Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Jejdásku, není;) To sám musíš vědět, že sice den má 24 hodin, ale nyní musíš více věcí stihnout a máš i odpovědnější věci než být celý víkend na chatě a hrát;)
  • Casu je furt stejne -).
  • Ja uz psal, ze to nejsou hackeri, ale vandalove. Ted to mozna pochopi vic lidi.
  • co ti na tom uchází? offline hru ti nikdo DDoS útokem nesestřelí
  • Radioaktivni_surikata
    Neřekl bych, že se ptám blbě. Řekl bych, že po LANu není dostatečná poptávka na to, aby se s ním v první řadě někdo patlal. Pokud online funguje obstojně, není důvod dělat to samý několika různými způsoby. A u kterejch her kromě Sim City nebo Diabla 3 nefunguje offline, pokud pominu čistokrevný multiplayer tituly? I šílenej Ubisoft už s always online DRM skončil před víc jak rokem. Tak vo co go?
  • "Nejviditelnější je to asi u Steamu, který na takové výpadky zvyklý není." no jo vy jste si užívaly volna tak ani nevíte že byl dlouho mimo
  • zase měly nějaký děcka potřebu se vyblbnout... zakázat internet a týden povinně mýt nádobí kartáčkem na zuby... a domácí vězení!
  • Black_Hand
    script kiddies si zase neco dokazujou *7* . kdyby meli alespon nejakou motivaci, tak ok. ono je take naprosto legalni, kdyz rakusaci udelaji ohlasenou demonstraci proti temelinu na dopravnich prechodech, i kdyz z toho nemusim byt nadseny. a normalni ddos utok neni opravdu nic jineho, jen je v elektronicke forme. jenze, krome toho ze jsou ohlaseni, maji ti rakusaci alespon nejaky duvod, i kdyz s nimi nemusim stokrat souhlasit a povazuju je za idioty typu "kdyby buh chtel abychom letali, dal by nam kridla" (anebo radsi "kdyby buh chtel abychom letali, nestvoril by spanelskou letovou kontrolu").
  • Instalačky se dají krásně zálohovat i když je to online distro ;) nejdůležitější hry mám zálohované na jiném disku a všechny jsou z online distrubuce, doba vypalování skončila jelikož mají standardní optické nosiče menší životnost než standardní HDD.
  • ptáš se blbě Surikato, zeptej se "co ti brání narvat 10 lidí do jedný místnosti a pařit online, LAN, nebo offline, jak budeš zrovna chtít, protože máme sakra rok 2014"
  • neříkej že z těch 30 výpálených záloh s AoE co máš doma ti mechanika ani jedno nepřečte *3*
  • Veskoslav
    No na LAN párty jsme sice všichni byli v jedné místnosti, ale skelný zrak upřený na obrazovku a sluchátka. Jedině, kdy šlo něco slyšet, že tam někdo je kromě hrajících zombii byla pauza na jídlo:) Pít jsme nepili, protože jsme hráli.
  • Radioaktivni_surikata
    S kámošema můžeš kalit v hospodě nebo kdekoliv jinde tak často, jak na sebe budete mít čas. Co je zábavnýho na přenášení HW a zapojování kabelů nevím, možná jsem divnej, ale fakt ne. Navíc co ti brání narvat 10 lidí do jedný místnosti a pařit online?
  • Veskoslav
    Dobře se zálohovaly? No jelikož jsem pálil jako divý, tak třeba vím, že takový AoE I nešel už přepálit po 30 vypáleních, protože to odrovnalo disk. Z CD, co mám dom a jsou 2002 a starší, tak skoro 2/3 budu vyhazovat. A to včetně staré verze Diabla II, AoE či Drakena. Všechno originál, ale mechaniky už to nepřečte.
  • no vidíš, to byla další výhoda offline věcí, dobře se zálohovaly
  • tak určitě, kdyby mi tenkrát někdo řekl že místo pařby a kalby s partou kámošů v jedný místnosti budem všichni sedět doma sami nebo s rodičema a pařit po netu, skákal bych do stropu radostí *3*
  • jj akce left4death2 ukazala slabiny tak se to hned muselo zkusit :D a ono to jde :D si pan tlusty bude muset trosku zmenit pristup k sitim...
  • A ještě si opravte shodu přísudku s podmětem. *3* Ty služby vykročili? OMG! *1*
  • Radioaktivni_surikata
    100% chod není schopnej nikdo zabezpečit ani offline hrám. A co to má společnýho s partou debilů, který občas někdo dokáže pasovat na "hackery" za DDoS, to už mi úplně uchází. Těch always online her zase tolik není. Vím akorát o Sim City. Diablo III nepočítám, protože tam to má reálnej důvod i jako anticheat. A LAN? To jako fakt? Kdyby tenkrát těm co se scházeli ve sklepě a tahali s sebou těžký krabice, aby si mohli zahrát po síti někdo řekl, že v nedaleký budoucnosti budou moct zůstat doma a hrát stejně pohodlně, jsem zvědavej kolik by jich odmítlo. Těch momentů, kdy něco nejde, protože se updatujou servery nebo na chvíli spadnou (nepočítám nápory v prvním týdnu) je minimum.
  • Veskoslav
    Pokud ti ale budou fungovat nosiče, na kterých máš hry;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit