Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To nejsou diskuze, vetsina lidi tady vubec neumi diskutovat.
  • kennyB
    Kdyby si raději našli holky. Pak by takovéhle pí.oviny určitě nedělali *7*
  • Mě STEAM blbnul...z telefonu se například nešlo vůbec přihlásit...na kompu se to vracelo na předešlé stránky etc.,
  • IIBANIIOcelot
    Ne online DRM, ale pohodlnost, rychlost a služby. Předtím tohle nabízelo jen RAPIDSHARE a podobné...
  • No...tak hlavně, že ty jantare k smíchu nejsi..
  • muzete mi rict kde se jako ten DDOS a jak projevil ? protoze shop mi sel,nakupovani taky, tradovani taky, dota network taky. Jediny co bylo horsi bylo trziste po tom co napsali ze na crafteni badgu zbyva 24h.
  • Veskoslav
    Až na to, že toto psal paranoidní blázen Rhulad;)Plamínek byl na "mé" straně.
  • Člověk, co není schopen být v jedné diskuzi pod jedním nickem je mi k smíchu. Ještě, že mě na to V.plamínek upozornil a vím, co jsi zač.
  • Je to smutne, ze teprve online drm te donutilo nekrast.
  • frag.ment
    Tady ty diskuze začínají být opravdu de*ilní, furt dokola se tu hádají ty samé osoby o úplných hovadinách *13*
  • Vojta_23
    Ok chápu že to někomu muže vadit... ale mě ta jejich ochrana nějak nevadí na netu jsem v zásadě furt a navíc hrát offline neni žádný problém.. MP prakticky vubec nehraju. Steam nezavedl region locky to je na 100% výmysl publisherů, kteří si vybírají, jaký hry locknou. A že něco "informuje centrálu" to dělá hodně softwaru o kterym možná ani nevíš, že to dělá, to by si pak v pc nemohl mít téměř nic. A věci mezi vývojáři a steamem no.. do těch já nevidim těžko o nich mužu něco říkat.
  • Ja jsem hry nestahoval, kupuji si je od doby, kdy se u nas zacaly prodavat.
  • na tom že to byla hrůza se shodneme :)
  • Mart9
    To je tvoje věc. Já očekávám, že když mi napíšou, že mi poslali email, tak mi ho pošlou maximálně do několika minut a ne, že budu čekat 3 dny.
  • Např. já a moji compadres se jednou za dva měsíce sejdeme s kompama v klubovně (14 - 16 lidí, bez internetu - to je co?!) a paříme. CoDMW1, WaW, tam je ještě LAN, v pozdějších už není. Pak už jen zbývají různé vochcávky (Chivalry) nových her a paření her starých. LAN party má dodnes pro ty, kteří ji aspoň jednou zažili, své obrovské kouzlo.
  • Veskoslav
    To tu ještě nebylo. "Novinka" *7*
  • StarForce byla neoblibena, hraci ji bojkotovali, takze ac je slavna, tak se az tak moc nepouzivala. To steam je jine kafe, tomu se na pc prakticky nejde vyhnout.
  • To akatosh: ty si dobrej jantar...prej si člověk nepamatuje co dělal v pěti letech a začíná to až v 10-11 letech...
    Takže moje vzpomínky ze školky jsou nějakej fejk matrix? Vzpomínky ze zápisu do školy jsou taky výmysly?
  • Řekl bych, že tě posílá spíš k psychiatrovi *3*
  • Veskoslav skrytý za Kostilamem. Správně, že ano? A ty mě posílaš k psychiatrovi?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší