Přejít na výpis diskuzí
Steam ovladač prý utáhne i Dota 2, otázkou je jak
9.1.2014 | Ladislav Loukota
115 příspěvků
-
Na konzolich vychazi hry staveny na ovladani na gamepadech - strategii a mmo her je tam jak safranu a na ostatni se gamepad hodi bez problemu. Tady s tim novym pazmektem se snazi hrat strategie/moba hry a aspon z toho videa to nevypada moc zdarile.
Ale chapu, ze tady kdyz clovek napise neco negativniho o PC tak je to retard, kteryho pravdepodobne matka musela porodit do kyble ... -
Milacku miluji te. Ale jak mohu vedet, ze te doopravdy miluju, kdyz to u sousedky neprubnu? *15*
-
Rad ho nemam... ja jsem fanousek Firefox a vsude nejsem. *3* Jen tam kam si myslim ze je dobre nahodit komentar.
-
To je problém si stáhnout např. Google Chrome, který ti automaticky navrhne a opraví chyby. Opravdu, ty tvoje žblepty se nedají čist a to jsi nalepen v každé diskuzi...
-
Ja Dota 2 klikám, bez klávesnice, nie je to ideál ale prežívam tak 60% času *1*
-
Archeblade jsem i hralto nebylo zle, spis takova mlaticka nez moba. Ty ostatni neznam. Jop ale to by slo i na normalnim gamepadu...
-
Jacku....Jacku...a co takový Marvel Heroes, Solstice, Prime World, ArcheBlade, Guardians pf Middle-earth atd. MOBA her tam je dost.
-
podľa mňa je gamepad na dotu úplne strašná idea... môžem sa mýliť ale som voči tomu hrozne skeptický... RTS na PS3 a xbox tiež nemali veľký úspech... gamepad má tiež svoje limity...
-
Jo, tak ono to bude nej ovladac treba na Dotu a jine Moby taak tojo... vlastne tedy jen na DOTU pac jine moby nejsou licencovane od Valve a nebezi na Steamu. *4*
-
První assasiny a batmany jsem hrál ještě na k+m a šlo to v klidu, ale třeba Gears of War, Saints Row, GTA, Witcher 2, Dark Souls, Skyrim to už jedu furt na gamepadu a na snes/nes/sega hry mám http://www.snesfun.com/wp-content/uploads/2013/03/snes_usb_controller_pc.jpg a to je božárna prostě :D
-
To je tak že někdo vypustí do světa, že nahradí myš a že pocit z hraní bude úplně stejnej. Potom následují videa, kde se to pěkně vyvrací. Prostě nechtěl bych. Připomíná mě to ovládání Warcraft 2 na ps1.
-
Mně nějak nevyhovuje ani ta citlivost kláves. Celkově jsem šolva ohledně závodních her, ale třeba GRID na klávesnici? To byla pro mě muka. Na gamepadu si pěkně dávkuju plyn i sílu zatáčení, kdy ten trigger a analog se podle mě líp regulujou, ale tak jiná ves jinej pes.
-
90% TPS se hraje lépe na gamepadu-- neumím si představit hrát na klávesnici AC, Batman, PoP atd... PS. I RPG žánr, kdysi výhradně k+m se velice dobře transformoval na gamepad a Witcher 2 se hrajé lépe na gamepadu, Dark Souls nebo si celkově Dragon Dogma má skvělé ovládaní. K+M ujíždí hodně rychle vlak.
-
Popravdě, u závodních upřednostňuju klávesnici, jelikož s gamepadem jsem lamák. Ale oproti tomu si více užiju hru, lepší zážitek ze hraní.
-
Bojovky, závody, hopsačky. To jsou hry, u kterých beru do rukou ovladač jinak bych tu klávesnici rozmetal na milion kousků. To ti řekne i každej pro hráč platformovek, že prostě klávesnice ne-e.
-
Ano, konzole jsou zlo. Ve středověku by konzolisty určitě upalovali a pc-čkáře prohlašovali za svaté *1*
-
Proč asi, protože ti jediní si uvědomují jak konzole ničí kvalitu her. A proč si to uvědomují? Protože poznají kvalitu a chtějí ji. Konzolistovy to je jedno. To je ovce s padem v ruce, která nic neřeší.
-
Ja doufam naopak, ze jo,... pockat ono to tam uz je.. *1*
-
No třeba na FIFU vypadá ten ovladač zajímavě. Vždycky se mi u ní rozfláká levý klobouček, to by se tady stát nemohlo.
-
A všiml jsi si, že tady ti, co hrají na konzoli nebrečí??? Brečí tu jen tobě podobní hardcore pc-káři, kteří s K+M dělají bůhví co *1*