
-
takže 20% si her si pořád nezahraješ když se něco podělá, a to je Steam nejvíc friendly z těch tří .. u offline věcí si zahraješ 100% her kdykoliv budeš chtít
-
Proč to dělají? Protože můžou.
-
No jediné čtyři hry, co mám doma a podporují LAN: TII, AoE II, Stacraft I a Quakce III *1*
-
No mel bych tu moznost jednou za 14 dni, bohuzel ji nemam. Jelikoz LAN proste spousta her nepremava.
-
Protože u vybílení účtu bank je jasně definovaný zločin, u online distribuce zatím nikoliv.
-
Souhlas tohle nema s "hacktivismem" nic spolecneho, jeto ciste jenom akce aby nasrali lidi.
-
LAN je sice LAN, ale řekni mi. Jak často mají přátelé čas si jít s tebou zahrát online. Kolik by asi měli času, kdyby měli přijít na LAN? Jednou za týden? Já jsem rád, když se jako staří hráči Quake III, AoE II či CS sejdeme jednou za měsíc. A to po netu.
-
Jelikoz si rikaji "DERP" tak pocitam ze maji radost z toho jak se miliony hracu vztekaji. Takze takovy hnusni trolove
-
Nemuzu souhlasit, LAN je proste porad LAN. Navic v dobe kdy notas zvladne to co stolni pocitac.
-
Když někdo hekne účty banky a vybílí to okey, ale co si timhle chtějí dokázat? Uplně zbytečná práce...btw mě steam normálně funguje..
-
Mít takovou firmu, se žalobou bych neváhal. Kdo něco záměrně poškodí, musí to zaplatit. Tady ušlý zisk. Nevidim v tom rozdíl oproti tomu, když třeba nějací chuligáni rozmlátí výlohu obchodního domu. Taky to nejsou žádní hrdinové, ale pitomci, co škodí druhým a majetku. Za blbost se platí...
-
Jelikož mi 80% her na Steamu jede offline. A LAN vážně? Myslím, že doba chata, 10 lidí, 10 spacáků a 100 litrů energy je za náma. Současné generaci to nic neřekne a stará už na to nemá čas, bo rodina a práce *3*
-
Špatný řádek.
-
Nuž, dali jsme always online hrám šanci, zkouška ukázala že firmy nejsou schopny 100% spolehlivý chod her nikdy zabezpečit, není to v lidských silách a hráči tím budou vždy, více či méně, nějak omezováni.. takže nám vraťte offline hry a LAN podporu, šmejdi *4*
-
Tohle nepochopím. Chápu, když někdo shazuje stránky vlád či bank ale toto? Jo jinak podobný případ byl v Číně, kdy shodili server nějaké zdejší MMO srandy. Následně firma žalovala za ušlý zisk v době výpadku (jedná se o F2P model MMO, který je v Číně nejrozšířenější) a pachatele, které nakonec chytli (debilové se chlubili kde mohli) tak nejenom že zaplatili 250 000 dollarů pokutu, ale ještě šli sedět. Což dovoluje i evropské a americké právo. A zrovna Steam a jeho slevy můžou přijít případné útočníky pěkně draho.
-
Děkuji, opraveno :)
-
Opravdu vykročili správnou "novou"?
-
Proč tyhle lidi takové útoky vůbec dělají? To si připadají jako velcí borci, že zahltí Steam? A ten pak padá? Podle mě jsou to normální zločinci a mělo by se s tím tak nakládat.
-
to předtím byl Teprve začátek "Střih".Začíná Soumrak Internetu "Střih".Nepřitel se chystá k válce,"Střih" Dojde K boji"Střih" který rozhodne všechno"Střih" "Střih".Víš Že Musím udělat co je spravné "Střih". a máme trailer. *1* *1*