Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, sleva 12%. Jupí. Ale pořád o 5€ levnější než na Orginu, což je zajímavé. Navíc s tím SPECACT Kit Upgrade, ať už to je cokoliv.
  • čeština jde v pohodě narvat i do steam verze, sám již delší dobu vlastním a s češtinou hraju :)
  • Myslim že sem tam videl Battlefield pack za 29eu
  • Nebudeš. Jakou verzi si koupíš, taková ti zůstane, tzn. když si koupíš cenzurovanou, zůstane ti ta, ať se stěhuješ, jak chceš. Navíc Steam toto checkuje podle IP, takže pozná, že jsi v Německu a jinou ti koupit nedovolí.

Jediné řešení v tvém případě, jsi-li tedy v Německu, je, aby ti ji koupil někdo třeba z ČR a dal ti ji jako gift (místo "purchase for myself" dá "purchase as a gift") - tam se region příjemce nekontroluje a dostaneš tu verzi, kterou kupující koupil. (Bohužel i opačně - pokud bys v Německu kupoval hru pro někoho v ČR, dostane jako dárek tu osekanou.)

(Zdroj: STEAM Support - taky mě to zajímalo.)
  • tak kupil som si TES4 tak dufam ze tych hier tam nebude moc aby som to stihol do konca roka aj dohrat :)
  • Hmm... EA tam asi svůj pack nedá, co? Když teď straší s tím Orginem, kašpaři jedni.
  • Cajk
    já ji za 2 kila našel a koupil. Sice to neni můj šálek, ale na poličku do výstavky dobrý:)
  • jj čekám hlavně na Clear Sky
  • btw. mohli by Stalkera dať nejak strašne lacno... :p
  • ucho
    je to hned na úvodní stránce mezi hrami, které jsou dnes v akci. jinak stačí zadat do vyhledávání RED a přejít na kartu se hrou takhle... sleva ale není nijak závratná, v nějakém shopu v anglii byla už krabicovka mnohem levněji.
  • ucho
    v cenách bordel nemají, vše mají vcelku dobře promyšlené, dokonce i v rámci více regionů. Borderlands je taková drobná vtipná výjimka.
  • Dik za info. Tak vieš ako... možno sa to zda drobne, ale v podstate kôli tomu to kupujeme... :D :D
    Inač tam maju podla mna trošku bordel v tych cenách. :D
  • ucho
    Jo, EA měla akci v Tescu, u nás to bylo za 200,-. Bohužel já prošel dvě Tesca a tahle hra vždy chyběla :)
    http://www.ea.com/cz/news/tesco-zavadi-vice-jak-50-slevy-na-klasicke-pc-tituly
  • ucho
    Borderlands stojí 5 euro. Pokud chceš koupit GOTY (včetně DLC), cena je 12,5 euro.
    samostatné DLC stojí 6 euro.
    takže je lepší koupit Borderlands + DLC (5+6=11 euro) než GOTY (12,5 euro). tedy pokud chceš ušetřit 1,5 euro :D

edit: u té GOTY vlastně drobný rozdíl je:
    Purchase Borderlands GOTY and get Pandora pdf Map for free.
    Purchase Borderlands GOTY and join the Duke Nukem Forever: First Access Club

s tím Dukem už je to každopádně trochu pasé a ta mapa je zbytečnost...
  • ucho
    ne, tuhle přepočetní chybu tam měli i u minulé akce s Borderlands. obsah budeš mít shodný.
  • This item is currently unavailable in your region ...mi to pise na slovensku.
  • ja som minule len tak prechadzal po jednom hypermarkete a mali tam Bad company 2 za 10 eciek. täsco
  • Ahojte, trošku som "confused", ale chcem sa opytať.
    Chcem kupit borderlands, cena je tam 7,5 dolara. Lenže ked už to chcem kupit preskoči to na 13,5 eur. wtf. Neviete kde je problem, Nech počitam ako počitam, tak tento kurz sa mi nepáči.
    Viete mi pomôcť ?
  • Borderlands GOTY tam je za 12,50€ jenže klasický Borderlads i DLC balík je taky ve slevě a koukal jsem, že to vyjde levněji. Je v tý GOTY verzi něco navíc kvůli čemu se to vyplatí kupovat?
  • smejki
    asi má regionální zámek, páč já ho tam vidim. nechte si to kdyžtak koupit od českého kamaráda ;-)
    BTW stojí 23euro

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit