Přejít na výpis diskuzí
Steam rozjíždí prázdniny velkým výprodejem
1.7.2011 | Petr Poláček
62 příspěvků
-
Shogun2 TW ::yahoo
-
Práve som to písal aj ja, že ho tam neviem nikde nájsť.
-
Všade čítam, že je v akcii Operation Flashpoint: Red River, ale nikde na steame ho neviem nájsť. Je tam len OF: Dragon Rising. Chcel by som Red River kvôli multiplayreru, len neviem či ho hráva dosť ľudí. Alebo skúsim ešte počakať či nebude zľava na nejaký Battlefield.
-
Dobřeee STEAM dobře.
-
neviem ci som ja slepy ale ten flashpoint red river na steame nikde nevidim
-
Trochu říkáš? *1* No takhle, do Half Life 2, sem češtinu narval. Skusit to můžeš :)
-
Protože mi nejde se přihlásit, tak píšu bez svého červeného avataru.
Na Steam sale jsem se osobně dost těšil. Tu hru kolem kašlu, nějaký odměny do pár her mě nezajímají, spíš chcu samotné hry.
Dneska pro mě nic moc, jasný pecky jsou Oblivion a Recettear, ale ty už mám koupený od Vánoc, kdy byly dražší. No, neštvě mě to, s tím se musí počítat, že budou čímdál vyšší slevy s postupem času.
Rád bych taky upozornil, že ve slevě je mnohem víc her, než jen ty co vidíte na přední stránce. Některé se možná dostanou na přední stránku v dalších dnech, ale některé ne. Tak ať nepropásnete nějakou dobrou pecku. Já osobně doufám v Morrowind GOTY za cenu kolem 7.5E, to bych si dal líbit. -
ne, steam nikdy žádné slevy netočí v rámci jednoho dne. ty ceny jsou pevně dané (tedy jejich slevy). prostě udělal steam se slevou u TDU2 chybu a už ji napravil... nebylo by to poprvé, kdy s cenou přešlápl.
-
Crysis 2 na steamu není.
-
Jo,hlavně aby ti tam šla narvat.Steam je trochu v tomhle jiný*
-
Zkusit to můžeš..hra však nemusí chodit správně.Zakázané to snad není.Ale u střílení nepotřebuješ češtinu..
-
jo dík, a nevíš jestli se do hry může stáhnout čeština když to je ze steamu? Ještě jsem nikdy ze steamu nekupoval tak nevim :)
-
Jistě..pak bude sleva o něco menší..
-
Ten Borderlands je jen na dnešek?
-
Ten Test Drive právě v akci dne byl, ale teď koukám, že jiná hra má slevu 85 procent. Možná tuhle cifru během dne točí vrámci toho balíku. No každopádně to chce sledovat, já dofám v Mass Effect 2 a Crysis 2 *3*
-
hra má demo, které je poměrně dlouhé...
-
Hi,nemáte někdo náhodou *Capsized* ? uvažuji o koupi.Mohl by někdo napsat dojmy.Děkuji mnohokrát.
-
taky jsem toho využil, ale to udělali asi pouze chybu na straně steamu. spíš oni mají ve slevě spoustu dalších věcí (skoro všechno), je lepší počkat s některými do konce akce, protože se nevylučuje, že ta hra bude v té denní akci levněji...
-
Takový postřeh, pokud vás něco zaujme, neváhejte s koupí, včera večer jsem pořídil TDU2 za 5 ojro...sleva byla nějakých 85 procent, teď už to je "pouze" 50 za 10 ojro.
-
Doporučuju ted sem si koupil counter strike source a garrys mod jen za 4.74 eur *3*