Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kam te mam prijit odbachnout?
  • A jeste si ted de…bil naklika pluska.
  • Zato tvoje sra…cky zajimaji koho? On aspon uved nejaky argumenty.
  • Však si to hrát jak chce může ja neřekl že ne. Když ho to baví hrát to špatně ja mu to brát nebudu ale hrdej bych být ním na to taky nebyl. A nemusiš byt HC hráč abys v dotě použival klávesnici. To tě učí už i podělanej tutorial. *7*
  • Lawliet
    Zkusit málo je děsná chyba/ Jedna jediná životní partnerka je chyba.
  • zdeeneek
    Pisu neco o vlastnich zazitcich? Pisu jak na me ten ovladac pusobi z toho videa (a nekolika dalsich, ktery jsem videl). Napsat svuj nazor jak to na me pusobi snad muzu, ne?
  • Jack1947
    Kdyz mi najdes plugin, kterej mi to opravi automaticky... diky a usetris ostatim trapenim, nad mou spatnou spisovatelskou praci.
  • Tož, ať se zblázníme my, což? Zas tak dlouho to netrvá, si to opravit.
  • Veskoslav
    U Doty potřebuješ přesnost a rychlost. A tu nikdy nedocílíš pomocí touchpadu.
  • Haha, vskutku plnohodnotná náhrada klávesnice s myší.
    Člověk s myší by ho porazil ve 100 případech ze 100 a to není ani zdaleka jenom případ doty.
    Už teď je úroveň hráčů mizerná, pokles skillu bude přímo úměrný počtu těchto prodaných hrůz
  • Cetli jste to vubec pred tim, nez jste sli komentovat?
    "Cílem prý není pomocí Steam ovladači ohrozit progamingovou scénu, stále však nabídnout pohodlné hraní."
    Ono s urcitym nastavenim je to jen o zvyku - napr zmacknutim toho spodniho tlacitka se zvysi sensitivita touchpadu a dovoli vam tim kurzorem "skubnout" jinak, nez normalne. Klavesove zkratky? Zmackount jedno z tech 4 tlacitek uprostred a posunutim palce do urcite pozice na touchpadu(navic s haptic odezvou) muze nabidnout ~48 prikazu(4 tlacika, 6 pozic na dvou touchpadech) s relativne minimalnim pohybem prstu. Vsechno je to o zvyku a moznem nastaveni ve hre. Je logicke, ze kdyz 15 let nehrajete na nicem jinem, nez k+m, tak pohled na gamepad je odpudivy.
  • Uz sa tesim ako stretnem Rusa so steam ovladacom to bude lahodka...
  • nevite kde se to da uz koupit? samozrejme jen ten ovladac.. steamos uz mam.. diky
  • jj taky uz na pc hraju hodne veci na gamepadu.. je to fakt ergonomictejsi..navic s tim trenuju pro Oculus Rift.. taky se snazim naucit FPS ale tam je to o trosicku horsi.. ale zlepsuju se..ono to pujde.. jen se toho gamepadu nebat.. a pak to ma dalsi vyhody kdyz zapnu bigpicture tak jsem jak na konzoli v obyvaku.. ale trosku vic nextgen protoze komp to trosku zvlada lip nez konzole.. navic za daleko mensi cenu her.. diky steamum a dalsi distribuci.. takze pohoda ja jsem s timto trendem naprosto spokojenej.. jen nekteri devs trosku kaslou na celkovou podporu .. :( pak to je takovej.. udelame to aby to bylo ale pouzit se to neda.. ale tak snad vymrou..
  • jj raci se s tim nechlub je tu spousta HC hracu co to ovladaji telepatii a budes za hroznyho noooba a loosera a kdyby to bylo obracene tak keyboardturnera atd.. proste hroznej pooovl.. oni totiz vedi jak se to ma hrat a kdyz to delas jinak tak jsi proste ostuda rodiny a na pokraji spolecnosti.. proste sebevrazda.. :) kasli na ne.. hrej jak te to bavi ;)
  • Jack1947
    Jo umi, a Firefox fakt dit to se klika pojednom, kdybych klikal u kazdeho prispevku kolik chyb tam mam tak bych se docista zblaznil.
  • Vlastni zazitky? Jinak by jsi musel cerpat bud z netu nebo okoli. Pak clovek pise takto. Ja mluvim o tom, ze steam ovladac je svym zpusobem dost obdobny ne-li skoro stejny jako je ovladac na ostatni konzole. Proto ta reakce, ze tebou krasne popsany nastroj jiz vlastne u konzoli pouzivate, tak proc se rozcilovat :)

PS: jak tu jiz i nekdo psal, nikdo nikoho nenuti pouzivat ovladac nebo klavesnici a mys. Nenuti cloveka pouzivat volant, nebo joystick. A uz vubec nikdo nenuti si kupovat a hrat na konzolich nebo na PC, je to ciste rozhodnuti konzumni spolecnosti (konkretne jednotlivcu).
  • kennyB
    Mě to ve Firefoxu chyby neopravuje *9*
  • Moc bych se tím nechlubil.
  • Mě to opravuje i v Firefoxu, to za prvé. Za druhé, když neznáš 90% MOBA her, tak nepiš takovýhle příspěvek, pak se nediv že ti každý nadává do šaška. Za třetí... ty jsi všude a to za cenu špatných komentářů. A na gamepadu nelze hrát MOBA tak, jako u K+M.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit