Přejít na výpis diskuzí
Steam ovladač prý utáhne i Dota 2, otázkou je jak
9.1.2014 | Ladislav Loukota
115 příspěvků
-
To je ako hrať Dotu na touchpade...
-
Jako musim priznat ze bych ho chtel vyzkouset, mam doma Xboxovej a jsem s nim hodne spokojenej, pracuje se mne s nim lepe nez s PS ovladacem , takze bych rad porovnal.
-
Rozhodně to vypadá lépe než ostatní zastaralé ovladače, ale na Dotu bych ho nepoužil.
-
zastřel se pro dobro vsech.. O jednoho čurááka na světě mín. děkuji..
-
Vse to jsou PC verze, jak asi jinak bych mel porovnani s K+M, ze ano. To jsi trochu prestrelil frajere *1*
-
Tady nějací lidi nemají šajnu. By mě zajímalo kolik z vás má doma nebo někde hrálo na pořádné mašině s kvalitní herní myší a klávesnicí v dobrém pohodlném křesle na kvalitním monitoru. Dle těch blitků tady moc lidí ne.
-
Už z principu se žádná hra nemůže ovládat rychleji na gamepadu. Ty jsi vylezl z jaké díry?
Heh, vždyť samotná myš má víc funkcí, nastavení, tlačítek a možností než nějaký gamepad.
A když už gamepad využiju u pár her líp, tak si ho kdykoliv můžu připojit.
Ale aby to bylo primární ovládání, to fakt ne, to je bez urážky pro omezence nebo nějaké casual "hráče".
Já hraní věnuju dost času a chci si ho náležitě a kvalitně užít. V dnešní době snad není problém si našetřit na dobrý hw a periferie. Ale jasně, opět je pohodlnější brečet a mít konzoli a myslet si jak se na tom suprově nehraje. Pouhá neschopnost a blbost lidí. -
Tak napriklad Saint's Row 3 a 4, Mafia II, nebo Space Marines jsou v pohode a rekl bych ze se i na kontroleru hraji lepe. A nejake pomalosti nebo tak si nevsimnes. Ovsem, vsechny ty hry si dali zalezet aby se na nem hraly dobre, takze to ze nekdo podporuje game pad (nebo K+M) tak to jeste nic neznamena
Ale timhle jsem chtel jenom rici ze se to ovlada lepe a rychleji nez na klavesnici (tyhle hry, za ne muzu dat ruku do ohne *15* ). -
Hm veskoslava nemusím vůbec, jediná věc na kterou se s ním shodnu je maximálně že pirátění her je svintstvo, ale paranoidní schizofrenie se dá léčit, na troling ale lék ještě nevymysleli, leda odpojit od netu a přerazit obě ruce
-
Ale božínku, a co s ním takový velký chlapec bude dělat *7* *11* zase si vodmocinkuj trole
-
půjdou na tom dělat bunny hopy?
-
Clovek tady napise svoje zkusenosti a hlupak jako ty musí prijit a smat se. Jak ubohe. *7*
-
Můžeš mi říct proč se opakuješ. To samé píšeš na první stránce, tak proč tu tapetuješ dál svými moudry? Koho ty tvoje "moudra" zajímají, tak si je může přečist na první stránce. Pak tady zas neplač, že máš mínusy to kokso.
-
Tři lidi jsi debílku obvinil, že jsou Veskoslav. Chápu, že hrozně rád provokuješ a snažíš se vyprovokovat reakce. Ale chápu, je to 8. škola začala, tak tu ze sebe děláš debila. A tímto si Tě dávám do detrolleru. Gratuluji, jsi první, koho tam mám.
-
Tím pádem jsi lama. Na gamepadu se samozřejmě hrát dá, ale je to tááák pomalé a omezené. Někdo tomu říká pohodlné.
Typický jednoduchý příklad je otočení o 180 při akci. Nedejbože se třba ještě mrknout nahoru. S myší zkrátka uděláš libovolný pohyb jakkoliv rychle, jsi pán svého pohybu jako v realu. S gamepadem zmáčkneš páčku a čekáš než se pomalu otočíš třeba, to je hnus. Další věc je, že s k+m děláš intuitivně spoustu věcí zároveň a do toho se ještě můžeš libovolně rozhlížet při 360° jakou rychlostí sám chceš. Ta omezenost a pomalost gamepadu je prostě pro mě neakceptovatelná, hru si tak nedokážu užít podle sebe a cítím se omezený ovládání. Ovládání má být přirozené a intuitivní.
Zkrátka chci být pán svého pohybu, nehledě na makra, mapování apod. -
Podle mě postavy, co nebudou naprosto hratelné kvůli rychlosti: Invoker (jak píše kolega níž), Pudge, Clockwerk (obzvlášť když chcete uniknout zničením vlastní pasti), Shen (nebude prostě stíhat klikat vlastní schopnosti+předměty), Earthshaker v kombinaci s Blink Dagger (portovací dýka pro neznalé), Kunnka a jeho načasování schopností, Earth Spirit to samé, co Kuňkal atd. U nich rozhoduje rychlost a přesnost. A to jsem vypsal zatím jenom "silové" hrdiny. Věřím, že u takové Drow Ranger to půjde jakž takž hrát nebo Shadow Fiend. Ti mají převážně pasivky, takže si vystači i s autoattackem. Ale přesto bych osobně nechtěl mít v týmu někoho, kdo bude mít gamepad.
-
A to mělo být jako vtipné? Tak ať máš radost. Haha
-
Jednou jsem hral na gamepadu. Skoncilo to vykloubenym palcem a bolavým zapestim... Pro sadomaso mozna dobry. *7*
-
Pro mě jsi ubožáček ty, jelikož to neumíš naspat ani pod svým nickem a skrýváš se tu jako nějaká vyplašená školačka. Hamba tobě.
-
Ubohý trolí hlupáček. Nic víc. Smazat.