Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Pro nekoho muze byt plus, pro nekoho mozna minus, ja o tom zas tak moc nepremyslel... *7*
  • Jiste, sak sem psal, ze znam lidi kteri to tak delaji - co hra, to acc. Akorat s tou novou fci, se nemusis prehlasovat, abys hral, a navic to pujcovani bude fungovat tak, jak se ocekava. Kdyz nekomu pucis placku s hrou, tak taky muzes hrat jinou hru ... ze.
  • Me je nabliti z idiotu jako ses ty. Neco si koupim, nevim proc bych to nemoh prodat. Podobni idioti jako ty oslavujou vsemozny DRM, protoze co na tom, ze to pulce lidi nejde ... ze, hlavne ze zaplatili.
  • Jason_dinAlt
    A v čem přesně vidíš to "zneuzit"? Já bych spíš použil slovo "využít" nebo "použít".
    Jediný problém by snad mohl být v tom, zda jeden člověk může být "majitelem" více steam účtů.

Jestli se ti z tohoto chce zvracet, tak si nedovedu představit, co s tebou udělá třeba sledování televizního zpravodajství ;p) To aby jeden měl telku na toaletě nebo místo koberců igelit aby se to líp uklízelo ;p)
  • Jason_dinAlt
    Toto ale bylo možné dělat i teď.
    Akorát se na steam musíš zalogovat pokaždé jiným účtem.
    Na pamatování si hesel existují prográmky.
  • steam poskytne uzivatelum novou funkci a typicky cech uz v bodech premysli, jak to zneuzit

je mi z tebe na zvraceni
  • ucho
    a kde to střílíte? nevšiml jsem si ani nikde na netu "obchodu" se steam accounty...
  • "udelas si acc per hra (to samo lze do budoucna) " - to bude asi hlavní problém proč se to neujme.
  • Znam docela dost lidi, kteri to tak delaj. Samo, ne u veci za par fufni, ale kdyz si koupis neco za $50 ... dohrajes to za odpoledne ... tak ti to prijde jako docela vyhozeny prachy, takze to proste strelis.
  • Potiz je v tom, ze tu placku si dneska v 90% pripadu muzes leda tak nalozit z voctem ... protoze bez netu a prihlasovani se k ruznych zhuverilostem si stejne nezahrajes. A zapar let, az provozovatel zrusi srv, tak si muzes placku vetknout ... a nebo si poridit crack.
  • Ted me napada ... jak ochcat to omezeni.
    1) udelas si acc per hra (to samo lze do budoucna)
    2) vsechny ty acc si nasdilis na nejakej svuj default
    3) vsechny ty acc nasdilis kamosovi
    => bude se to chovat presne jak je treba.

a) hru lze kdykoli prodat (predani acc)
    b) pokud kamos hraje, muze hrat, dokud ty nebudes hrat totez (likvidace omezeni na celou knihovnu)
    c) uctu muzes mit kolik chces, omezeni na 10 se tyka vzdy kazdeho zvlast => defakto muzes svoje gamesky pucovat klidne stovkam lidi (kazdou 10ti jinym).
    d) nebudes must postupovat vopruz pri prehlasovani se na jinej acc. => jen samy vyhody.
  • Walldstein
    Taky sme si takhle občas půjčili, průšvih byl když sis neuvědomil že jsi půjčil pístup a přihásisl ses aby sis zahrál...
  • Walldstein
    Já mám taky raději krabičku s plackou než jen papírek s kódem (to v tom lepším případě), nebo nedej bože dokonce i bez toho kódu jen tak virtuálně odeslat pravé penízky a nemít v poličce nic na co by se mohl chytat prach.. *1*
  • Spíš nemám tak dobrý internet abych si mohl stahovat hry na steamu jen na vyzkoušení. Je tu ještě samozřejmě možnost půjčit si třeba CD hru, která podporuje steam ale kdo si dneska CDčka kupuje, možná jen já a forever alone jsem jak prase!!! *12*
  • *9*
  • Ako aj doteraz som zdielal v rodine hry.
    Ale bolo to krkolomnejsie, chcel som hrat hru co mal bracho na ucte a kedze som vedel jeho prihlasovacie udaje, tak som sa nalogoval a hral ked bol napriklad v praci.
    Urcite to tak robilo vela ludi ze si poziciavali accounty. A vedia o tom aj Valve.
    Takze nakoniec toto zdielanie, je len prirodzeny vivoj :)
    A spravny.
  • Tak to se mi hodí.. Mám jednu hru na jiném ůčtu konečně ji budu moc plácnout na k sobě..
  • forever alone to ma tazke, nema s kym zdielat :P :D
  • Když nechceš čekat, tak plať. Tvoje volba.
    My chytřejší si počkáme - a mezitím budeme hrát něco z dříve pořízených zásob.
  • Kdyby to předělali takto, to by jim akcionáři poděkovali. Protože od toho okamžiku by si už nikdo nekoupil jakoukoliv dříve vydanou hru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit