Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pichpe
    Tak jako to nepochybne, tesil jsem se jak malej kluk a 2x denne behal do schranky. Ale ted uz jsm asi na to moc starej a pohodlnej ;-)
  • to čekání na zásilku mělo prostě svoje kouzlo.... *1*
  • neřikám..má to svoje výhody... co no, na patch jsem si počkal na nový score/level/gamestar cd a bylo :D
  • oprava postrkovat => podstrkovat
  • pichpe
    Jeste ze jiz mam za sebou dny, kdy jsem k instalovani hry musel bezet do obchodu/cekal na postovni zasilku *3*
    Btw CD/DVD mechaniku jsem jiz cca 3 roky vubec nepouzil a vubec mi to nechybi
    ps: prosim zadny flame, je to jen muj osobni pohled na vec a nikomu nic nechci vnucovat
  • Veskoslav
    Ale zase řešení patchů a problému s instalací (a že těch her, co blby bylo) bylo strašné:)
  • Radioaktivni_surikata
    Asi žiješ v nějaký jiný realitě, proto tě to tak štve. Ale tady u mě to jde, i když má Steam výpadek. Teď jsem z kompu vytáhl kabel a pár her zkusil spustit. Borderlands 2 můžu hrát offline, GTA IV můžu hrát offline, to samý oba Witchery, Alana Waka, State of Decay, Wormse, Just Cause 2, atd. atd. všechno legálně koupeno na Steamu. Takže nemáš pravdu.
  • Bohuzel jsi to moc nevylepsil :-). Ale jen tak pro poradek, vnucovat a postrkovat neni to same. Nemuzes s nekym diskutovat, kdyz si volne zamenujes pojmy s ruznym vyznamem. Diskuse by take mela byt vecna. Bez uzivani argumentacnich klamu typu ad hominem. No a v neposledni rade, by mela byt gramaticky natolik spravna, aby byla srozumitelna, alespon strukturou vet a skladbou slov, coz ti take dela problem.

A co se tyce steamu, tak ten pouzivam uz roky, nelze se tomu vyhnout , pokud nemam zcela zanevrit na pc hrani. Jak vidis, opet se mylis, nazor na steam jeho vyzkousenim nezmenim.
  • kéž by chlapec ty kokso... :D
  • má pravdu ten chlapec! *3*
  • jooo no...always online sra*ky maj první trhliny.. myslim,že tohle bude do budoucna celkem normální záležitostí.. (beru v potaz to, že technicky je celkem hodně obtížný se ddos bránit) kde jsou ty časy, kdy jsem si koupil hru strčil cédo nainstalil a bez votravnejch originů jůplejů a stýmů v klidu hrál...
  • Radioaktivni_surikata
    Na Originu mám 2 hry a obě fungujou i když nejde net, takže je to lež. Steam není no a co, Steam je největší digitální obchod s hrami. Blizzard má aktuálně 3 hry, z toho jedno MMO, což je čiště MP žánr. Na LAN se nikdo neptá, protože po něm neštěknul ani pes. V době, kdy se sepisujou petice za kdejakou kravinu a vedou se ohnivý diskuze na témata, jako jestli správně velkej bobek měří 4 nebo 5 cm, je prakticky nemyslitelný, že by LAN chtělo využívat větší množství lidí a nikdo se nějak viditelnějc neozval. Když je i v takový technologicky zaostalý zemi jako ČR slušnej internet k dispozici už téměř všude, nemá LAN v širším měřítku smysl. Je to featura pro pár lidí.
  • sipecka
    Ach *1* rychle pryč z téhle diskuze, Veskoslav totiž opět střídá účty jako ponožky a to nesvědčí nic dobrého.
  • Úroven diskuze mě nutí přehodnotit smysl vkládání příspěvků jen od registrovaných...
  • Škoda že neexistuje smajlík Čegevari co ? Levičácký prase (podle všech tvejch komentů co tady kolujou..).
  • JustinBieber
    Hekři jeli bomby *3*
  • Tilwaen
    Ano, jde. Třeba na Originu s online DRM...
  • zatím
  • to sis přečetl v propagandistické příručce Josepha Goebbelse, že když chceš nepřítele znedůvěryhodnit, začni nahlas vykřikovat že to co děláš celou dobu ty dělá ve skutečnosti on? *3*
  • Mart9
    V tom mi naštěstí Steam Guard nedokázal zabránit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší