Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Jasny mylim se, aspon si dokazal ze vlastne mas jen negativni zkusenosti ktere rozsirujes dal. Jako pravdu... ano ztrata casu s tebou o cem koli takovem diskutovat.
  • XorxoxTalarius
    To neni moc vtipny *12*
  • A že jsme u toho, copak hraješ ty za novinkou na pc? Čekáš na port MGS:R nebo AC:L z 3DS *1* Já si v prosinci zahrál aspoň něco nového, co ty?
  • dej si facku
  • teda, MP v Killzone a Fifa, to snad ani nevíš co na tom parádním a výkoném zařízení hrát dřív *1*
  • O čem to proboha meleš, kde všude? Dyt tu píšu jedenkrát za měsíc a že je ps4 nevýhodné? Za 10k tu mám párádní a dost vykonné zařízení na dalších xlet a tituly se už hrnou, do té doby mám dobrý mp v Killzone: SF a Fifu- na start konzole je tu opravdu dost her na výběr a situace je daleko lepší než při uvedení xbox 360 čili prosím přestaň psát tyhle nesmysly. Navíc jsem psal, že mám obě konzole jak ps3 tak ps4 čili si opravdu nestěžuji. Takže prosím stop trolling.
  • Veskoslav
    Jak jsem Tě napadl? To, že toto píšeš skoro všude? TO je napadení? Nebo to, že jsem napsal, že PS4 má defacto nula her na hraní a je naprosto nevýhodné si ji v současné chvíli pořídit? To je napadaní?
  • Bože, proč pořád někoho musíš napadat? Jsi nějak nemocný nebo co? Já jsem nechtěl zabřednout do dikuze s trollem, jen jsem napsal názor, to je problém ho tiše akceptovat/neakceptovat?
  • Ronox
    Ve Volgogradu.
  • Veskoslav
    No máš hodně her na to PS4. Obzvlášť takových, co bych ti mohl závidět:)
  • Naopak, mě je pc-scéna u zádele a vůbec se o ni nezajímám. Lepší než s ps3 a ps4 to být nemůže, takže nevidím důvod proč řešit nějakou pc-scénu- já spokojený konzolista to vůbec nemá zapotřebi. To většinou dělají nespokojení pcčkáři.
  • Veskoslav
    Tohle píše všude. Za chvíli napíše, že pc scéna je mrtva a konzole The best.
  • Veskoslav
    Tak poslední ruční patch jsem dával na českou verzi Warcraftu III a to jsem musel upravit, aby seděla jazyková stopa, kdy je to kombinace patche pro anglickou verzi a předchozí české, která není dostupná na stránkách oficiálního distributora. Ještě mě napadá 1. Zaklínač, tam jsem taky házel ručně patche:)
  • chyba, být tebou, počkal bych na Steam Box
  • Já jsem za Steam rád, byla to poslední věc, která mě přesvědčila, abych skončil s pc-scénou a presunul se na ps3. Byl to ten nejelpši krok, co jsem mohl udělat, takže bych chtěl Steamu vyjádřit své velké díky.
  • Ty si s veskoslavem muzes smele podat ruku, tak se tady moc nevytahuj frajere. *1*
  • podle me to delaj cinani. Kteří se timto snazi o svetovou nadvládu!
  • pichpe
    No prave ze na Steamu ani ne, protoze tam se ti vzdy instaluje prave ta aktualni verze ;-) Ale popravde, instalovat neco z pevneho media a pak nemuset patchovat, tak cucim jak puk :-D
    Ale nepopiram, ze obcas mi v hlave blika varovne svetylko, "neco" se stane se Steamem a vsechny hry jsou v <|> ...
  • A hlavne online distribuce patchu neni podminena online drm, muze fungovat technicky i bez toho.
  • Tí je dvousecne. Cim je to snazsi, tim vice se na to spoleha. Vcera jsem do ps3 nainstaloval DA Origins a po spusteni byl prekvapen, ze to nechce vubec zadny patch. Drive normalni, dnes je to vyjimecna zalezitost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší