Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobra vec kedže vacsinu novych hier si tak ci tak treba aktivovat cez steam tak si to moze zahrat niekto znamy......a konecne by som nasiel vyuzitie pre 100vku hier co tam mam
  • Nj tiez nechapem preco sa nedaju hry predavat v markete. Pokial sa nemylim tak peniaze co ma clovek na steam ucte nemoze vybrat ani pouzit inak nez nakupom na steame, alebo aspon vymenit napr za itemy do doty,cs atd. alebo za inu hru bez moznosti tu istu hru vymenit s5 jedine znova kupit.
  • Tohle mi přijde jako pořádná blbost, upřímně řečeno bych byl daleko raději, kdyby dali nějaké výraznější slevy. Dříve jsem se o to tolik nezajímal, ale na Steamu je všechno strašlivě předražené i se slevou. Jenom blázen by si koupil hru přímo přes jejich obchod, když kdejaký obchod s klíči nabízí poloviční cenu. Navíc jsem v poslední době zjistil, že starší hry (po instalaci z CD normálně fungující) jsou u nich nehratelné. Abych se ale vrátil k této "revoluční" novince, tak to podle mě stejně nic nevyřeší. Kdo si to bude chtít zkusit, tak se bude muset rozhodovat mezi legalitou a omezením přístupu, takže se to víceméně vyplatí pouze u her zaměřených na MP, zbytek si to opět stáhne. Nevěřím, že tohle nějak změní prodeje.
  • Mám docela dost her který nehraju, nebo jen nárazově a tahle fičura se určitě bude hodit, protože synovec nedávno dostal celkem slušný notes a určitě bude mít radost, že ho pustím do své 90+ sbírky.
  • takze je to kvazi to iste ako ked som pozical prihlasovacie udaje len teraz to nebude nutne cize to moc velka revolucia neni
  • ucho
    takže je to v článku napsaný blbě...
  • Warriosparky
    Pokud se rozhodneš hrát jakoukoliv hru se své knihovny a zároveň bude tvůj kamarád hrát jakoukoliv hru z tvé knihovny, dostane tvůj kamarád pár minut na opuštění hry.

"As the lender, you may always access and play your games at any time. If you decide to start playing when a friend is already playing one of your games, he/she will be given a few minutes to either purchase the game or quit playing."
  • Keyz
    Pro mně nic co by se nějak extra hodilo.

Kdyby raději umožnili hru pro nějaké době prodat to by bylo konečně normální a pomohlo by to. Klidně bych to umožnil po delší době, když největší prodeje jsou ze začátku když nepočítám slevy.
  • Taky si myslim, ze na singl hry je to super. Hru dohraju za par hodin a pak uz se k ni vetsinou moc nevracim a muzu ji pujcovat. Na MP hry to samozrejme moc neni, zvlast kdyz bych si ji rad zahral s tim, komu ji pujcuju, ale to snad nikdo necekal. To by nebyl pujceni, ale zkopirovani/naklonovani hry. Kdyz jsem v drivejsich dobach pujcil nekomu CD, tak jsem to taky nemohl v tu chvili hrat (nepocitam do toho cracky :) )
  • Shania
    Hlavně pokud to dobře chápu, tak je to vázané i přímo na PC, takže můžu sdílet hry co mám nainstalované na svém počítači, ale kdybych chtěl brachovi půjčit nějakou hru a on měl jiný PC, tak bych se tam nejdřív musel přihlásit pod svým účtem a hru nainstalovat.
  • ucho
    takže vzhledem k tomu, že je to zde popsáno stejně jako v bleskovce, byl bych rád, aby autor potvrdil informace. v článku zde stojí, že vlastně nebude možné hrát stejnou hru současně (což není žádné omezení, kdo z kamarádů potřebuje hrát současně stejnou hru?).
    na steamu ale píšou toto:
    Can a friend and I share a library and both play at the same time?
    No, a shared library may only be accessed by one user at a time.

což chápu, že nejde o hru, ale o celou knihovnu her. tedy pokud jeden hráč hraje, druhý se do knihovny vůbec nedostane a nemůže hrát žádnou hru. byl bych rád, kdyby toto autor článku vysvětlil... jsem z toho zmatený. v bleskovce i článku píšete, že nelze hrát jednu hru současně a podle toho anglického textu to chápu jinak. takže jak to vlastně bude? je to celkem zásadní rozdíl v omezení...
  • Viktor_H
    Hm, spíš to vidím tak, že pro trpělivější hráče začínají žně... Nemám problém počkat, až někdo z mých kamarádů hru dohraje, načež mi ji může bez problému přenechat. A není problém si vymyslet nějaký systematičtější plán; např. že se budou dva v koupi hry střídat a dohrávat jakoby na přeskáčku nebo každý koupí jednu, dohrajou to a vyměněj...

A vůbec principiálně jsem se takhle s kamarádem střidali furt metodou přihlašování na účet druhého... Pro člověka, který má multiplayerové tituly v zadku, je to ok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit