Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ještě si zapomněl imperalisticko kapitalistická prasata a rovnou to můžeš říkat jako plamenný proslov u KSČM.....A prosím, co bylo krásné na pc hrání před Steamem? Hraji už 17 let a hry kupuji nějakých 14 let. Před Steamem jsem si kupoval 3-4 hry ročně při ceně 1200-1500/kus. teď mám asi 5 AAA her ze Steamu z roku 2013 za cenu pod 10 euro. A nedostali ani halíř? Jelikož dělám předměty do Doty 2, tak nějaký "halíř" už mi přistál na účtu. Tak nevím, co zase meleš. Bereš drogy? *7*
  • Veskoslav
    Dead Space 3 jde hrát taky offline;)
  • Jakou zas svobodu? Jako že nemusíš jít ven a dojít si koupit CD že ti stačí sedět za PC a za 10 minut hrát?
  • svobodu ukradli a ještě se jim tleská.
  • IIBANIIOcelot
    Přesně tak... např. L4D2 na štědrý den.
  • Svoboda *5*
  • IIBANIIOcelot
    Steam je to co mě donutilo nekrást, ale kupovat PC hry...pokud něco zachraňuje PC hry je to steam a podobné...
  • Ronox
    Já už od steamu dostal takových dobrých 100 éček.
  • "(...) ukradl to, co bylo krásné na pc-hraní"

A co to bylo?
  • Konečně někdo zaútočil na ty nechutný korporace jako je např. Steam, který udělal z pc hraní omezenou záležitost a ukradl to, co bylo krásné na pc-hraní. Zase tu vidím Steam bojovníky vedené Veskoslavem, kteří firmu bráni do krve a přitom nedostali ani halíř.
  • jak jsem ti psal výše, ze jmenovaných firem které byly napadeny DDoS útokem je Valve jediné, které umožnuje aspoň část jejich (tří) her hrát offline
  • a jaká je tedy poptávka po LANu? jsi informovaný, nahoď nějaká data, kolik lidí na otázku "chcete ve svých her LAN?" odpovědělo "ne, nikdy!"

co se dostupnosti offline her týká, u firem u kterých se bavíme u současných her

Blizzard/Bnett: 0

EA/Origin : 0

Valve/Steam: jak co
  • IIBANIIOcelot
    Zrovna steam bývá mimo docela často. Zvláš't kolem vánoc po 19 hod
  • Jen do nich!
  • Radioaktivni_surikata
    Jak jsem psal níž, můžu hrát všechny hry na Steamu i v offlinu, jenom bez MP funkcí, což je jasný, takže nevím v čem mě omezují. Jedinej, kdo mě momentálně v něčem omezuje jsou ti pitomci, kterých se dost naivně zastáváš.
  • Veskoslav
    Tudíž když mi před měsícem týden nešla moje banka, protože se někdo rozhodl, že ji shodí, tak defacto mi chtěl říct, že mě utlačuje a mám mít peníze v botníku? Tahle pseudoskupinka udělala pouze to, co umí cvičená opice, zapnout program a nechat běžet. Ti nic nedokazovali.
  • A to jsem ho před pár dny chválil za formu!
  • preco to robia? mozno preto, aby si ludia uvedomili ze steam a origin su len drm, tj obmedzuju zakaznika
  • Radioaktivni_surikata
    To je jen obcházení problému, ne jeho řešení. Řešením je ty pitomce najít a nechat je uhradit vzniklý škody. Mimo to já pořád nevím, který hry by nešly hrát vyjma multiplayerovek, a do těch dávat offline funkci je pitomost. Battlefield s 63 boty, radši fakt ne.

EDIT: Lidi by si totiž měli už sakra uvědomit, že "anonymita" internetu neslouží k tomu, aby se na něm každej choval jak...
  • Veskoslav
    Ale to jsem nevypaloval pro sebe;) Měl jsem originál, nebyl důvod si dělat zálohy. V té době mě to rozhodně nenapadlo a neuvažoval jsem 10 let dopředu, že něco nebude fungovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit