Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víš dutohlave, možná jsem hlupák v 99 ostatních činnostech ze sta, ale ty jseš 100% hlupák, který se tu považuje za hlas rozumu, což je na tom to nejsmutnější. Opovrhuji tebou. Je mi z tebe zle a je mi to dost líto, že na světě žijí tak hloupí lidé jako jsi ty.
  • XorxoxTalarius
    No ja byl jednou skoro dva mesice bez utcu, jelikoz mi Steam Guard mail poslal ale nic neprislo, resil jsem to s podporou a nebyli schopni to vyresit, tak mi ho pak docasne vypli a od te doby to funguje uplne normalne. Ale zkusenost to byla krajne neprijemna
  • Veskoslav
    Mám to v pracovní smlouvě, že musím mít bankovní účet.
  • Veskoslav
    Hlupák všechny okolo považuje za hlupáky. Ale nikdy si nepřizná, že on je ten hlupák.
  • Nechci být vulgárni, jen mi už občas dost tečou nervy z té lidské hlouposti, která začíná být všudypřítomná.
  • Veskoslav
    A přitom jsem si začínal říkat, že tu píše normálně *7*
  • Nebud vulgarni, oni to proste jen nechapou, mozna ze vetsina z nich jsou deti, kterym je opravdu potreba aspon zkusit to vysvetlit.
  • Veskoslav
    Osobně raději budu tři dny čekat než přijít o účet:)
  • Steam neni jen distributor softu. To muzes rict treba o GOGu nebo GamersGate, ale ne o Steamu.
  • Kurvaa vy jste tady, ale kurevskyy tupá komunita zkurveně tupých idiotů, to snad není možné. Pokud považuje za výhru mět každou hru, co si koupíš hlídanou steamem, tak tady nemá cenu vůbec něco psát. Steam je v současnosti nejagresivnější forma DRM, která je tak rozšířená, že už není šance pro ti ní bojovat. Zlo vyhrálo, ale není důvod zlu fandit vy omezenci.
  • ano, lebo mas v zakone prikazane, ze musis mat bankovy ucet, a vyplata ti prijde len na ten
    je to velka prepletena masineria
    mas zakonom prikazane ze svoje peniaze musis niekomu dat, kto ti ich spravuje ;)
    a ako bolo vidiet zaciatkom min roku na Cypre, tak ti ich mihnutim oka mozu aj zobrat
    *3*
  • Robotron3
    Když někdo hraje, tak prostě hraje a je uplně jedno, jestli mu teklo mlíko po bradě, nebo jestli si to pak za deset let pamatuje víc než v útržcích. Řešíte nesmysly.
  • Nekteri lide povazuji DRM za omezujici, tak nejak z podstaty veci je to jeho ucel. Tim spis online DRM, jehoz funkcnost je zavisla na treti strane a jejich sluzbach. Dale treba steam zavedl region locky, kdysi na pc naprosto nevidana vec. Take musis mit kvuli steamu na pc behemhrani neustale spusteny jeden program abys mohl hrat hry zavisle na steamu a tento program na tebe dohlizi a informuje otom centralu. Dale valve diktuje ruzne omezujici podminky vyvojarým, kteri chteji distribuovat svuj software pres steam, protoze valve chce mit píd kontrolou nejen hrace, ale i vyvojare a jejich dila. Je toho dost, co se na steamu nelibi lidem, kteri si vazi osobni i spolecenske svobody.
  • ty si nepamatuješ, jak jsi šel poprvé do školy? do 5. třídy a celý první stupeň základky máš jedno velké černé okno? to je mi tě skoro líto *1*
  • Veskoslav
    Jestli Tě matka kojila v 5, tak to nejspíš na Tobě zanechalo důsledky. Jde to vidět.
  • Kdo to dokázal?
  • Ano je to dokázané. Maximalně útžky, ale souvislosti vůbec, proto je naproso nesmyslné psát, že hraje 17, když mu v té době teklo mlíko po bradě.
  • Takže si ani nepamatuji kde jsem ve svých 5 letech vyrůstal? Kdo se o mě staral a už vůbec si nepamatuji nic ze školy a školky? Tak proč jsem am chodil????

A to že ty jsi rozumný a on tupý bez jakéhokoli argumentu proč nenávidím. Prostě to tak je, že? *7*
  • Mart9
    To mají za ten prašivý Steam Guard, kvůli kterému jsem 3 dny nemohl hrát, protože jsem čekal na email *16*
  • Veskoslav
    Aha. Takže fotky, co mám v pc jsou padělek a je tam jiné dítě. Na kameře a kazetách nejsme my s bráchou, ale někdo cizí. Jak říkám, nemel hovvna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit