Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně nešlo lolko dopi*e, malem sem se zesr*l..
  • pichpe
    Co se tyce regional locku, tak je to sice vec, ktera me kapku stve, ale kdyz se nad tim zamyslis, tak je to pomerne logicka zalezitost. Protoze jista forma RL byla jiz drive, do urcitych zemi se ty hry proste nevyvazely a pokud ji clovek chtel, tak pro ne musel zajet za kopecky. Pripadne v CR vychazely v jinych verzich (napr. s cestinou). I ted je moznost koupit si klic v cizine a zprovoznit si ho na CZ steamu....
  • Jack1947
    Ze neni ? Cha... je to jen pravda ne nic nez kruta pravda a lidi sou ovce... pravil jezis, vratil se zpatky na Steam. *5*

Jiny nazor, jenze ty ho mas "jiny" ok, neznamena ze prave kazdy bude mit stejny... to neni o diskutovani to je o tom... pchhh.. z tebou se neda a tohle neni o nazoru to je proste fantasktni fanatizmus, stavim se ze kdyby si to vyzkousel tak by twe to taak vcuclo ze bys nevedel jak prestat. *4* Co taky cekat od cloveka co si stale mysli ze konzole jsou otevrena platforma a Windows uzavrena.

Jinak, jak ja vnucuji sve nazory kdyz to nejsou ani me, kdyz je to obecna pravda co pochopi kazdy ... jen jejdasek Pan vseho tvorstva, proletar a dobrodruh co vse sezral a vse zna nepochopi. *4*

Me nevadi ze vyrovnas svou pravdou + a tem co ti ublizily skore, jen mi nerikej ze ti neco vnucuji. a Fanatizmus je jen prirovnani to si psat nemusel. Vzdyt ok zkus Steam jednou,
    jen treba na nejakou F2P hru uvidis ze zmenis nazor. *4*
  • Tvuj prispevek je nazorna ukazka, ze lidi tu neumi diskutovat. Ty ani netusis, co to znamena. Mit jiny nazor neznamena neumet diskutovat, vis. Zato podstrkovat nekomu neco, co nerekl, to je typicky priklad tveho neumetelstvi. Tzv. ma fanaticka vidina neni vubec mou vidinou.
  • Tilwaen
    Steam jako služba je zdarma. Platíš za hry.
  • H*vno! Pořád to nejde do**dele! Bože, jak já tyhle č**áky nesnášim! Taky musim brát v potaz hromadu id**tů, co nejsou schopný si nakoupit přes svátky a za**bávaj teďka Steam! P**i, jsem se zas na**ral! Nemůžu se dostat na Komunitu, hodino-metr u her nefunguje, steam fóra taky vp**deli! K**oti za**raný!
  • kennyB
    *1*
  • pichpe
    Protoze nejpohodlnejsi, nejrychlejsi, nejvetsi vyber, nejlepsi pece o zakazniky a to v dlouhodobem horizontu. K tomu je tam jeste navic ta aplikace, kterou naopak povazuji za prinos, prave z vyse uvedenych duvodu (napr. neni treba se starat o aktualizace, protoze ty se proste stahnou samy, mezitim co jsem v praci, nebo spim...). Popravde DRM me je uprime receno naprosto ukradena, pokud nezpusobuje problemy technickeho razu (jiz zminena StarForce etc.). DRM me trapilo jen v dobach kdy jsem byl bez penez a hry jsem kradl, coz je ale jiz cca 10 let zpet...
  • Já jsem už nakoupil včera a asi před týdnem. Krom inventáře a záložky komunity mi všechno fungovalo.
  • Jack1947
    Ty hry, nebusdou vyzadovat ke hrani... Wait a minute... prave ten proklinany Steam ? ( ja ti nevim treba ne).
  • Ale hovnoo ty trosko. Plamínek psal, že jsi exot a že je kostilam vlastně Veskoslav, já jsem to samozřejmě neveděl, jelikož jsem tu krátce, ale teď mi to všechno dochazí a zjištuji, že jsi schopen klidně psát z x účtu, aby jsi si podpořil tu svoji pravdu. Jsem z tebe zděšen.
  • Veskoslav
    Porovnej si ceny se Steamem. Většina je o 20-30% dražší. Navíc stejně některé vyžadují Steam jako Bioshock či Skyrim. Tudíž dražší a stejně se Steamu nevyhneš.
  • To jde ale i bez steamu s online drm, ne?
  • Co treba GamersGate ale bez DRM? Proc zrovna Steam s online DRM?
  • ucho
    ono chvilku trvalo, než se Steam rozšířil...
  • Překvapuje mě, že když se řekne LAN, tak nikomu nedochází, že to znamená aj že to pojede přes Hamachi a Tunngle (případně Garenu). Natolik využívaná možnost a naprosto všichni jí ignorují. To to opravdu všichni vnímají jako "pirate only" možnost?
  • pak by teprve dělali (pí.oviny) *2*
  • pichpe
    Tak k tomuto se musim prihlasit. Hry jsem obcas kupoval, ale situace, kdy si prectu recenzi, a mam ohromnou chut si to hned zahrat, tak parkrat kliknu, dam si cigarko, uvarim caj a hraju... Kdyz jsem to zazil prvne, tak jsem byl v sedmem nebi :-)
  • Aspoň jsi se mohl jít provětrat ven..
  • Jack1947
    Viz ty. Tvoje fanaticka az vidina toho ze STEAM a cele ONLINE DRM je VEZENI pro hrace. *15*

Vysvetlit to ale poradne neumis (mala napoveda) protoze to nejde. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší