Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mohli by je chytit i s piraty
  • Ja je rad nemam a uzivatele xboxu dali microsoftu rovnez hlasite vedet, co si mysli o tom, aby okopiroval online drm ze steamu do xbox one. Jen pc hraci si to nechali libit, i kdyz oni se spis nechali koupit.
  • keď chýba 10cm pod telku, tak je aj konzola na niečo dobrá *1*
  • a preto máme všetci radi blbcov, ktorí robia DDOS útoky na takéto služby, ktoré využívajú milióny ľudí po celom svete namiesto toho, aby sa zamerali na weby zlodejov z vlád, bánk atď., hoci aj to je skôr kontraproduktívne.
  • no v pohodě, takových si cením. Já si nevydělám moc peněz, ale hry si kupuju už jen z úcty k tvůrcům. Nemám her nějaká přehnaná kvanta a víc mám krabicovek než her na steamu/originu/uplay, dokonce i když nějaká steam hra vyjde v krabici tak si jí koupím radši kvůli nostalgii a taky se mám čím chlubit na poličce. Nejenom kvůli financím ale i z čistě racionálních důvodu si kupuji hry, u kterých dopředu z reakcí a recenzí vím, že mají dlouhou herní dobu a že si je zahraju víckrát, některé jsem hrál víc jak 50x a pořád mě baví. Jinak před revolucí se hry kradly a bylo to normální a sám Fuka byl za hrdinu/crackera
  • A jiným jsou zase u zadele kanzole a jejich předražené hry.
    Žij a nechej žít.
  • call of pripyat teda mám (origo krabicovku ne časákovou verzi) a chce akorát cd v mechanice
  • gamerkt79
    A proto mame vsichni radi online "sluzby", bez kterych skoro zadna dnesni hra nejede.
  • Steam krapet blbne a plno lidi je na prasky. zrejme se nic stat asi nemůže, ale je to pekna ukázka toho jak nektery lidi ma tahle služba omotany kolem prstu. A to radeji nedomyslet az se tahle uber cool služba jednou podela uplne, to bude něco. Miliony lidi tam nebude moct a budou chtit svoje hry, to bude zmatek,bordel a protáhlých obliceju..
  • Já si myslím, že to vycenzurovaný je, ty šašku.
  • Cenzore Spíš ?
  • Ty jsi nemocnej ldiot. To není urážka, to je diagnóza zajdi si za psychiatrem.
  • Jack1947
    Pochybuji, ze by je nak chytli urcite nejsou tak hloupi ze se nechaji, bohuzel. Ano, asi by chtelo no a kdo by se potom smal. Zabava bY byla u konce a blbecci by nahrazovali usly zisk.
  • až je chytí a napari jim nahradit ušly zisk ve výši stovek tisic dolaru, tak je prejde chut.
  • A teď tu o karkulkce.
  • steam ochrana JE,ale je to nutné zlo,protože to má jednu z nejlepších ochran z pohledu hráče,a není uplně snadný to hacknout.
  • Tilwaen
    Prosím: http://store.steampowered.com
  • Paráda,furt to nefugnuje *11* A to jsem se chtěl podívat,co tam mají za slevy. áchjo *7*
  • Hraje RapeLay.... *1*
  • Zrovna Starcraft 2 je hra u které by LAN vyloženě bodnul. Jenže Blizny jsou nenažraný a sebemenší turnaje v SC2 pro ně byly vždy trnem v oku (pokud z toho neměli $$$).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit