Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím diskutéry o nereagování na onoho trolla. Proč by se redakce měla zabývat něčím co si dokáží vyřešit sami uživatelé ?:)
  • Veskoslav
    Včera jsem vytáhl od Microsoftu gamepad (v té době špička, kdy PS2 a Xbox ovladač byly oproti němu hrůza), ale už to není ono. Mám i nový XBox ovladač a u dědečka gamepadu je to už poznat. Ale volat, volant, co mám od Microsoftu, tak je i po 9 letech, to nejlepší, co jsem kdy měl.
  • Samozřejmě máš pravdu. Moje přísvěvky byly lehce nadnesené, aby vycukaly jednoho zdejšího člověka.
  • Lawliet
    Moje slova. Starý gamepady miluju, ale kdo může vědět, že je doopravdy miluje, když nezkoušel nic dalšího?
  • Keyz
    Jestli něco jede lépe na gamepadu ale neznamenám, že K+M je přežitek. Některé hry se tam opravu lépe hrají ale u jiných to je vynucenu hloupostí tvůrců. Klidně by to šlo udělat lehce jinak.

Pak to to je co jsem psal. Je jím jedno jak to je dobré ale je potřeba na tom vydělat a někam lidi tlačit. Vždy firmy někam lidí tlačí aby něco používali a svoje produkty upravují aby šli dobře do páru s dalším produktem i když by to tak být nemusel to není novinka.

Jakmile objektivně bude nějaká ovladač lepší rád se jím nahradím k+m. Například u oculus rift v to doufám. Tam jasně vidíš, co to umí a jinak toho nedocílíš a ten HW potřebuješ aby jsi to mohl využívat.
  • ucho
    on ti někdo něco nutí? no to je síla *5*
  • ucho
    ten člověk snad prohlásil, že je ten gamepad lepší než klávesnice a myš? ne, neprohlásil, řekl jasně, že je horší a že je klávesnice s myší pro tuhle hru nenahraditelná. a jde jim jen o to, aby to bylo nějak hratelný. nic víc. tak si ty trotly ještě šetři...
    mi přijde, že někteří lidé mají hned černo před očima, když přijde zmínka na gamepady, a ignorují obsah sdělení...
  • Bomba - právě se stalo jak vidíš, dobrý postřeh.
  • Nebreč Veskoslave a šup běž něco napsat pod dalším anonymem. Veskoslav Bomba reaguje na Veskoslava optimistu. nádhera.
  • Neboj. za chvíli tě ten ret*rd obviní, že jsi Veskoslav
  • Pro ty co nechápou samozřejmě ironie.
  • K+M odchazí do zaslouženého herního důchodu a můžu uvést i přiklád. Např. porovnáme Splinter Cell 123 vs Blacklist. Původní trilogii si bez prostředního tlačítka neumím představit a Blacklist je situován na gamepad a hraje se to na něm mnoheem lépe, taky jsem nevěřil svým rukám, ale ono je to tak.
  • srandovní jak si ten blbeček nenápadně přiklikává, protože kliknout plusko na takový nesmysl může jen imbecil a věřím, že takových tu moc není.
  • Keyz
    Slyšel jsem, že profesionální hráči to hrají na volantu. Možná by jsi to taky mohl zkusit....
  • Tak jako já jsem rád že někdo zkouší něco nového a ne pořád 10 let stejný gamepady, za tu odvahu bych to ocenil
  • Keyz
    Hlavně firmy chtěli vydělat a pro ně je ideální když vymyslí nový krám co budou lidi používat i když to není praktické. Na K+M hraješ a ihned lze rychle psát další věc.
  • Tak každopádně, všichni profíci hrají s gamepadem. Rychlost, přesnost, variabilita, pohodlí (mít obě ruce přisáté na ovladači 5cm od sebe je to nejlepší co může být) ... kam se hrabe nějaká pomalá a nepřesná myš a klávesnice, která má předdefinovaných ani ne 10 kláves a ve většině případů jen slouží k popohnání cut scén.

:D
  • Prosím redakci o zablokování tohoto trola. Děkuji.
  • Naklikavač mi nadáva, že jsem si dal jedno plusko. Že tě hanba nefackuje *16*
  • Jde vidět, že i velká studia, která jsou zaměřena na pc přišla na fakt, že k+m je přežitek, gamepad nabizí mnohem, mnohem více pohodli, flexibily a reality. Palec nahoru pro gamepad...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit