Přejít na výpis diskuzí
Steam, Origin i Battle.net se staly terčem DDoS útoků
3.1.2014 | Adam Homola
279 příspěvků
-
Ježiš tyvole co je to ku*va za trend? To zase jedou ňáký nerd kids s maskama militantního katolíka Guye Fawkese?
-
Ano nevyjadřuji se jako steam ovečka, takže jsem já ten špatný. Naopak, já jsem ten rozumný a ty ta hloupá a tupá ovce, která steam vidí jako mírotvůce. PS. Nemůžeš si pamatovac, co jsi dělal v pěti letech, to je dokázané. To začiná někdy v 10-11
-
*Facepalm* *7*
-
A muzu se zeptat jak si prisel na to ze steam udelal z PC omezenou zalezitost a ukradl to co bylo na pc hrani krasne? Kdyz je to jen distributor her a softu?
Steam pouzivam jis radu let a radu let hraji na PC a Steam me nic neukradl a neznechutil tak nevim kde jsi na to prisel. -
A to jako nemůže v 5ti letech pařit? Já už v tý době/věku rok drtil Super Maria s mamkou. Nevím co je na tom k nepochopení. V pěti jsem pak dostal Segu a pařil Altered Beast, Sonica a Streets of Rage.
-
Moje deti hraji uz od dvou let. Hlavne na tabletu, ten je uzivatelsky nejprivetivejsi.
-
normální kokosové, co dodat, stejně se většinu her podaří upirátit a tak trpíme jenom my, co si ty hry kupujeme aby je ostatní mohli mít zadarmo a bez DRM *13* nechápu to gesto, fakt ne, co tím jako chtěli říct? Ať si lidi stahujou hry, stejně jsme to v mládí dělali všichni a kdo tvrdí že ne, tak měl bohatýho fotra nebo je hodně mladej takže nezažil dobu před digitální distribucí, ale ať nesahají lidem na hry za který si zaplatili, doživotní zákaz internetu je horší než vězení pro tyhle šmejdy
-
Zasekl si se v čase? V čem přesně je to omezený? Neumim si představit nic lepšího pro pc.. Předevšim díky steamu jsem přestal warezit. 3x kliknu a mám hru, workshop, diskuze a komunita všechno na jednom místě.. Naprosto mi to vyhovuje.
-
Souhlasim, ze je steam zlo, i kdyz to vetsina lidi nechape. Ale zlo nemuzes napravit zlem, at je to piratstvi her, nebo ddos utíky na online herni servery. To je jednoduse spatny pristup, ktery veci jen zhorsuje.
-
co to je svoboda?
-
:-D
kdysy jsme bývali vzdělaným národem -
Ano v 5ti letech už jsem hrál. Otec měl firemní notebook, kde jsme hrál interaktivní hry jako skákání žabičky či hra Auto na měsíci. První hra, co jsem si koupil byla Croc na pc. Samozřejmě s větším finančním přispěním rodičů. To byl rok 97. A ano nevyjadřuj se raději. Protože meleš hodně z cesty.
-
Kratkodobe jo, dlouhodobe nikoliv.
-
Prý 17 let :DDD a hlavně, že jsi psal, že jsi ročník 90, čili v pěti letech už jsi pařil.... Jinak k ostatním tvojím plkům nemá vůbec cenu reagovat.
-
Nemohu jinak než souhlasit...
-
Co??? Black_Hand má příspěvek s nejvíce plusy? To musí být nějaká chyba *1*
-
Ty seš kus demmenta. Celý Steam je DRM ty kokso.
-
Jakou svobodu?
-
Můžeš prosím svůj argument podložit? Jinak je to pouhé šplouchání vodní hladiny... pleteš si svit hvězd s jejich odrazem na vodní hladině. (Pokud vím, je steam pořád dobrovolná služba a díky ní mizí otravné DRM a podobné "ochrany")
-
Ne, ale prodal jsem nějaký Dota2, CS:GO itemy a kartičky a docela sběratelé platí :)