Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    třeba dají, tuším už to kdysi měli i za 5, takže není důvod s tím nejít níž v této letní akci. šance je slušná.
  • Mají koukám slušně přetížené lajny. Stahovat 180kBps místo 2MBps...to se mi ještě nestalo ^^
  • JJ, to bola len moja urýchlená reakcia potom, ako som videl -50% :) No uvidíme ako to dopadne, ale myslím si že ju tam ani nedajú, lebo do tých hlavných akcií väčšinou narvú väčšie tituly ( ako napr MoH atď)
  • ucho
    to nemusí být rozumné, teď je ve slevě skoro vše, ale každý den jsou extra slevy. je klidně možné, že za těch zbývajícíh 9 dnů bude killing floor v hlavní akci a tedy ještě levněji...
  • Jo !! Ihneď beriem Killing Floor !!!
  • ucho
    určitě dají. ten už byl v akci několikrát. stalker 1 byl za 2 eura už kdysi a ten nejnovější pripyat za 5 eur...
  • A už je stahuje aj Shogun 2 :)
  • jj, teraz im ten nápor asi nezvládajú linky :) Ale celý ďen to bežalo čo moje pripojenie k internetu dalo... (2 MBit)
  • no je mi jasné, že to bude utrpenie, ale trpezlivosť ruže prináša *4* BTW. ťahám rýchlosťou cca. 6 KB/S
  • mne už od 9tej ráno: 52% :(
  • héééj a už sa inštaluje *2*
  • Zaklínač 2 - - 33 Eur ešte 12 minút!!!
  • smejki
    nečteš->nevíš, nevíš->mlč nebo čti
  • To bohuzial jeho chyba nie je, ale kravatakov.
  • Uvazoval som nad TDU2 za 4,99€, ale ked som videl videa a cital recenzie, tak ma ta hned preslo. Mohli by davat dobre zlavy na adventury. Vcera som jednu kupil za 2,49. Len skoda, ze nemaju black mirror 3 (posel smrti 3).
  • tlustý prase Gabe Newell jako obvykle okrádá Evropu se svým krásným kurzem Dolar - Euro 1:1

možná když to bude akutní, řeknu někohomu ze známých z USA, ať mi to giftnou
  • Ja citim v kostiach, ze to s tym 1 listkom vyhram *1* .. aj ked mam vyssiu sancu, ze zajtra pojdem expresom na mars.
  • Díky moc za info. Bych si to přes víkend na foru snad nasel sam. Jsem ráno trochu nestíhal. Snad to pomůže i ostatním *3*
  • Tiez nato cakam :D.. Tak to vidim ze celu prvu vyplatu vyhodim za tie akcie na steame. :D:D
  • V novince jste ještě zapoměli zmínit, že všechny vaše lístky budou na konci zařazeny do slosování a 10 šťastlivců z celého steamu vyhraje prvních 10 her z jeho wishlistu. S tim že na výhru je asi dost malá šance, když vezeme velikost steam komunity. *8*

edit: jestě bych dodal, že první lístek máte jen za pouhé připojení se do skupiny kempu, takže neváhejte :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit